Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, April 5, 2013

Майк Куинси, April 5, 2013

Скъпи Приятели,
С оглед на състоянието ми реших да спра да ви изпращам послания на СаЛуСа докато се уверя, че съм се възстановил от болестта си. Получих инсулт, което засегна паметта ми и следователно писането ми е бавно и трудно. Когато се възстановя напълно, надявам се да започна отново със съобщенията, но дотогава ще продължа с Радио програмите си, освен ако не открия, че се затруднявам и с тях.

Надявам се, че с времето ще се върна към нормалното си състояние. Само времето ще покаже какво ниво на напредък може да се постигне.

Много благодаря на всички вас за голямата ви помощ и всеотдайност, които много ценя. Вие бяхте чудесни в посвещението си и аз се надявам да съм в състояние да допринеса за окончателното завръщане на Светлината и за нейната крайна победа.

С Любов и Светлина
Майк Куинси

Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!< previous message | next message >