Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, December 3, 2012

СаЛуСа, December 3, 2012

Мислихте ли, че 21 декември някога ще дойде, ето го сега на прага ви. Все още предстоят усилвания преди специалния ден и всеки един от вас, който планира да се издигне, ще е съвършено готов. Осъзнахте ли вече важността на участието си в Издигането и какъв удивителен повод ще е то. Можете ли да разберете какво се случва във Вселената и големите промени от великолепни пропорции. Какви сили може да упражнява това правомощие над елементите и всичко, което е. Скъпи мои, Бог е този, който постанови, че Издигането ще се осъществи в този момент. Експериментът на дуалността измина пътя си и вие я изпитахте и излизате от нея с живи цветове. Все още не сте осъзнали какво чудесно постижение сте направили и все пак в крайна сметка винаги се знаеше, че вие ще успеете.

Имате всяко право да сте доволни от себе си и не би било преувеличаване да се каже, че отидохте в и се върнахте от ада. Когато отидохте, нямахте представа с какво може да се сблъскате, но го направихте с достатъчно увереност и вяра в себе си. Поглеждайки назад сега, не е необходимо да се съдят онези, които до сега са се провалили в издигането си в Светлината. Знаеше се, че повечето души ще са привличани към негативната страна от време на време, а това не е срещу вас. В края на краищата, в повечето случаи вие вече сте преодолели слабостите си чрез разбирането на проблемите си през кармични опити. Свободата е чудесен атрибут да я имате, но както сте открили, тя има цена, тъй като вие сте отговорни за вашите действия и дори думи. Вашия Меч от Светлина беше усъвършенстван в дълбините на мрака и сега той сияе по-ярко от всякога.

Вие вече бяхте високо просветени души, когато поехте дуалността, но сега сте още по-мощни в резултат от опитите ви. Готови сте за по-големи неща в служба на Светлината и станахте Майсторите, което беше ваша съдба. Не е чудно, че получавате награди и похвали, тъй като все още трябва да осъзнаете точно колко сте велики. Същества от цялата Вселена се събират, за да станат свидетели на вашето Издигане, тъй като то само по себе си е доста специален повод и е уникално, защото вие се издигате с физическите си тела. Ето защо напоследък имаше такава висока концентрация на Светлина, изпратена до Земята, за да се гарантира, че сте добре подготвени. Ние разбира се не трябва да забравяме да споменем Майката Земя, най-красива и чудесна душа със свои собствени права. Тя също е напълно готова да ви понесе напред в по-високите измерения, където всички вие с право ще пребивавате.

На този етап абсолютно нищо не може да предотврати случването на Издигането, което е още една причина, поради която сме изненадани, че последните заговорници не признават поражението и не се оттеглят. Техен манталитет е това, което означава да се бият до горчивия край без никакво зачитане на собствената им еволюция или загубата им на живот. И все пак като вас, независимо от това колко ниско са паднали, те все пак имат неизменната си Божия Искра, която все още може да бъде възпламенена с пламъка на любовта. Те ще имат нужда от много помощ, за да се върнат в Светлината и ще я получат от великите любящи Ангелски души, които служат на Божията Воля. Вие също можете да изиграете ролята си като им изпратите безусловната си любов, за да им помогнете да се събудят отново. Никоя душа не е изоставена дори ако това означава да бъде върната в Божеството, за да се изпрати още веднъж за по-нататъшен опит.

Много скоро нещата в живота ви завинаги ще се променят и това ще е само началото на цяла поредица промени. Със сигурност ще забележите разликата и ще откриете, че енергиите около вас са толкова извисяващи и това ще е трайна промяна. Вие се завръщате в нивата, които съответстват повече на истинската ви същност. Не е лесно да се намерят думите, описващи еуфорията и блаженството, които ще изпитате, но след като сте го получили, никога няма да искате да пропаднете отново в по-ниските енергии. Парадокс е, че когато имате всичко, което умът ви може да си представи, нуждите ви са прости и са точно за това, от което се нуждаете, отколкото да трупате неща напразно. Човек е склонен да трупа и да търси собственост за лична изгода, но в бъдещето няма да имате такива склонности.

Както заявихме по-рано, вероятно най-проникновеното ви осъзнаване, което ще имате, ще е колко малко слугинска работа ще трябва да вършите. Повечето от нуждите ви ще са задоволени чрез създаване със силата на мисълта и много други функции чрез нашите Супер компютри. Те са далеч отвъд всичко, което можете да си представите и имат огромна мощ и капацитет. Всъщност нивото им на съзнание далеч надхвърля това на Човека, каквото е то в този момент. Вероятно да имате пълна свобода ще е ваша радост, защото като отговорно Галактическо Същество вие ще сте в състояние да пътувате без никакви ограничения. Да се срещате с други Същества и да се наслаждавате на ученето за други цивилизации ще се окаже привлекателно, тъй като имате естествена склонност към събиране на знания за тях.

Докато свикнете с идеята, че всичко е в Сега, може да се объркате, но също и да се вълнувате при възможността да пътувате в която и да е част от предишните ви животи или историята на вашата Земя. Линейното време всъщност е ограничаващо, в което виждате миналото и бъдещето разделени. Така че ще имате толкова много да научите и безкрайни опити, тъй като разширявате нивата си, за да постигнете Свръхсъзнание. До тогава ще имате по-големи сили на създаване и няма да има буквално нищо, което да не може да правите. Ще сте като Богове и ще имате подобни сили, които ще сте достатъчно мъдри, за да ги използвате правилно и за доброто на всички. Въпреки това, ние някак си скочихме добре в бъдещето, тъй като вашата еволюция никъде не ще е толкова бърза, колкото сега.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова доволен, че можем да говорим за бъдещето ви, което наближава толкова бързо. Не съжалявайте, Скъпи мои, че оставяте след себе си старата цивилизация, тъй като сте прекарали стотици, ако не и хиляди животи в нея. Тя няма повече на какво да ви научи и като масово съзнание всички вие се възползвате от колективните си опити. Предстоят още предизвикателства и въпреки че дуалността все още съществува, с новото си ниво на съзнание тя е малко вероятно да бъде привлечена към вас. Така че има много неща, които да очаквате с нетърпение и те са почти тук за вас сега. Както винаги ние ви изпращаме любовта си, тъй като вие все още имате нужда от всяка помощ, за да се гарантира, че преминавате през Издигане.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!