Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, December 5, 2011

СаЛуСа, December 5, 2011


Нашите съюзници продължават да напредват с усилията си да сложат край на действията на тъмните сили. На съпротивата не се обръща внимание, тъй като ние сме тези, които имат надмощие, а някои големи преврати биха могли и да отворят кутията на Пандора и да разкрият онези, които са били зад плана за световен контрол. Ние със сигурност затваряме онези, които са отговорни и изведнъж парите няма да им купят пътя за навън. Толкова много е било разкрито относно случилите се неща, които са ви отнели правата, а подкупите са изиграли голяма роля за постигането на това. Честните политици изчезнаха преди дълго време, но това не означава, че няма никакви честни политици. За съжаление гласовете им често са заглушавани и редовно са игнорирани, но техният ден ще дойде много скоро и бъдете сигурни, че ние познаваме всеки един по име.

Всеки ден сега предлага възможността за вълнуваща новина, а Разкриването е захранвано от вашия фокус върху него. Това означава, че то скоро ще излезе на сцената, тъй като не може да бъде държано скрито още дълго време. То веднъж за винаги ще докаже нашето съществуване и ще отхвърли становищата, че ние имаме скрити мотиви, що се отнася до вас и вашата Земя. Веднъж след като истинските ни мотиви бъдат потвърдени, ние се надяваме да задоволим онези, които имаха съмнения, че ние идваме с мир. Вие силно се нуждаете от нас и във всеки случай е постановено, че ние се обединяваме в Братството на Светлината. Бъдещето ви ще ви отведе в царствата на Космоса, това е вашето истинско жилище и там, където вие още веднъж ще достигнете истинския си статус. Така че както можете да видите, има много работа, а Издигането ще бъде първата голяма стъпка, която ще ви издигне. Това ще бъде голям скок напред в нивата ви на съзнание.

На всеки на определен етап ще му бъде предложена същата възможност да се издигне, но това идва с условията, тъй като вие трябва да се нагодите към издигане на вибрациите си. Вие не можете просто да вървите право в Издигането, докато не сте съвместими с новите нива. Ние вече сме ви казали, че първоначално всичко, от което се нуждаете е сериозно намерение да се издигнете, но вие трябва да промените живота си към такъв, който отразява новите вибрации. Това означава постепенно да изоставите онези привързаности, които повече не ви служат. Онези, които вероятно са станали навици, като вземане на наркотици или отдаването на практики, които са с ниско ниво на вибрациите. Ако изберете да подминете шанса да се издигнете, това е ваш избор и вие ще бъдете насочени по път, който ви позволява да продължите по сегашния си начин.

Някои религиозни последователи очакват гнева на Бог да слезе на Земята, но ние искаме да изясним, че истинския ви Бог Е Цялата Любов. Този сценарий по произход е библейски и идва от фалшиви учения или от стари предсказания, които повече не са приложими. Естествено ще има физически промени, тъй като това е природата на Майката Земя, която е отговорна за провеждането им. Обаче, те не са замислени да унищожат Земята, а са част от необходимото прочистване, което да я подготви за Издигането. Всъщност колкото повече Светлина е донесена на Земята, толкова по-лесно ще бъде, а освен това хората ще бъдат предупреждавани къде те са в опасност. Някои ще се вслушат в тях, но други ще останат според интуитивните си чувства.

Скъпи мои, вие изминахте дълъг път, за да достигнете в тази кардинална точка във вашия живот, така че моля взимайте под внимание това, което се случва около вас. Някои информации умишлено ще циркулират, за да причиняват страх, а вие до сега трябва да знаете, че това е самата енергия, захранваща тъмните сили. Без да си мръднете пръста можете да помогнете да ги задържите, като им откажете енергията, от която живеят. Поддържайте Светлината си да блести ярко по всяко време и никога не позволявайте на фокуса си да се измести от целта ви. Годината 2012 ще регистрира ускоряване на нивото на Светлина, изпращано към Земята, което означава, че вие бързо ще изоставите назад старите вибрации. Когато ги изхвърлите, вие ще забележите, че се настанява много по-леко чувство, а върху вас слиза красив мир. Ако това вече сте вие, ние казваме добра работа и че вие правите всичко възможно, за да се подготвите за Издигането.

Ние от Галактическата Федерация продължаваме да се приближаваме все по-близо до вас и установихме директен контакт на Земята с много Същества от Светлина, които ще изиграят главна роля в Разкриването. Ако е необходимо, ние можем да научим всичко, което има да знаем за всеки индивид, така че вие може да бъдете сигурни, че който и да говори от наше име, е истински. Там, където всеки друг се опитва да се намеси с дезинформация, вие ще почувствате разликата, поради енергиите, които носят думите им. Бъдете внимателни и помнете, че тъмните сили са лесно забележими и създават натоварени със страх съобщения. Разберете, че докато този цикъл е воден до края му, тъмните сили все още имат свободна воля да правят това, което искат. Нашата надежда е, че те скоро ще видят, че Светлината е на път да поеме отговорност за Земята, а те нищо няма да спечелят чрез опитите си да създават повече обърканост или хаос.

За много времето на добрата воля наближава, а хората очакват Нова Година, за да обсъдят стремежите си и това, което искат да привлекат в живота си. Служителите на Светлината, които изразяват своята увереност, че бъдещето ще донесе мир на Земята, ще окажат огромна помощ в успокояването на страховете, които може в противен случай да излязат, отчитайки нестабилността, която е около вас. Окуражителна дума тук и там може да помогне да се разсее мрака и песимизма, който много хора чувстват точно сега. Вашата Светлина е излъчване, което стига далеч и където и да сте, ще допринесе за чувство на спокойствие. Когато много от вас се обединят с целта да изпратят вашата Светлина, силата и е увеличена десетократно, а вие оказвате голяма служба на Човечеството. Вярвайте ни, вие сте далеч по-мощни, отколкото си давате сметка.

Знаем, че условията са много трудни за много хора, но моля ви не им позволявайте да ви потиснат, тъй като не след дълго всичко това ще се промени. Всъщност, ще се окажете далеч по-добре, отколкото всеки предишен период в живота ви. Ще ви се даде мир на Земята, а вашите тревоги и проблеми ще бъдат облекчени, докато вече няма да съществуват. Въпрос на седмици е вие да видите да се случват изумителни промени, а ние сме вашата гаранция, че всичко, което сме обещали, ще се осъществи. Когато говорим за „ние”, това включва всички Същества, които работят с нас от по-висшите царства на Светлината. Времената на края са божествено планирани, а що се отнася до Създателя, няма грешки.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви предлагам всичко, от което са направени мечтите ви и любовта, която търсите.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.