Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 30, 2012

СаЛуСа, November 30, 2012

Вие сте на път да навлезете във финалната отсечка от вашето пътуване и много скоро да изпитате голямо увеличение в нивата ви на съзнание. Повечето хора биха се съгласили, че тази година премина по-бързо, отколкото всяко време преди това и след Издигането това ще се случва още по-бързо. Ние бихме искали още веднъж да потвърдим, че напредъкът също се ускорява що се отнася до многото необходими промени и вие няма да пропуснете нищо от това, което сте очаквали. Времето никога не е било от такова решаващо значение и по очевидни причини ние гледаме към непосредствения период след Издигането. Това е време, когато нашата работа и тази на нашите съюзници няма да бъде възпрепятствана от външни намеси и можем да сме по-открити относно нея.

След Издигането вие скоро ще забравите миналите трудности и забавяния и ще има много интересни неща за вас. Да научите за живота си в по-висшите вибрации ще е вълнуващо и извисяващо и радост и свобода ще обедини хората заедно като истински Братя и Сестри. Ваша естествена склонност е да споделяте любовта си с другите, но сте били учени, че много държави и техните народи са ваши врагове. Фактът е, че мнозинството би живяло в мир, ако не бяха бариерите, издигнати между тях. Тъй като доверието е възстановено вие ще видите, че се случва голяма промяна в нагласите на хората един към друг. Споделянето и любовта към това, което представлява всеки един от вас ще стане новото ниво, на което ще бъдат приемани другите култури.

Разберете, че промените, за които говорим, са просто първите от многото, които ще променят различните ви общества. Те са стъпало, за да продължите с напредъка си не само към превръщането ви в Галактически Същества, но и част от Галактическата Цивилизация. Така че дори и сегашните промени, които са в ход, ще са краткотрайни, защото вие сте предопределени да оставите зад гърба си последните аспекти от трето - измерната цивилизация. Въпреки това, вместо да ви оставим объркани или озадачени от бързото движение, ние правим това по такъв начин, който да ви позволи да се подготвите напълно. Дори ние не сме сигурни какви промени ще дойдат първо, но наистина знаем кога ще започнат те, както бихте казали, те ще станат бързи и яростни. Въпросът, Скъпи мои, е, че ние сме готови да продължим ускорено напред веднага след като ни се даде сигнала.

В момента проблем не са толкова тъмните сили, а размера на задачите, които бяха поети, които изискват много координация. Много от плановете сега са на място и се изискваше доста от тях да се извършват тайно, за да бъдат защитени участващите в тях. За щастие сега има толкова много Служители на Светлината, които продължават да издигат енергиите, те възпрепятстват тъмните сили да имат някакво реално влияние. Дните им са преброени за всички намерения и цели, но дори и отделни хора могат да предизвикат проблеми. Ние просто продължаваме да ви напомняме за нуждата да продължите да се фокусирате върху Издигането и да изпращате Светлината си към всяка точка на света, която не е в мир. Разбира се тя също може да се насочи към всеки човек, например към този, който говори против процеса на Издигането, за да разсейва хората.

Останете позитивни тъй като сте почти при портала, който ви позволява да встъпите в петото измерение. Ще почувствате промяната във вибрацията и това ще е най-извисяващо преживяване. Представете си, че никога не се налага да чувствате онези тежки безжизнени енергии отново, които са студени и неприветливи. Ще се изненадате от голямата разлика, ето защо хората, които вече са преживяли това, никога не искат да напускат по-висшите нива. Това е вашето по-естествено състояние на съществуване, но вие бяхте завлечени долу от по-низшите вибрации и беше трудно предизвикателство да намерите пътя си обратно. Въпреки това, с голяма упоритост и решителност вие отново открихте Светлината и тя ще продължи да расте и да ви носи през много измерения.

Както би трябвало сега да знаете, любовта е всичко и тя е това, от което всичко е създадено и може да се променя по форма, но не може да се разруши. Тя е най-мощната сила във Вселената и това е, което вие трябва да се научите да контролирате и да използвате мъдро. Бог е тази сила и показа как тя може да се използва по най-нежния и полезен начин и това е, което вие също изпитвате и се учите да правите. Разберете, че когато казваме, че сте Богове, вие имате пълния потенциал да сте този, който ви казва, че имате неограничена сила. След като се издигнете вашите сили за създаване ще започват да се връщат и ще станете съ-творци с Бог. Така че не подценявайте възможностите си и вървете напред с увереност, тъй като вие сте тези, които подготвят сцената за времето си в по-високите измерения.

Дори сега някои от вас развиха мощни лечителски способности и именно вярата в себе си е това, което ви дава възможност да правите това. Повечето от вас го правят подсъзнателно и дори не осъзнават какво са направили. Когато действително го осъзнаете, бъдете наясно, че не е задължително да успявате, защото някои души не искат да бъдат излекувани и желаят да преминат през болест като средство за постигане на опит. Така че дайте най-доброто от себе си с позитивно намерение, че всяко изцеление, което изпращате ще е за най-добри резултати. Незабавно изцеление се е случвало много, много пъти, както е записано. То обаче може да не е трайно, докато приелият го не е готов да елиминира причините, които са го довели на първо място. Повечето болести са само-нанесени, дори до момента на отслабване на телесната имунна система, което ги прави уязвими към болести. Здравото тяло често върви редом със здрав ум и навици.

Галактическата Федерация на Светлината работи упорито, за да доведе до завършване на много проекти, които са във финалните си етапи. Не е сигурно дали ще ги видите от тази страна на Издигането, но ако трябва да е след това, пътят за тях ще е чист да продължат бързо напред. Бъдете сигурни, че събитията си създават собствен път напред и са като снежна топка, която набира скорост и маса. Сега е ясно, че нищо няма да спре напредъка и ние сме готови за действие. Виждаме Светлината на Земята да достига нови висоти, тъй като мрежите са стабилизирани и готови за финалното вливане преди Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви изпращам благословиите ни да поддържате висок дух, тъй като не искаме да видим никого да отпадне на този последен етап във вашите приготовления. Ние обичаме всяка душа и работим за освобождаването на всички от тъмните енергии.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!