Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, May 3, 2010

SaLuSa, May 3, 2010

Не може да не сте забелязали, че напоследък натискът върху властите да разкрият истината се засили. Тъй като все повече от вас правят свои собствени проучвания, въпросите зачестяват и не могат да бъдат пренебрегнати. Смели хора днес се изправят да говорят за откритията си и това се добавя към вече съществуващото знание. И все пак трябва да се внимава, тъй като тъмните сили имат много подставени лица, които ще разпространяват дезинформация, за да доведат до объркване. Силата на вашата интуиция би трябвало да ви позволи да разберете кога имате насреща си такива хора и вие можете да отхвърлите опитите им да ви подведат. Ние не сме сами в битката да ви донесем истината и знаем, че много от вас са открили голям брой източници, които насочват правдиво към Светлината. Всъщност е твърде късно за последните конспирации да спрат предстоящата вълна, която ще помете боклуците и лъжите, които са довели до вашите проблеми. В продължение на много години вие сте уважавали онези, които сте назначили да се грижат за вас. За щастие, оттогава насам вие сте схванали плана им да ви поробят и да го направят чрез създаване на хаос и отнемане на суверенните ви права.

Веднъж след като можем да дойдем открито, много неща ще бъдат добавени към разбиранията ви и всички опити в последния момент за отклоняване на вниманието ви от истината ще бъдат напълно безсмислени. Вярвайте ни, Мили Мои, нашите съюзници напредват бързо в създаването на възможност за настъпване на разкриването и вие няма да трябва да го чакате дълго. Няма абсолютно никакъв начин нещо да може да му попречи и вие бихте направили добре да изчакате благоприятния момент, когато то ще настъпи. Силите на Светлината са твърде могъщи, за да бъдат задържани и вашата помощ да останете фокусирани ще бъде много полезна. Всички ваши проблеми в крайна сметка ще бъдат преодолени благодарение на промените, които са планирани и вие ще видите, че си заслужава. Подсъзнателно всеки един от вас знае, че този цикъл ще приключи с победа за Светлината. Това означава, че вътрешно вие сте приели обещанието за края на дуалността. Планът на Създателя е, че това трябва да е така и кой би посмял да предложи друго. Всичко рано или късно си проправя път обратно към Светлината и сега е вашето време да промените пътя с такъв, който ви дава удовлетворение. Името му е Издигане и енергиите, които се излъчват към Земята, ще ви дадат чудесната възможност да предприемете един квантов скок напред.

Има много неестествени инциденти, които са причинени умишлено, за да създадат раздор и безредици. И все пак, това е време за здрави нерви и да устоите да направите нещо, което би довело до възмездие. Запазете спокойствие и бъдете твърдо решени да излезете от тези времена на изпитания с мирен отговор, независимо какво ще се случи. Скоро Светлината ще изплува като истинска сила, която ще промени сегашната ви съдба, въпреки че нещата изглежда да стават все по-хаотични. Бъдете сигурни, че ние не стоим със скръстени ръце, когато вие сте под заплаха и ще сведем до минимум последиците от нея, доколкото е възможно. Колкото и да бихме искали, ние не можем просто да се намесваме всеки път, когато сте изправени пред трудности. Понякога трябва да се позволи на събитията да се развият съвсем естествено.

Несъмнено ще има известен страх, след като ви бъдем представени, тъй като в продължение на дълъг период от време ние сме били изобразявани като някакви мародери от Космоса. Ако имахме какъвто и да е план да превземем вашата Земя, очевидно сме можели да направим това много лесно по всяко време, когато пожелаем. Онези от вас, които са запознати с нашите послания, знаят, че това не е така и че нашата позитивна енергия се предава с всяка дума, докато четете. Нека вашата интуиция ви бъде водач и сме сигурни, че ще приемете истината, която думите ни носят.

Разбираемо е, че около вас има атмосфера на депресия, тъй като голяма част от това, на което сте разчитали, се разпада. Въпреки това предстоят да започнат полезни промени, така че ви насърчаваме да разпространявате информацията, когато имате възможност. Старата парадигма вече не носи енергии, които са подходящи за новия цикъл, който ще ви издигне до по-високите измерения. Следователно трябва да има значителни промени и ние чакаме в готовност да приложим плана, който ще ви отведе напред. Като свидетели на упадъка и рухването на старите системи, вие виждате колко неадекватни са били те и как са били използвани срещу вашия интерес. Разкритията в тази връзка едва са започнали, но шокиращата истина ще излезе наяве. Ще бъдете удивени като разберете, че сте се отказали толкова лесно от свободата си, но методите на тъмните сили са били много коварни. Те са манипулирали както хората, така и Конституцията, за да подпомогнат амбицията си да придобият световна сила. Влиянието им се разпространява постепенно като рак по света, но наскоро пипалата им са били прерязани и въздействието им отслабва.

Хората са били възпитавани да правят това, което им се казва, вярвайки, че техните лидери ги представляват искрено. Сега вие разбирате, че силата е с вас, ако решите да я използвате. Силата на хората е реална и не се нуждае от демонстрация на агресия, тъй като това просто утежнява една ситуация. На всяка цена демонстрирайте мирно, за да предадете посланието си и ще видите, че то ще отекне из залите на властта. Досега сте били държани в неизвестност за това, което се е случвало в действителност, но това се променя много бързо благодарение на присъствието на много скъпи души, които са дошли на Земята, за да донесат Светлина. Например, вие установявате, че те ви насърчават да говорите истината и когато достатъчно от вас правят това, една красива енергия ще пътува из целия свят и ще издига хората. Вие сте могъщи отвъд сегашните ви разбирания, затова вярвайте в това, което правите и както често ви молим, продължавайте да се фокусирате върху бъдещето, което желаете.

Ние не ви казваме без причина, че сте суверенни същества. Вие не сте предопределени да бъдете подчинени на никого и когато преминете в по-високите вибрации, ще откриете, че всички са третирани като равни. Като същества от Светлина вие ще живеете в хармония помежду си и по-важното е, че ще поставяте другите на първо място. Затова това създава една перфектна среда, където всичките ви нужди са задоволени и никой не страда от какъвто и да е вид липса. Ще преживеете за първи път това прекрасно съществуване преди Издигането, тъй като вече работите за новата парадигма, която ще донесе всички промени, водещи до големи ползи. Вие сте любящи и щастливи души, на които е дадена възможност и ние ще гарантираме, че тя ще дойде с нашия Първи Контакт. Ще бъдете информирани за това, което ви предстои и това ще ви даде стабилност и дълготраен мир.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и от името на Галактическата Федерация ви изпращам нашата любов и благословия за бързото ви завръщане към Светлината.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.