Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 7, 2012

СаЛуСа, November 7, 2012

СаЛуСа – 07.11.2012г.

 

Вълнението расте в очакване на следващите седмици, тъй като първата истинска стъпка към Издигането се приближава, тъй като Обама поддържа водещата си позиция в Президентските Избори. Много неща зависят от резултата, но хората не бяха заблудени от странното поведение на опозицията. В Обама те разпознават искреното му желание да работи за хората и виждат постиженията му въпреки опитите да ги отрекат. Нещата се промениха, тъй като хората се пробуждат за истината и сега са по-интуитивни, когато избират лидера си. Също така има силно усещане, че е време за трайни промени, които да ви отведат в Новата Епоха.

Естествено с предстоящите промени, ще се дадат обясненията, така че хората да разберат какво се случва и защо. В крайна сметка важното е, че е получена тяхната подкрепа, за да се гарантира плавен преход от всичко, което представляваше старата парадигма. Тя трябва да си замине и всичко, което е нужно, е готово да заеме мястото си и е така от дълго време. Настоящите задачи бяха направени по-лесни чрез помощта на чудесната работа на Служителите на Светлината и ще стане още по-лесно, когато тъмните сили са поставени там, където повече не могат да пречат. Тяхното влияние вече отслабва и заедно с нашите съюзници ние ще гарантираме, че те не могат да се върнат. Ние не се тревожим за времевия аспект като вас, тъй като знаем, че всичко ще е наред и Издигането се случва както е обещано.

Предлагаме ви да обърнете внимание от тук нататък на това, което Обама казва, тъй като ще получите първите ясни знаци на човек, който сега е в състояние да продължи безпрепятствено. Досега той беше затрудняван по целия път и дори дискредитиран, когато взе решения, които бяха в интерес на хората. Пуснете истинския Обама на свобода и ще видите водачеството, което ще ви отведе напред с голяма скорост. Дуалността почти приключи, но много хора разиграват последната си игра. Въпреки това, когато са изолирани, силата им е значително намалена. Това, което е окуражаващо, е начинът, по който бяха сформирани много групи от Светлина и те трансмутират тъмните енергии. Като колектив от няколко групи, които покриват планетата, това се превръща в значителна сила, с която трябва да се съобразяват.

Работата не е свършена с Издигането, тъй като вашата еволюция продължава към следващата възможност да се издигнете още повече. Златната Епоха ще е чудесен опит и различна във всяко отношение от животите, които сте имали в дуалността. Да сте щастливи и изпълнени с радост просто, защото сте живи не е нещо, което преживявахте много често. Да имате вяра и увереност във всички онези около вас идва естествено, когато осъзнаете, че всички души в по-високите измерения са от Светлина. Не само това, Светлината, която носите, ще ви идентифицира и ще се вижда от всички други души. Ще се говори само истината и всичко различно от истината ще ви отлъчва.

Скъпи мои, какъв дълъг път извървяхте, откакто за първи път се спуснахте в по-ниските вибрации. Времето се забави и изглеждаше, че вие сте се изкачвали обратно нагоре еони от време. И все пак, дори и в дълбините на мрака, вие пазихте тази Божествена Искра сияеща и никога наистина не изгубихте връзка с източника си. Вие знаехте, че ще е трудно, но също така знаехте, че никога няма да бъдете изоставени от Бог и напълно ще се върнете в Светлината. Сега мнозина знаят, че това е истина и са подготвени за Издигане и за място в петото измерение или даже по-високо. Ще се намерите точно където е предопределено да сте, но разбира се може да се движите свободно в по-ниските измерения.

О, да, ние знаем какво въздействие ще има Разкриването, когато най-накрая се случи и ни позволи най-сетне да се срещнем с вас. И все пак, то все още остава събитие, което трябва внимателно да се планира, за да намали всякакви възможни негативни ефекти върху хората. Страхът е мощна сила, с която се заиграваше с хилядолетия от страна на Илюминатите, но ние бавно печелим хората на своя страна. С липсата на доказателство, че ние от Галактическата Федерация на Светлината сме опасност за вас, ние разбихме мрежата от лъжи, които се разпространяваха за нас. Всъщност, много от вас прочетоха за нашите действия за предотвратяване на започване на друга Световна Война от воюващите елементи.

Преди много години ние се срещнахме с вашите могъщи лидери, за да предложим помощ за изграждането на мира, но помощта беше отказана. Даже от онези дни преди около 70 години, ние често се връщахме, за да подновим предложението си, но тя пак беше отхвърляна. Повратната точка за всички вас беше, когато толкова много от вас отговориха на призива за обединение на Хармоничната Конвергенция през 1987. Резултатът беше толкова положителен, че вие променихте посоката на вашата цивилизация, която се придвижи в по-висше ниво на Светлина. От тогава вие много успешно се придържате към задачата да се подготвите за Издигане. Ние можем да дадем цялата помощ, от която се нуждаете, но в крайна сметка вие сте тези, които решавате резултата. Свободната воля е над всичко друго и се признава от нас.

Рано или късно тези, които току-що се пробуждат ще чуят за промените и се нуждаят от помощта на онези, които са повече информирани. Ето къде можете да сте от голяма помощ и сте в състояние да споделите знанието си. Ако отговаряте на въпросите просто достатъчно, за да удовлетворите питащия, това стига, за да му позволи да напредне. Понякога твърде много информация може да е претоварваща и да нулира ползата, която би могла да се постигне. От един или друг източник, никоя душа няма да може да твърди, че и е отказана възможност да научи за Издигането. Разбира се времето е кратко, но дори и така, ние ще направим всеки опит да изнесем фактите пред възможно най-много хора.

Отпуснете се и се наслаждавайте на последните дни, които трябва да са вълнуващи и пълноценни за вас. Позволете на другите да намерят собствения си път към Издигането или алтернативен път, знаейки, че правилното решение ще бъде взето от тях. То ще е интуитивно и следователно ще отговаря на нуждите им за тяхното бъдеще, а няма да е поради посоката на някой друг. Това е време, в което на първо място са вашите нужди, така че не се колебайте да следвате собствената си интуиция. Ако сте готови да се издигнете, ще го направите и помнете, че това няма да е случайно, тъй като ще сте заслужили тази възможност чрез собствените си усилия.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и броя оставащите дни преди да очакваме започване на последния етап от нашата мисия. Ние ви обичаме както винаги и гледаме на вас като на изключително красиви души.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод:Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!