Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 4, 2012

СаЛуСа, November 4, 2012

СаЛуСа – 04.11.2012г.

 

Скъпи мои, какво голямо народно събрание се проведе в Седона на Конференцията на Сценария 2012. Без колебание стотици хора отидоха, за да се срещнат в продължение на три дни, за да слушат лектори, известни с тяхната отдаденост в разпространяването на Светлината. Те бяха подготвени за празник, на който се появиха любовта и Светлината на всички участници и създадоха фокус върху нея, който се разпростря навсякъде. Тя остава като фар, който призовава други души и сигнализира намерението за още по-голямо издигане на вибрациите в сравнение с преди. Тя също така увеличава шанса за скорошната поява на първите Светлинни Градове. Онези скъпи души, които участваха, са истински Служители на Светлината, които се отзоваха на призива за обединение и довеждане на Издигането до вниманието на повече хора, отколкото преди.

 

Ние наблюдавахме нарастването на Светлината не само отгоре, а нашите представители с Ангелите присъстваха също, за да видят отблизо красотата и радостта от вашето обединение. Ние също така гарантирахме, че във вашата Конференция няма намеса, защото всяка експлозия от Светлина привлича тъмните сили, които биха желали да я загасят. Разбира се вие сте всички тези от Светлина, които се грижите да се защитите и обикновена визуализация на поставяне на пашкул от Светлина около себе си ще ви поддържа в безопасност. Това, което научихте, беше, че където има много с еднакво мислене и намерение, има и незабавно свързване и свобода на изразяване, която не се задържа от социални обичаи или практики. Вие се почувствахте неограничавани и в състояние да приемете без съмнение другите души. Във вашето бъдеще този вид приемане ще е нормалният начин, по който ще взаимодействате с другите.

 

Ние многократно споменавахме, че сте много по-могъщи, отколкото осъзнавате. Вярвайте повече, отколкото сте вярвали някога преди и знайте, че нищо не е невъзможно. Ако имате намерението и вярата в собствените ви сили, ще се случат чудеса. Мислете за бъдещето и се опитайте да не гледате назад и установете фокуса си върху всичко, което е цялостно и е от Светлина. Издигането е гарантирано, но не стойте безучастни, тъй като вашата помощ сега е толкова важна, колкото винаги е била. Все още има почистване, което е необходимо, както разбирате, и вие можете да помогнете като поддържате въздействието му до минимум чрез изпращане на вашата Светлина към Майката Земя. Тя не иска да причинява разрушения и смърт, но нейното Издигане е също толкова важно колкото вашето собствено, ако не и повече. Помислете за нейната нужда да е във всичките си части толкова готова, колкото сте и вие, тъй като Издигането е време, когато вие се обединявате и се издигате като Едно.

 

Животът на сегашната ви Земя е към своя край и това е по необходимост, защото цикълът на дуалността завърши курса си. Нищо не стои неподвижно и всичко е в движение и се променя, за да заеме нова позиция според вибрацията си. Разделението на душите на Земята следователно е съвсем естествено явление, тъй като Законът на Привличането винаги действа. Не се тревожете за ничии път, тъй като всички са предопределени да следват този, който вече е бил планиран. Всички вие ще се намерите на правилното място, за да продължите еволюцията си. Не мислете за загуба на връзка с онези, които обичате, тъй като винаги ще има връзка с тях където и да са те. В по-високите измерения времето и разстоянието не са пречка за пътуване или комуникация.

 

В САЩ Президентските избори са към своя край и Президент Обама ще се върне на власт, за да ви отведе всички вас в Златната Епоха. До сега вие видяхте малко от истинските му способности или желание да допринесе за Световен Мир. Тъмните сили може да са използвали методите си да назначат свой избор, но ние от Светлината не сме лишени от свой начин да гарантираме, че изборът ни успява този път. Това е победа, която е сигурна, а след това вие наистина ще видите нещата да придобиват форма. Наистина ще бъдете доста изненадани, когато нещата действително започнат да се случват. Има само няколко седмици, за да се извърши онова, което е необходимо, за да навлезете в нов период в живота си. Бъдете готови за промените, така че да сте в състояние да ги приютите без проблеми. Те не са с цел да направят живота ви труден, а да го подобрят отвъд най-смелите ви мечти.

 

Бурята Санди беше природно явление, необходимо за Майката Земя, за да се подготви за Издигането си и ще се случи, където има дълбоко вкоренени негативни енергии. На друго ниво вие сте наясно, че ще се случи този тип почистване и когато в резултат на това умират хора, това не е случайно, както обикновено го възприемате вие. Ние отново казваме, че нищо не се случва случайно, а всичко е предварително начертано. Издигането на колективното съзнание преодоля нуждата от по-драстично прочистване, така че ще сте поздравени за приноса си за това. Това, което сега разбирате, е ясен пример за силата ви да създавате собствената си реалност.

 

Както трябва да разберете следващите няколко седмици са толкова важни за вас и най-сетне би трябвало да ви покажат пътя към дома. Нямаме търпение да започнем по начин, по който вие да сте наясно какво се случва и че можем да започнем да работим заедно. След като тези Същества, които стоят на пътя ви, са отстранени, всички ние ще сме много по-свободни да се придвижваме както искаме. Тогава ще бъдат въведени много повече промени, така че ще сте в състояние да пътувате по-бързо към всяко място на вашия свят. Всички наши обещания ще се изпълнят за сравнително кратко време, тъй като сме готови да продължим от доста дълго време. Нашият план е такъв, който обхваща световни промени и ние имаме подкрепата да започнем в много части на света наведнъж.

 

Разберете, че факта, че се справихте толкова добре в установяването на Светлината на Земята, намали нуждата от травматични и катастрофални промени. Имаше много предсказания от преди много години, които бяха базирани на „вероятностите”, които се разиграват от вас. Колкото по-далеч отивате в т.нар. Библейски времена, толкова по-катастрофални бяха предсказанията. Въпреки това някои хора се придържат към онези стари предсказания, поддържайки времева линия, която днес все още съществува, но тя не носи енергията, за да повлияе на крайните времена. Така че вие ще разберете, че никой не „греши”, но е прикачен към определен резултат, който вече не се прилага.

 

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на Служителите на Светлината по целия свят за продължаващото им ангажиране с Издигането и на Майкъл за неговата увереност да донесе съобщение на Конференцията. Обръщам се към него с Майкъл, защото както при всеки друг, пълното име носи енергия, която е специфична за този човек. Радостни благословии за всички вас.

 

Аз Съм СаЛуСа


Майк Куинси
Превод:Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!