Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Mike Quinsey - СаЛуСа, April 5, 2013

Майк Куинси, April 5, 2013

Скъпи Приятели,
С оглед на състоянието ми реших да спра да ви изпращам послания на СаЛуСа докато се уверя, че съм се възстановил от болестта си. Получих инсулт, което засегна паметта ми и следователно писането ми е бавно и трудно. Когато се възстановя напълно, надявам се да започна отново със съобщенията, но дотогава ще продължа с Радио програмите си, освен ако не открия, че се затруднявам и с тях.

Надявам се, че с времето ще се върна към нормалното си състояние. Само времето ще покаже какво ниво на напредък може да се постигне.

Много благодаря на всички вас за голямата ви помощ и всеотдайност, които много ценя. Вие бяхте чудесни в посвещението си и аз се надявам да съм в състояние да допринеса за окончателното завръщане на Светлината и за нейната крайна победа.

С Любов и Светлина
Майк Куинси

Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!< previous message | next message >


п»ї


Tsū
Join the Galactic Channelings Community on Tsū!
Tsū is the only social network that shares its revenues with its members.
It works through invitation only, so you can use this link
to create a profile.