Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, December 2, 2011

СаЛуСа, December 2, 2011


Няма съмнение, че проблемите на Земята сега излизат напред, а това най-накрая трябва да доведе до много от промените, за които ви говорим от известно време. Общо взето вашата вяра остана силна, а сега вие ще започнете да виждате, че са предприети някои позитивни промени. Преди всичко има божествена дата, която все още стои като финалната, отвъд която ние повече няма да толерираме закъснения. Ако се налага, ние ще предприемем директни действия, но по един или друг начин ние скоро ще започнем плана си за финалното ви освобождаване от тъмните сили. Европейската криза все пак можа да види брой страни, неуспяващи да платят дълговете си, а това постави на риск други държави от Европейската Общност. Това също поставя на риск други държави извън Европа, така че вие все още не сте видели нищо, което може да се сравни с резултата от това, какъвто е вероятно да бъде. Ако продължавате да гледате на тези времена като на вълнуващи, няма да бъдете въвлечени в паниката, която е възможно да се случи.

Очевидно е, че каквото и да се случи сега, никоя особено негативна ситуация няма да продължи твърде дълго, тъй като времето се ускорява и вие сте почти в магическата година 2012. Гледайте на събитията като на средства към края, а той ще бъде такъв, който е напълно задоволителен и носещ приветстваните промени, които ще променят живота ви завинаги. Това беше тестово пътуване и това беше целта му – вие да еволюирате от условията, които трябваше да ви съборят. Както виждаме, вие се справихте изключително добре, особено от началото на този век. Това се очакваше, защото с течение на времето беше излъчвана повече Светлина към Земята. Тя беше заземена чрез тези от Светлина, които в много случаи дойдоха на Земята специално за тази цел. Не само тъмните сили са тези, които планираха добре целите си предварително, тъй като ние от Светлина правихме това от хилядолетия. Нашето предимство дойде от помощта и подкрепата на велики източници Същества от Светлина, които даже бяха подготвени да изпратят аспект от себе си на Земята. Вероятно дори по-важен за изхода, този цикъл винаги беше планиран да гарантира победа за Светлината.

Галактическата Федерация е готова да реагира на всяко кратко съобщение и междувременно продължава да наблюдава всички дейности по Земята. Ние нямаме колебания за показването на нашето превъзходство, що се отнася до технологиите, и ще изясним на тъмните сили, че опозицията срещу нас е безсмислена. Все още те упорито отказват да се предадат, знаейки, че всяка обвързаност с тях изисква от нас да спазваме правилата. Ние уважаваме целия живот, докато при тях няма нищо подобно, дори и ако става дума за другите хора. Животът за тях е излишен, а те ще го използват, за да спечелят от всеки, който се изправи на пътя им. От друга страна ние по-скоро ще отстраним нашите „врагове” в безопасност, отколкото да ги убием или раним. Следователно вие може да бъдете сигурни, че ние отстранихме целия персонал, преди да унищожим подземните военни бази. Всеки, който твърди обратното, говори нечестно за събитията и го прави, за да обрисува грешна картина за нас.

Някои от вас ще се зачудят защо с оглед на това, което казахме за себе си, защо ние не спасяваме животи във всяко едно обстоятелство, като катастрофите например. Това е очаквана реакция, а отговорът е този, който дадохме преди, и се свързва с жизнения план на душите. Душите, които напускат при такива обстоятелства, са пожелали да напуснат и са избрали ситуация, която задоволява нуждите им. Разберете, че няма такова нещо като случайна смърт, а това, което наричате естествена смърт, също е планирано. Ако помислите върху това, би имало малко смисъл да планираш живот, за да разшириш духовното си разбиране, ако можеше случайно да бъдете възпрепятствани от пълноценното преживяване на това. Вярно е обаче, че поради свободната ви воля вие можете да съкратите продължителността на живота си. Обаче, това може да стане единствено, когато сте разгледали внимателно последиците от него.

Измежду вас ще има други, които ще поемат животи, съкратени от самоубийство, но дори и на тези души им се дава възможност в последната минута да променят намерението си. Те са срещани от Водачите си, които са наясно с оригиналния им жизнен план и им е показан изхода и как това ще повлияе на семейството и приятелите им. Ние можем да уверим, че благодарение на това много души са благодарни, че са получили шанса да променят решението си. В общи линии във всеки живот вие не поемате повече от това, с което можете да се справите. В тези крайни времена има обаче много души, които са загрижени да изчистят кармата си, и са изпълнили живота си с преживявания.

Разбира се, когато се издигате в по-висшите нива, вие просто преминавате от един живот в друг, без да изпитвате смърт. Вие правите това чрез собствен избор, тъй като вие решавате кога е време да се придвижете нататък. Вие буквално можете са излезете от старото си тяло в новото както искате. Заедно с промените в телесните ви клетки, които ви поддържат млади и здрави, вие няма да имате никакви болести или недъзи, преживявани на Земята. Това, което сте призовани да правите, за да постигнете Издигане, е много полезно, защото може би ще измине дълго време, преди да се случи отново. Зависи от вас, а със сигурност не е невъзможно да се издигнеш от всеки един живот, но вие ще трябва да го постигнете със собствените си усилия. Ето защо вашето Издигане сега се счита за уникално, тъй като то е на разположение на всяка душа и се дава безкрайна помощ на онези, които решават да го приемат.

Ако сте един, който току-що се пробужда за това кой всъщност е и започва да разбира целта на живота, бъдете сигурни, че вече сте обградени от любящи души, които са нетърпеливи да ви помогнат. Все още има време и веднъж, след като отправите поглед към издигането, вие сте на половината на пътя към него и ще откриете, че нивата на съзнанието ви се покачват. Да бъдеш на Земята и да не си обсебен от това, е много полезен съвет, тъй като ви позволява да се концентрирате върху бъдещето и позволява да подминете старите начини. Онези, които не могат да се откажат от пристрастеността си към земните неща, са хората, които се стремят да се освободят, и както често посочваме, страхът обикновено стои в основата на това. Пристъпете от страх от промените към приветстването им и вижте тяхната необходимост, ако Човешката Раса ще прогресира от стария цикъл към новия. Обаче може да се случат бавни промени, що се отнася до някои от масивните цикли, всичко е в движение, дори и ако изглежда незабележимо.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на всички вас, които ни изпращате любовта си и поканата да се присъединим към вас. Ние не бихме могли да дойдем без това, и сега ние знаем, че е точното време за нашия открит контакт с вас. Ние обичаме всички вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.