Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, November 2, 2009

SaLuSa, November 2, 2009

Усеща се известно облекчение у мнозина от вас, които сте следвали пътя към Издигането. Наблюдавали сте, че каквито и лични схващания да сте имали относно начина, по който това ще стане, ще дойде момент, когато ние – от Галактическата Федерация, трябва да изцяло да влезем в живота ви. От доста време това е било известно и мястото на събитието за открития контакт постепенно е било определено. Това е само началото на още много, което ще потвърди, че целта на нашето присъствие е напълно разбираема. Мнозина вече знаят какво е планирано, но по-голямата част от хората с малки или никакви познания, ще трябва да бъдат внимателно информирани за онова, което следва. Имало е толкова много разкол и разцепление в живота ви вече, че нашите намерения и правото, с които идваме, трябва да бъдат ясно заявени. Каквито и да са вярванията ви, онези от вас, които вярват в бог, би трябвало да могат да приемат идеята за Създателя като висшия разум, който стои зад всичко съществуващо. Дори онези, които са отхвърляли подобна възможност, според нас по-лесно ще го приемат, отколкото тези с по-закостенели вярвания. Причината е в това, че Създателят не е свързан с никаква религиозна организация и просто подкрепя всичко, което е Истината.

Ние сме тези, които сме си тръгнали преди вас и сега се връщаме, за да ви просветим по всякакъв начин, и да ви представим етапите на еволюцията, която сте на път да постигнете с Издигането. Имайки предвид онова, което ни кара да ви служим в този момент, което със сигурност не е за извличане на облага, а за удовлетворение от добре свършената работа. Ние сме представителите на Създателя, които осъществят плана за вашето освобождаване от Тъмните Сили. Тяхното време като доминираща сила е към своя край със затварянето на цикъла на двойствеността. Ако го нямаше стремежът към добро, вие бихте продължили да живеете в хаоса без никакво облекчение. Божественият План е съвършен и позволява вашето съществуване в двойствеността, докато в същото време ограничава нейната способност изцяло да ви превземе. Подсъзнателно вие знаете, че това е така, тъй като сте се съгласили с плана, когато първоначално доброволно сте приели да го изживеете. Вероятно се питате каква е причината да сте се подготвяли да предприемете подобна драматична промяна от мирното и щастливо съществуване, което сте напуснали – в по-високите царства. Тя е, скъпи мои, за да задоволите онази движеща сила вътре във вас, която ви тласка нагоре и обратно към Източника на Всичко Съществуващо.

Това, което ви казваме, е само малка част от онова, което трябва да ви предадем. Истината трябва да бъде казана на всеки един от вас, за да можете да направите информиран избор, дали да поемете пътя на Светлината или не. Най-големият ви актив е свободната воля и ние няма да ви примамваме да правите нещо, което не е ваш личен избор. Според Законите на Вселената обаче и според вашите вибрации, ще се окажете точно на нивото, на което сте предопределени да бъдете. Сега разбирате, че когато настъпи Издигането, то може да бъде само за онези, които са повишили вибрациите си достатъчно, за да бъдат част от него. Не всеки цикъл завършва по този начин, но този е краят на слънчевия цикъл, който ви придвижва в една нова вибрация. Тъй като е универсален по естество, това означава, че всичко във Вселената ви трябва да се промени, а това засяга всяка отделна планета, спътниците й, луните и Слънцето.

Подготовката за големите промени е започнала от доста отдавна и не по-малко за вашето пробуждане, за да бъдете готови да приемете вълнуващото извисяване, което ще ви отведе нагоре до Издигане. Ще забележите, че толкова много се набляга на този аспект от съществуването, защото вие сте най-важната част от плана. Не можем да спрем да се възхищаваме на вашата упоритост да преодолявате толкова много препятствия, поставяни на пътя ви, тъй като Тъмните сили се опитват по всякакъв начин да ви попречат да успеете. Откакто е започнал настоящия ви цикъл, винаги е имало битка между Светлината и тъмнината. Достигнали сте до самите дълбини на тъмнината, при все това сте излезли от там и сега Светлината ви свети по-ярко от всякога. Придобили сте сила и цел в живота си, което ще ви помогне доста в бъдеще. Нека нито един не смята, че това е било загуба на време и всички вреди в психиката ви скоро ще бъдат поправени в по-високите вибрации. Предстои ви много по отношение на изцелението, веднъж щом безопасно можем да вървим сред вас.

Музиката се е доказала като един забележителен израз на вашите емоции и чудесно средство за лечение. Скъпи мои, звукът ще бъде един от най-използваните средства за изцеление и допринасящи за балансирано и здраво тялото. Музиката е средство на изразяване, което може да ви развълнува или да донесе спокойствие и мир. Също така има и разрушителен ефект, тъй като в света на двойствеността имате целия спектър от различни нива. Ставайки все повече Светлина, ще откриете, че ви привличат все по-чисти тонове, а те се срещат широко в класическата музика. Композитори като Моцарт са били духовно вдъхновени, което обяснява защо той често се е събуждал от сън вече с композиция в ума си. Шумната и силна музика, която е какофония от различни звуци, разрушава аурата ви и дори може да доведе до физическо или умствено заболяване. Това са двете страни на повечето неща, с които се сблъсквате и това, приятели, е двойствеността в действие.

Всяко напътствие, от което се нуждаете, е вътре във вас, ако се заслушате – но често пропъждате това вътрешно гласче, защото то води към пътя. „Малкото гласче” е вашия По-Висш Аз, който се опитва да стигне до вас и би било добре да се вслушвате в него. Можете да го наречете съзнание или интуиция; всичко това е част от вас, също толкова важна, ако не и повече, от вашия буден ум. Колкото повече истината излиза наяве, толкова повече виждаме хората да се изправят и да заявяват своята Истината и това ще продължи да нараства, тъй като Светлината неотменно става по-силна. От ваша страна трябва само да бъдете проницателни и ще разберете какво трябва да стане част от вашата система от вярвания.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и с времето ще можем да говорим по-открито и да ви отведем на по-високи нива на разбиране. Всичко това е част от вашето обучение относно висшите истини, което трябва да знаете, за да разберете кои и какви сте в действителност във вашите взаимоотношения със Създателя. Ние сме вас и вие сте ние по безкрайното пътешествие на живота, докато станете Едно цяло с Източника на Всичко Съществуващо. Позволете на себе си да се слеете със Светлината и Любовта, които винаги ви обграждат и ще отворите умовете и сърцата си за истината.

Благодаря ти, СаЛуСа!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.