Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа – 7 ноември 2014 г.

СаЛуСа – 7 ноември 2014 г.

Много неща се случват в нивата на властта, която контролира ежедневието ви, и това са промени, които в голяма степен допринесоха за променящите се вибрации. Най-накрая те ще ви извисят от ниските вибрации, които вече не подхождат на Новата Епоха, която сега започна. Ниските вибрации трябва да се променят или да изчезнат от нивото ви на съществуване, което изпитва изчистване от всичко, което е от старата енергия. Това води до много промени и също до объркване за онези, които не знаят какво предстои в бъдещето. От една страна ще изглежда, че всичко се срива, но от друга страна това показва, че се случва прочистване. Вие навлязохте в нов период от еволюцията си и старите начини ще трябва да направят път на новите. Скоро ще стане очевидно, че се оформя план, който ще ви отведе в Новата Епоха по такъв начин, че няма да има съмнение какво се случва.

Ние от Галактическата Команда ще се показваме все повече, докато станем известни на всички вас. Преди да може да се случи това, ние ще сме ви помогнали да въведете различни промени, включително НЕСАРА, който както бихте казали, ще е черешката на тортата. Ние сме напълно готови да се заемем с нашата част от работата и очакваме с нетърпение да ви помогнем с необходимите промени, които наистина ще допринесат за предсказаните предимства на Новата Епоха. Тогава ще научите за истинското си минало и как бяхте манипулирани от тъмните сили в продължение на хилядолетия. Бяхте задържани във времето и ви бяха отказани напредналите технологии, които се използваха от тях за лична власт и контрол. Обаче, те повече нямат степента на контрол, до която достигнаха, а властта бавно се изплъзва от ръцете им. За тях не ще има връщане назад и те допринесоха за собствената си гибел.

Сега животът е изключително труден за милиони хора, хванати в последните опити на тъмните сили да останат на власт. Обаче, част от това е карма и всяка душа е на точното място, за да изпита това, което е необходимо, за да завърши опитите си. Следователно, има много възможности да изразите загриженост и любящата си страна към души, които в противен случай биха били отклонени или пренебрегнати. Силно необходими са Любов и разбиране, за да може те да знаят, че не са изоставени. Помнете, че всички Вие Сте Едно в очите на Бог и сте еднакво обичани. За някои тези концепции са трудно разбираеми, но с времето всички души ще узнаят истината.

Св. Джърмейн работеше за това време на промени в продължение на еони и подготви нещата за нуждите на онези, които са предопределени да отидат напред в Новата Епоха. Това не означава, че душите, които все още не могат да се извисят, са по някакъв начин пренебрегнати, всъщност за тях също ще се положат грижи, що се отнася до практическите им необходимости. Всички души са еднакво обичани и се знае, че в крайна сметка ще се издигнат и ще се присъединят към онези, които са се издигнали преди тях. Ако можете да гледате на другите с такава любов и разбиране, ще им помогнете да преодолеят предизвикателствата, пред които са изправени. Всички вие сте срещали подобни ситуации по време на пътуването си обратно към Светлината и всички вие получихте помощ от онези, които вече се Издигнаха.

Вие постепенно научавате повече истината за това какво се случва около вас. Вашето съзнание се разширява и ще продължава да се разширява, докато достигнете нивото, което ще ви подготви за Издигане, това беше целта ви от много дълго време. Сега възможността излиза, защото беше декларирана от онези по-висши Същества, които направляват и контролират съдбата ви. Вие може да се оприличите с млади хора, подготвящи се за дипломирането си, които имат възможност да успеят, но се нуждаят от помощ по пътя. На всички етапи от еволюцията си вие имахте напътствие, но то никога не е било толкова важно, колкото е точно сега. Можете да се издигнете по всяко време, ако вибрациите ви достигнат необходимото ниво, което би било трудно в сравнение със сегашния период, когато получавате всяка помощ. Освен това, вие ще сте подготвени за този последен „тласък” и ние бихме искали да видим колкото може повече от вас да успеят. Следователно за вас е необходимо да поддържате фокуса си върху целта и да не позволявате на нищо да ви отклонява от успеха.

Вие сте в най-взискателното време, което сурово изпитва вашата решителност, когато около вас се случват толкова много неща. Обаче, ако не губите фокуса си върху целта, със сигурност ще успеете и колкото по-далеч отидете по пътя си, толкова по-лесно ще стане това. Няма нужда да се притеснявате за това какво се случва около вас, защото то няма да попречи на напредъка ви, освен ако вие не му позволите да го направи. Във всички случаи помагайте на другите, които може да пресекат пътя ви, с мила дума или съвет. Понякога такива случки са организирани и се знае, че вие можете да помогнете на друга душа, която търси информация. Ние знаем, че много от вас редовно се молят за ближните си, някои от които може да са ваши приятели или да са семейството ви. Знайте, че в края на цикъла всяка душа ще е намерила точното място за себе си.

Въпреки че бяхте задържани, вие все пак успяхте да напреднете в еволюцията си и това е ваш плюс, тъй като преминахте през изключително труден период. Обаче, нуждите ви повече не могат да бъдат удовлетворени чрез напредъка, който отбелязахте, тъй като се нуждаете от квантов скок напред. Много от вас са готови да се Издигнат и да заемат мястото си в по-високите измерения, малко има за придобиване като оставате в по-ниските вибрации. Следователно сега имате сравнително малко време да прекарате в настоящото си измерение, но все още можете да придобиете опит от околните. Наистина, краят на цикъл е важен период и период, който е изключителен.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, действайки като гласът на няколко източника, с които бяхте в контакт напоследък. Мога да ви кажа, че всичко върви добре и каквото и да се случва около вас, то няма да промени успешния резултат. Оставям ви с Благословии и Любов от всички онези, които са част от програмата по Издигане.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Website: Tree of the Golden Light
Превод:TaunoElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |