Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, April 23, 2010

SaLuSa, April 23, 2010

Налице са много световни събития, които ангажират ума ви и ако следите новините, със сигурност ще признаете, че има много смут. Това е поради по-високите енергии, които карат хората да изоставят своето старо мислене и да търсят нов начин на живот. Много от тях имат малка представа за това, което търсят, но е достатъчно да се каже, че са наясно, че трябва нов подход. Старите порядки вече не могат да осигурят обещание за нищо, което да създаде една нова парадигма, която да задоволява нуждите на хората. Лидерите идват и си отиват, обещанията се нарушават, а тъмните сили са в състояние да предотвратят всякакви промени, освен ако те не са първо одобрени от тях. В продължение на много години техните пипала са достигали и прониквали в места с голяма власт и политиката им на страх е държала всяка опозиция настрана. Подкупването и изнудването са тяхна отличителна черта и са имали успех в течение на много години. Но те са си правили сметката без да вземат предвид пробуждането, което се случва и Светлината настъпва трайно на Земята. Внезапно масовото съзнание се издига и хората си връщат обратно своята сила.

Сега вие стоите на кормилото и направлявате своя кораб към Издигането, а фокусът ви е твърдо върху вашата цел. Нищо не може да спре ускорението му напред и докато прави това, той събира още души, които се пробуждат за Светлината. Изгрява един нов ден, който ще зареди всичко и проблемите от миналото ще бъдат ликвидирани. Енергиите вече ви придвижват към завършека и дългоочакваните ползи, които ще ви издигнат, са готови да бъдат приложени. Имайте предвид, че е положена много работа за гарантирането, че този период е за добро и ви даде многото облаги, които са ви били отказвани. Макар да е вярно, че вие създавате своята собствена реалност, въпреки това имаше надежда, че досега вие щяхте да сте я променили чрез собствените си усилия. Това не стана и вие бяхте залети от тъмнината, която погълна света ви. С общи усилия, когато работихме заедно, за много кратък период от време ние донесохме Светлината на Земята и създадохме мощна система от мрежи. Нейната сила нарасна само за няколко години и действа чрез мощни маяци от Светлина в нодалните точки.

Вие, Мили Мои, сте постигнали това, което в миналото се считаше за невъзможно и успешно се защитихте срещу тъмните сили. Може да сте имали същата съдба като легендарните цивилизации на Атлантида и Лемурия, но вие сте се надигнали точно навреме, за да избегнете друга голяма катастрофа. Макар че все още ще има инциденти, които причиняват щети и загуба на човешки живот, няма да бъде позволено това да ви погълне. Във всеки случай прочистването е необходимо, но ще бъде проведено по планиран начин, като се вземе предвид вашето благополучие. Веднъж след като обединим силите си, ще бъдете информирани за действията, които ръководим и какво точно ще се случи. Вашата безопасност ще бъде от първостепенно значение за нас и ние разполагаме с няколко варианта, ако е необходимо да ви преместим.

Вие търпеливо чакате съобщението, което ще признае публично нашето присъствие и ние настояваме за това, тъй като желаем да започнем мисията, която сме дошли да извършим. Този момент наближава и ние имаме много приятели, които имат голямо влияние и могат да доведат до това. Онези, които все още се опитват да го предотвратят, няма да успеят и това наистина е съвсем безсмислено, защото ние имаме зад себе си най-висшия авторитет. Знаем, че е това е нещо като игра, която всички вие играете в дуалността, но все пак има стойност като средство да придобиете опит в работата си с тъмните сили. Опитът ви подложи на тежък тест и сега вие сте тук и се пробуждате за истината за това кои сте в действителност.

Завесата постепенно пада, за да сложи край на дълъг период тъмнина, който подложи на тежко изпитание способността ви да го преодолеете. Вие ще се потрудите още малко, но накрая суверенитетът ви ще бъде възстановен и с гордост ще присъедините своята Светлина с настъпването на Издигането и ще се придвижите към по-високите измерения. Звучи просто и безспорно не е трудно и ние продължаваме да ви съветваме да се фокусирате върху Светлината. Живейте според новото си разбиране за това кои сте и дайте от себе си каквото можете. Другите ще последват примера ви и вие ще им помогнете също да се извисят. Работниците на Светлината са известни с тяхното мирно изражение и службата на другите и много хора вече са достигнали това ниво. Вие сте пионерите на Новия Свят и вашето присъствие проправя пътя за нашето пристигане.

Може да се чудите какво сме правили през всички години откакто се приближихме до вас. Отговорът е, че ние никога не сме си отивали и Галактическата Флота е разположена постоянно около Земята, като най-големите ни кораби са във външния кръг. Има да се върши много работа по мониторинга на вашата Земя и гарантирането на нейната стабилност, тъй като тя преживява „разклащания” от време на време. Също така са регистрирани трусове и се правят корекции, за да се намали вероятността от тежки земетресения. Ние също внимателно прилагаме нашите технологии, за да поддържаме замърсяването на по-ниско ниво и сме особено ангажирани с последиците върху вашата атмосфера. По този начин ние винаги сме наясно в какво състояние е Земята и можем да предвидим всякакви промени. Въпреки това е оказана намеса поради способността на тъмните сили да контролират вашето време. За тях това е оръжие, но ние сме наясно с плановете им и действаме съобразно с това. Може да попитате защо не спираме всичко това напълно и трябва да ви кажем, че не ни е разрешено да се намесваме във вашата карма и в свободата ви да създавате сами. Ако вземете грешни решения, ваша работа е да се справите с последиците и това е Законът на Причината и Следствието.

Естествено в царствата на Създателя има много закони, които поддържат хармонията и баланса и чрез научаването им вие ставате отговорни граждани на Галактиката. Едва в последно време, например, вие започнахте да разбирате Закона на Намерението и това ви помага по отношение на Издигането. Както често се стараем да ви казваме, фокусирането на вниманието ви е това, което привлича резултатите. Като цяло вие се разсейвате много лесно, но има и толкова много неща, които стават около вас и това е още по-голяма причина да поддържате фокуса си върху това, което искате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и забелязвам колко копнеете да бъдете наши приятели. Тези желания скоро ще бъдат изпълнени, тъй като не след дълго ще се обединим в приятелство.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.