Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 3, 2011

СаЛуСа, October 3, 2011


Нашите кораби могат да бъдат виждани толкова често сега в небесата ви, що се отнася до необходимото доказателство за нашето съществуване, че Разкриването е изключително необходимо. Дните на прикриване на нашето съществуване са напразни, а когато някои от вашите астронавти са подготвени да го признаят, ние се чудим какво още искат скептиците като доказателство. Това обаче не представлява особена грижа за нас, защото тези, които се съмняват трябва да намерят своята собствена истина. Но въпреки това можете да се учудите защо властите ви все още си заравят главата в пясъка. Скъпи мои, това е перспективата за получаване на отговор за всички изречени лъжи, както и крайното им признание, че те са имали свои собствени Космически кораби от много години. Освен това, те не искат вие да знаете, че те не само са имали контакт със Сивите, но и са работили с тях от почти 80 години, дълъг период на измама, като в същото време са позволявали „отвличания” и осакатяване на добитък. „Истината” им не им отива много, а също така има малко да се говори за бази на Луната и Марс.

За тъмните сили истината отваря кутията на Пандора и не на последно място показва къде са похарчени трилиони долари от вашите пари за черни операции. Ние можем да продължим още, но е достатъчно да кажем, че няма място, където да се скрият онези, които са виновни за най-големите престъпления, извършени някога срещу собствения си народ. Те имат толкова много неща, за които да отговарят, че това, което ви казахме, е само върха на айсберга. Знаем, че ще попитате как е могло да се случи това под носа ви и вие да знаете толкова малко или нищо за това. Отговорът е, че Илюминатите са придобили изключителна власт и влияние и са работили за това време хиляди години. Въпреки че дните им са преброени, те ще хвърлят сянка върху въпроса, че са се провалили в последното препятствие. Следващият ви въпрос ще бъде” защо те не са били спрени”, а това е, защото не е ничия работа да се намесва в еволюцията на друг вид. Да, на нас ни беше разрешено да ви напътстваме и да повишим разбирането ви, но крайният избор е бил ваш като създатели на вашата собствена еволюция.

Що се отнася до настоящето, вие преживявате резултата от собствените си желания и намерения, където сте предали властта си на другите. Това е ваше творение и ето защо ще го видите до край. Както винаги, единственото изключение се свързва с Висшите Същества, които наблюдават, действат от името на Създателя и позволяват намеса. Тъй като тъмните сили трябваше да са признали властта си над вас преди известно време, сега е достигнат момент, когато тя ще бъде отнета от тях. Дори тъмните сили трябва да се подчиняват на някои правила и не могат да устроят бунт, както искат. Първостепенният фактор в този цикъл е бил Божественият декрет, че цикълът ще бъде завършен с Издигане. Следователно, това е било подкрепяно от Галактическата Федерация и други тела от Светлина с обещанието, че ще бъде завършен, както е планиран. Няма да има повторение на последната катастрофа, когато Атлантите унищожиха Атлантис преди 10 000 години.

Вашата история е друга територия, която изисква повече корекции, тъй като отново има малка прилика с истината. Всяка държава я е писала според това как би искала да я запомнят. Естествено, те пишат своите хроники за славата на войната, а укриват зверствата си и престъпленията срещу победените хора. Алчност и власт съпътстват повече кампании, а войните са били започвани предимно за тези цели. Целият този сценарии е едно отражение на действията на онези, които са изгубили връзката с божествената си същност. Това не беше нещо неочаквано, тъй като веднъж след като се спуснахте в по-ниските вибрации, вие забравихте кои сте в действителност. Да се заблуждаваш не се счита толкова за грях, колкото провала да се учиш от грешките.

За да се гарантира, че вие не останахте в капана на третото измерение, бе замислен план вие да видите постепенно навлизане на души, които все още могат да се издигнат над такава ниска вибрация. Резултатът беше, че за повече от хиляда години Светлината е била възвърната на Земята. Сега вие имате мощни мрежи, които я обграждат и можете да привличате Светлината към себе си. Имаме удоволствието да ви кажем, че с подпомагането на тласъците на растежа ви в продължение на хиляди години, за нас е удовлетворяващо да видим най-сетне такива чудесни резултати. Това означава, че независимо от това какво виждате във външния свят, всичко върви според плана. Издигането е сигурно и не след дълго позитивното доказателство ще е налице. Предстоят драматични времена, но всички сочат към края на цикъла и вашата възможност да напуснете дуалността в сегашната и форма. Където и да продължите, все още ще носите отговорността за действията си. Обаче, в по-високите вибрации на измеренията, в които се премествате, вие имате ниво на съзнание, което не носи тъмни мисли, нито позволява такива действия.

Всички вие дойдохте на Земята, за да увеличите духовното си разбиране и да преодолеете предизвикателството на ниските вибрации чрез връщане към Светлината. Ако гледате на всички ваши опити като ценни и си спомните, че сте дошли от по-висшите измерения, за да го направите, вие не можете и действително не трябва да се приемате като провалили се. Обаче, ако душата е била завладяна от по-ниските енергии, необходимо е да изкачите пътя обратно към високите енергии преди да успеете напълно да се върнете към Светлината. И тъй като имате цялата вечност да направите това, няма причина за голямо безпокойство, тъй като ще бъдете подпомогнати през целия път обратно. Бог Е Любов и никога не е напуснал или осъдил някоя душа, а вместо това ги е обградил с Любов и Светлина, които ще ги издигнат.

Вие ще откриете, че както душите от Светлина се поставят на местата им на власт, тъмните сили се опитват да ги блокират, но без резултат. Това е времето, в което промените трябва да започнат, а дезинформацията вече циркулира. Сега обаче вие трябва да бъдете достатъчно проницателни, за да можете да търсите истината. Ако нещо не носи чувство на истинност, тогава можете са заключите, че е лъжа. Както винаги доверявайте се на интуицията си и ако се съмнявате, оставете го настрана, докато разберете по един или друг начин какво е. Вие не можете лесно да бъдете заблудени, но понякога сте склонни да реагирате по различен начин на натоварени със страх предсказания. Ние сме тук, за да гарантираме, че вашият преход е колкото е възможно повече освободен от неприятности. Ще има пострадали, но това е неизбежно поради необходимостта на Майката Земя да продължи с прочистването си.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви предавам любовта и поздравленията от Галактическата Федерация. Не след дълго ще се срещнем с някои от вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.