Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, April 4, 2014

СаЛуСа,  4 април 2014г.


Заедно с Майкъл се радвам, че отново сме в състояние да ви изпращаме съобщенията си. Дори в бедата има уроци за научаване и те са истински тест за способността ви да оставате фокусирани, независимо от това, с което се сблъсквате. Проблемите, които сякаш за Майкъл изглеждаха безкрайни, най-сетне бяха преодолени и вие можете да очаквате с нетърпение период на вълнуващи събития. В действителност забавянето няма реални последици. Както винаги, толкова много неща се случват, без да сте напълно наясно с това, и то е, за да бъдат защитени онези, които са ангажирани с промените. Светлината все повече се разпростира и пробуждането на толкова много души е от огромна помощ за стабилното установяване на Светлината на Земята. Процесът на просветление върви с бърза скорост и тъмните сили не могат да забавят идването му повече. Пътуването за много от вас беше дълго и изморително, но цялата енергия и усилия, вложени в това, ще си струват. Вие стигнахте толкова далече благодарение на усилията и решителността си и сте в последната обиколка, за да постигнете Издигането си.

Промените идват бързо и те най-сетне бяха признати за причината за климатичните промени, които изпитвате. Все още се случват основни промени и това ще продължи докато се постигне по-умерен климат. Същевременно планетата ще продължи да бъде почиствана от токсините, които са в морето и на сушата. С нашите технологии такива задачи не представляват никаква трудност и за сравнително кратко време Земята ще бъде възстановена в нейното девствено състояние. Тя ще гърми и ще се повдига, когато отговаря на промените, и след като те бъдат завършени, тя ще се успокои към мирно съвместно съществуване с вас. Всички тези промени бяха предсказани от еони от време и вие винаги бяхте свидетели на чудесния план на Майката Земя да се отърве от всичко, което няма място на новата Земя.

Без да знаехте за това, което се случва зад кулисите на много събития, които влияят на ежедневието ви, нещата биха изглеждали сякаш са извън контрол. Обаче като гледате по-голямата картина бихте видели, че на Земята се разрастват ползотворни енергии и поставят основите на новата земя. Вие наистина изпитвате идването на промените, които бяха предсказани преди дълго, дълго време. Това обаче ще е период на известно объркване, докато се види и се осъзнае, че промените са положителни и са в полза на бъдещето ви. Вие можете да се възползвате много от напредъка, който е направен и ние поздравяваме и уважаваме всички от вас, които направиха това възможно. Успехът ви беше постигнат в лицето на голямо противопоставяне от страна на тъмните сили. Ние знаехме, че това беше възможно, но въпреки това то зависеше от вашето посвещение на задачите ви. Вашето положение постепенно ще стане по-леко и пътят напред ще стане по-очевиден. Ние разбира се правим всичко, което можем, за да ви насърчим и да ви помогнем по пътя ви.

Сега сме по-близо до Земята, отколкото някога преди и наблюдаваме събитията, за да гарантираме, че няма повече да се пречи на онези, които работят за Светлината. Тъй като повечето от вас свикнаха със Светлината, вие открихте начини за използването и, които са от полза на повече хора в сравнение с преди. Няма нужда да се ограничавате и ако желаете това, Светлината може да се използва в полза на цялата Земя. Наистина, Майката Земя се нуждае от вашата подкрепа, тъй като тя се справя с промените, които също ще и позволят да се издигне в по-висшите измерения. С времето вибрациите ще стават все по-високи и животът ще бъде един приятен опит, когато вие се радвате на вечен мир и хармония. Най-накрая вие ще станете Космически Същества и ще пътувате из Вселената, ако желаете това. Няма край на различните опити, които можете да имате и като Същество от Светлина вие ще сте свободни от нуждите на сегашното ви физическо тяло. Знаем, че някои от вас се тревожат, че ще изгубят контакт с приятелите и семейството си, но бъдете сигурни, че всяка душа, с която искате да се свържете, е само на една мисъл разстояние.

Сега ние работим упорито да облекчим напреженията на Земята, причинени от събитията в Украйна. Ще гарантираме, че нещата не излизат от контрол и е сигурно, че мирът ще бъде поддържан. Времето на големи световни войни свърши и ние се опитваме да насочим своенравните отрицателни енергии по такъв начин, че да не се причини вреда. Вие без съмнение сте забелязали, че военната машина също е в състояние на промяна и най-накрая работната ръка и материалите ще бъдат използвани за мирни цели. Някои ще се опитат да поддържат военна мощ, но тя няма да е от полза, тъй като вече е декларирано, че войните ще спрат. Заедно с новата финансова система ще се завърне просперитета и ще се сигнализира началото на нова епоха на мир.

Като личности вие можете да уверите тези около вас, че ще се върне пълният мир по-скоро, отколкото може да очаквате. Това ще ни даде възможността да направим официално посещение на Земята и да ви придвижим напред в Новата Епоха. Ние имахме много тайни срещи с вашите управляващи и те ще продължат, докато за нас е безопасно да разкрием присъствието си. Това означава да можем да ходим сред вас, без да бъдем нападани от онези, които не могат да приемат идващите промени. Такива души ще бъдат поставени на нов път в измерение, подходящо за състоянието им на съзнание и етап от еволюцията. Бъдете сигурни, че всички ще намерят подходящо място в Космоса, което им позволява да продължат с опитите, които ще им дадат възможност за по-нататъшно развитие. Няма натиск върху онези, които пребивават в по-ниските вибрации, тъй като е неизбежно те в крайна сметка да издигнат вибрациите си и да последват онези, които отидоха преди тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви съветвам, че ще се случи известен хаос, но ако погледнете по-дълбоко ще видите, че излиза благоприятен шаблон. Светлината сега е доминиращата енергия и се разпростира във всички области, така че изобщо не се съмнявайте, че е гарантирано чудесно бъдеще. Това, което определя бъдещето ви, беше постановено от най-висшите небесни сили и гарантира, че ви носи пълна радост и щастие.
Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!