Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 5, 2012

СаЛуСа, October 5, 2012

СаЛуСа – 5.10.2012г.

 

Много неща наближават и дори разкриването може все още да бъде оповестено за първи път от необичайни източници. Ако стане така, това ще принуди управлението на други държави да признаят какви са били собствените им контакти. Без съмнение ще има нежелание да се разкрие пълната степен, в която те са били направени. Въпреки това е време истината да излезе и в края на краищата много от нея ще е просто потвърждение на това, което вече е известно. Без съмнение Националната Сигурност ще бъде използвана като извинение за задържане на информация, свързана със споразумения с Извънземни, работещи с правителството на САЩ в подземни бази. Налице също са управлението и резултатите от тях, които са били хванати след като са спасени от разбити кораби. Има толкова много улики срещу тъмните сили, а истината ще се разкрие, когато фактите накрая излязат.

Истината всъщност е по-странна от измислицата, вие сте живели във времева деформация и напредъкът ви умишлено е бил задържан. Ако ползите от новите открития ви бяха позволени, вие отдавна бихте преминали през периода на повторен растеж след последната Световна Война. Вместо това бяхте държани заложници от Петролната и Фармацевтичната Индустрии, които гарантираха, че вие не можете да се измъкнете от техния контрол и спряха всякакъв вид напредък на безплатна енергия и по-малка зависимост от лекарства. Не че промените не можеха да бъдат въведени, а напротив – онези, които бяха подготвени да го направят, са били заплашвани и дори по-лошо, не смееха да продължат. С времето ще научите кои са извършителите на това и кой ги поддържа.

Разбираемо е може би, че най-големите тайни области са свързани с напредъка на космическите пътувания. Цялата тази тема е затъмнена от дезинформация с цел да ви обърка и тези, които участват в това, стигнаха далеч, за да скрият истината. Това прави”търсенето” на извънземен живот да звучи по-скоро комично, когато Правителството и военните вече работят с тях и са правили това в продължение на много години. Докладите за такива въпроси могат да се открият във вашия Интернет и много изследователи издадоха много добри книги с подробности за техните открития.

Членовете на Галактическата Федерация на Светлината често са били тормозени и заплашвани, когато пътуват във вашите небеса. Не става въпрос, че това би ни навредило, тъй като ние сме повече от способни да се грижим за себе си като използваме напредналата си технология. Въпреки това намираме нагласата на военните спрямо нас като неприемлива, тъй като ние никога не сме представлявали никаква заплаха за вас въобще. Освен ако не сме били принуждавани да реагираме с излизане от полезрението им, налагаше ни се да „отстраняваме” някои кораби, но първо излъчвахме пилота на борда на нашите кораби. В близко бъдеще те може да се върнат на Земята, за да потвърдят истинността на нашите твърдения. Също трябваше да прибегнем до подобни действия, когато управляващите ви игнорираха нашите нареждания да не изнасят ядрени устройства извън Земята. Когато това, което правите, представлява заплаха към други цивилизации, ние имаме пълна власт да предприемем действия и да я предотвратим.

Времето за приключване с войните и всичко, свързано с тях, свърши, въпреки това някои страни са готови да изложат гражданите си на опасност като започнат още една в Близкия Изток. Ние не можем да спрем дребните ви борби, но ще се намесим, както много пъти сме го правили, ако открием, че има намерение да се използват ядрени оръжия. Мислете Мир, Скъпи мои и ще помогнете за Създаване на повече Светлина и мощ на мрежите около Земята. Това ще помогне за трансмутиране на негативните енергии и ще намали шансовете за повече сражения между държавите. Време е да пораснете и да станете отговорни граждани и да се грижите за Красивата си Земя и за всички други форми на живот. Онези, които чувстват, че не са в състояние да го направят, няма да имат право да претендират за Издигане и ще имат много за учене.

Знаем, че всички вие сте на различни етапи на еволюция и не съдим онези, които изостават. Вие продължихте с темпо, което ви е удобно лично за вас, и именно красотата на прераждането ви дава повторни възможности да научите уроците си. Така че няма нужда да се тревожите да тези около вас, които сякаш малко разбират какво означава Издигането. Приемате го или не и то идва отново, поради цикличната си природа. Такива души няма да изгубят ползата от това, което преживяха в дуалността и това ще им даде полезно предимство, когато продължат духовната си еволюция.

Имайте предвид, че Бог има велик план за Вселената и поради Божията Любов към целия живот това се приема като опит, който ви дава пълна свобода да действате както искате. Въпреки това, вие действително трябва да учите от изборите си, намесвайки се или навреждайки на друга душа. В този случай вие сте този, който решава как да постигне нужното разбиране, което ще ви отведе напред. Естествено По-Висшите Същества ще споделят мъдростта си с вас и ще ви посъветват по най-добрия начин. Животът сякаш често напредва по чиста случайност, но ние ви казваме, че що се касае и оказва влияние върху живота ви, всичко е планирано. Може да не ви се струва така, особено ако сте поели неприятни задачи и все пак именно трудните предизвикателства са това, което ви дава по-голяма възможност за скок напред.

В тези крайни времена повечето от вас ще са избрали да изчистят всяка остатъчна карма. Това означава, че вие със сигурност имате напрегнат живот и що се отнася до връзките ви имате съществуване с много падения и висини. Останете с тях и не бягайте, тъй като ви е даден не само шанс да се издигнете, но действията ви могат също да помогнат на други хора. В Човешката Раса са всички заедно и именно колективното ви съзнание е това, което диктува колко високо или ниско отивате. Със сигурност поради важността на Издигането, вие получавате огромна помощ за вашето извисяване. Ние искаме да видим колкото е възможно повече от вас да се издигат и когато „светнете”, ние знаем, че сте открили нещо от истинската си същност и се пробуждате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че среднощния час настъпи и че имате толкова малко време да вложите сърце и душа в уверяването, че сте готови да се издигнете. Останете фокусирани върху целите си и не се разсейвайте от странното поведение на онези, които се опитват да ви отдалечат. Тъмните сили отбелязват последните си безплодни опити да предотвратят издигането ви, но това ще се случи единствено, ако вие го позволите. Вървете безопасно в Светлината и Любовта, която обгражда вашата Земя.

Майк Куинси

Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!< previous message | next message >СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.