Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 22, 2013

СаЛуСа, March 22, 2013

Толкова много неща се случват на вашата планета, че за много повече хора става очевидно, че обещаните промени са в ход. Това в никакъв случай не е лесно време за вас, защото сте в центъра на много случващи се неща. Обаче вие избрахте това време да сте на Земята, като важна част от опитите ви, която ще ви подготви за бъдещите ви задачи. С времето много от вас ще излязат като Наставници на други изплуващи цивилизации. Това ще е вашият начин да служите, след като сте достигнали по-високо ниво на разбиране, което ви носи ранга на Майстор. Това е естественият ви напредък, тъй като вие ставате повече от Светлината и се стремите да издигнете другите с вас.

Редът, който виждате във Вселената, идва от всички души, достигащи момент, когато стигат до осъзнаването, че в крайна сметка няма нищо освен Любов и че целият живот се върти и съществува в нея. Дори сега вие се издигате и вашата осъзнатост е такава, че разбирате удивителната сила на Любовта. Тя е самият живот и най-мощната сила във Вселената, която ще ви даде възможност да продължите да се издигате през измеренията. Както толкова често сте информирани, нивата ви на опит в по-ниските измерения, са в известен смисъл експеримент, за да видите как като Същества от Светлина бихте могли да откриете отново истинската си същност. Тези опити не са и никога няма да са истинската ви реалност, защото звездният ви дом е домът, в който живяхте в пълно единство и Любов като Едно. Дуалността беше средството да се позволи разделение и опит и в мрака, и в Светлината в едно и също измерение.

Ние от Галактическата Федерация на Светлината откриваме, че напоследък имаше такъв бърз напредък в нивата ви на съзнание, че вие вече можете да възприемете и да визуализирате Златната Епоха. Това е чудесно постижение, защото като поддържате фокуса си върху нея, вие ускорявате времето, когато тя ще се прояви за вас. Светлината поема управлението на вашата Земя и повече няма да е необходимо да се притеснявате за оставащия мрак, тъй като той е трансмутиран от масивния прилив на Светлина. Отговорите на проблемите ви вече са открити и чрез нашите съюзници постепенно се възприемат. Обясняват се ползите от тях и безплатната енергия е на челно място, въпреки че не трябва да очаквате твърде много наведнъж, а стабилно и добре планирано въвеждане. Ние не можем да форсираме въпросите, но ще окажем подкрепа, поддръжка и защита на тези, които участват.

Чакахте дълго време някакви видими промени, докато много неща се случиха зад кулисите и повече се занимавахме с влияние и вдъхновение. Когато сте отворени за нашета ръководство, бъдете сигурни, че ние го даваме и може да ни призовете по всяко време. Когато исканията ви са за полза на другите, ние ще направим всичко, за да гарантираме, че получавате помощта, от която се нуждаете. Често ние сме невидимите Служители на Светлината до вас и ви даваме любовта и напътствията си. Разбира се, ние продължаваме да се занимаваме с помощ за Майка Гая и ще сте забелязали, че събитията, свързани с нея и физическите промени са се случвали спокойно. Наистина, колкото повече издигате нивата на съзнанието си на Земята, толкова по-лесно ще преминат промените навсякъде.

Вие получавате повече енергия от извън Земята и тя идва от много източници. Пролетното ви слънцестоене е един такъв мощен пример и много, много хора ще са почувствали влиянието му. Това е извисяваща енергия, която ви дава това, което понякога наричате” факторът чувствам се добре” и красиво чувство на спокойствие и щастие. Задръжте го и ще откриете, че някои хора могат да почувстват промяната във вас и много скоро това ще стане нормалният ви начин на съществуване. Представете си свят пълен с души, всички от които са станали като Едно и живеят трайно в Любовта и Светлината, защото така ще стане, тъй като напредвате към петото измерение. Някои от вас вече са толкова близо и вие сте тези, водачите. По вашия пример мнозина ще последват там, където вие сте направили пътека. Вие сте в такива чудесни времена, когато буквално всичко е възможно, така че по никакъв начин не ограничавайте амбициите си или вярата си в себе си.

Тъй като мрака и тези зад него са изложени, ние отново молим вие да позволите естествената справедливост да поеме ролята си. Знайте, че всяка една душа някога ще отговаря за престъпленията си срещу Човечеството, но простите грешки се приемат като част от процеса ви на учене. Ние подчертаваме, че няма наказание и вие избирате как да ги поправите. Бог не ви дава свободна воля, за да поддържа истински грешки против вас. Тук става въпрос за съзнателен опит да се нарани или убие друга душа, което води до по-нататъшни опити, с които се учите от грешката си. Това е карма и ще е част от плана ви за живот, когато се заемете да преминете в него. Всичко се извършва с най-голямата любов и внимание, за да ви помогне през опитите ви. Вашите Водачи и Ангели правят далеч повече за вас, отколкото обикновено осъзнавате и винаги са с вас в пътуването ви през живота.

Ние от Галактическата Федерация на Светлината вдъхновявахме високопоставени хора да настояват с усилията си да се стигне до някаква форма на разкриване. В някои отношения това едва ли е необходимо като се има предвид присъствието ни във вашите небеса и наличието на толкова много доклади и статии за нас. Това няма да е изненада за мнозинството от вас, но след това зависи колко дълбоки ще са откровенията за разкриването или сдружението с вас. Само през този век вие открихте много повече исторически доказателства за нас и за нашия контакт с вас от преди хилядолетия. Това повече не може да се игнорира или отрече, освен от тези, които са с най-твърди убеждения. Ние бихме искали да видим ситуация, където правителствата ви признават, че са имали контакт с нас от почти 100 години и потвърждават, че ние винаги сме подхождали спрямо тях с любов и мир. Това би облекчило всички съмнения, които някои хора все още имат, които са водени да вярват, че ние сме като чудовищата, описани в научно-фантастичните ви филми.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и трябва да поздравя Служителите на Светлината за установяването им в нова вибрация, която ще ги отведе напред в Новата Епоха. Вие имате да извършите просто толкова важна работа, както преди, ако ли не и по-важна, тъй като подготвяте хората за последната обиколка и пресичането на финалната лента. Победата е ваша и наградата е ваша – никога отново да не се налага да изпитате разделение от Бог и истинския ви дом сред звездите. Обичаме ви и обичаме намерението ви да откриете бъдещето си и мястото си сред нас като истински Галактически Същества.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!