Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 30, 2011

СаЛуСа, September 30, 2011


Тъмните сили губят мощ и Служителите на Светлината ги обграждат. Целта е да ги задържим, за да не могат да забавят промените, които наближават, за да започне нашия план с пълна скорост. Както може би осъзнавате в него е вложена огромна организация, а нашите съюзници са заели позициите си от известно време. Всеки проект е масивно начинание, но с нашите напреднали технологии ние можем да постигнем успех дори в най-малките детайли. Когато дадем сигнала за продължаване напред, всичко ще проработи подобно на военна кампания и ще смаже всяка опозиция. Както може да се досещате, въпросите ще напреднат много по-добре, когато точните хора заместят тези във властта, които не ви представляват истински. Участието в това е на първо място в списъка ни и е на път да стане най-голям приоритет.

Вие се справяте с промените толкова добре, благодарение на вашето разбиране за задачата ви и това колко сте важни за нас. Ние искаме да видите, че всичко, което се случва сега, е част от разрушаването на старото и взаимодействието му с новото. Наистина толкова много неща са нови, малко от старите, както знаете, ще останат. Вие се намирате пред огромен скок напред в Ерата на Изненадите, която ви дава всички предимства, които трябваше преди много време да са ви издигнали до Новата Епоха. Толкова често сте чували за енергоспестяващи устройства, а веднъж след като те се въведат, повече няма да бъдете зависими от Петролните индустрии. С един замах, те ще премахнат ниския стандарт на живот, докато същевременно масивно ще намалят замърсяването. Като цяло основните нужди на хората ще бъдат задоволени, а гладът ще бъде изкоренен. Промените в транспорта ще отнемат повече време, а системите ще бъдат неузнаваеми в сравнение със сегашните. Бързата скорост на връзките и комуникациите ще е достъпна за всички, а разстоянията няма да са от значение.

Преодоляването на недоимъка е лесно предизвикателство за нас, и пак нашите технологии и огромен брой персонал са тези, които лесно могат да се справят с това. Толкова силно желаем да започнем, но имаме търпение със сигурност, а същевременно предвиждаме радостта и щастието, което идва за вас. Ние обичаме мисълта да виждаме изражението на лицата ви и вашето освобождаване от годините на робство и подчинение на онези, които имаха богатство и власт. Мирът бързо ще се спусне, тъй като войната и оръжията на войната ще бъдат заглушени. Войната е била увековечавана поради много причини и не на последно място, за да ви държи в постоянно състояние на нужда.

Вашият истински живот започва много скоро и така ще продължи, докато се издигате още по-далеч нагоре. Животът е замислен като забавление и удовлетворение, като възнаграждение и предизвикателство, за да позволи цялостен израз на вашия потенциал. До сега вие сте били държани здраво по местата си с малка възможност да живеете. Всеки от вас има толкова много талант, а с толкова много време за себе си в бъдещето вие ще можете да посветите на това толкова време, колкото желаете. Това може да е саморазвитие в изкуствата, музиката или каквото си изберете. Няма ограничения колко далеч можете да стигнете, а и ще ви помагат най-добрите учители.

Животът сега може да бъде изключително скучен, но в бъдеще ще стане пълен с възможности и приключения, които дори могат да ви отведат в други Вселени. В своето по-висше състояние на съзнанието вие ще срещнете други души от същото ниво, които приемат Създателя, както и вие. Ще имате цялото време, от което се нуждаете, понеже животът ви ще стане по-дълъг с издигането на вашите вибрации и 1000 години няма да бъдат нещо невероятно. Както без съмнение започвате да разбирате, животът на Земята има малко общо с това, което бихте нарекли нормално веднъж, след като сте се възнесли. Третото измерение и неговият дом – дуалността е в самата си същност такова, в което вие преживявате суров тест, и все пак вие искахте това преживяване.

Получили цялото това знание сега, вие ще придобиете повече сила да надживеете последния период на дуалността. Той ще бъде трескав, понякога ще бъде заплашващ живота и здравето, и въпреки това Златната Епоха придобива форма и ви очаква. Ние ви питаме поради каква причина бихте желали да останете в по-ниските измерения, когато всичко, за което бихте мечтали, ви очаква. Осъзнайте, че можете да достигнете пълния си потенциал само в по-високите измерения и че вашите земни инкарнации са планирани първоначално да ускорят вашата еволюция. Помислете за това, което бъдещето пази за вас, и сме сигурни, че това лесно ще ви пренесе през остатъка от живота ви. По този начин вие в действителност можете да се радвате на това като не позволявате никаква негативност в него.

На световната сцена големите играчи се поляризират по такъв начин, че Светлината има повече подкрепа от когато и да било и продължава експоненциално да расте. Като се имат предвид увеличаващите се количества, които са изпращани към Земята, за нас е очевидно, че тази година ще завърши с най-високото ниво на Светлина в този цикъл. Няма никакво съмнение, че вие сте готови да се придвижите в следващия етап, който ще отвори чист път към Издигането. Тази година ще завърши със звучна победа за Светлината, а с това ще дойде перспективата за абсолютен мир на Земята, за пръв път от хиляди години. Задръжте тази визия и ще помогнете тя да се прояви и издигнете тези около вас.

Нашите задачи остават в голяма част както обикновено, с фокусиране върху тъмните сили и техните действия. Ние ги познаваме добре и сме наясно с плановете им да направят последен отчаян опит за предизвикване на фалшиви извънземни атаки. Разрешено ни е да предотвратим това и няма да се поколебаем да го сторим. От наша гледна точка, други събития ще го предшестват и при всички случаи това ще направи невъзможен този техен план. Ние спазваме Висшите Съвети, които решават политическите въпроси и сме добре запознати с Божествения декрет относно крайните времена. Време е Светлината да стане управляващо влияние при вземането на решения как ще работи бъдещето.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и намирам вашия прием за много приятелски и приемащ нашето присъствие. Някои се опасяват от нашите мотиви, но това е в резултат от годините на налагане на концепцията ние да бъдем разглеждани като заплаха за живота ви. Знаем, че можем скоро да разсеем тези опасения, а Разкриването ще ни даде възможност да ви се представим. Ще откриете, че самите ни думи носят вибрации на любов, а това ще успокои подобни опасения. Нашите действия никога не са били заплашителни, а са показали загриженост и любов, които имаме към всички вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.