Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа – 17 октомври 2014г.

СаЛуСа – 17 октомври 2014г.

Ако някога ви е трябвало доказателство за климатичните промени, които се случват, само трябва да погледнете назад към разликата между сега и преди само 50 години. Промените са драматични и сякаш не следват никакъв определен модел и на моменти изглеждат хаотични. И все пак промените не са случайни събития, а водят до по-приемлив модел, модел, който гарантира, че крайностите, които обикновено изпитвате, повече няма да се случват. Хаосът около вас е още един знак за това, което се случва, въпреки че много от това е кармично, тъй като се разрешават стари проблеми между хората и дори нациите. Да, това е несигурно време, но както бихте казали, е необходимо, за да се изхвърли боклукът, който няма да има място в по-висшите вибрации. Индивидуалната ви роля е да изчистите собствения си „боклук”, за да си осигурите място в Новата Епоха и да се радвате на всичките промени, които ще извисят човечеството до по-високо ниво. Ако вашето желание е да сте част от промените, намерението ви ще ви води и ще привлича Водачи, които ще ви помагат.

Ние често ви казвахме, че нищо не се случва случайно и си струва да имате това предвид, тъй като в противен случай бихте почувствали, че сте оставени на произвола на случайни събития. Що се отнася до собствения ви живот, винаги има план, който ще ви позволи да еволюирате, така че не бива да бъде пропилявана нито една възможност за това. Вие действате на ниво, което е съгласувано с Водачите ви, които ще ви помогнат да постигнете успех, въпреки че винаги имате свободна воля и крайното решение е ваше. Определено, ако желаете да еволюирате, вие ще направите необходимото, за да успеете, а това често означава да следвате интуицията си без непременно да знаете целта. Разбира се, някои опити се случват, за да изчистят всички кармични задължения, които може да имате, така че с това предвид може по-лесно за приемете добросърдечно такива ситуации. Нищо не се случва без причина, така че възползвайте се максимално от тези възможности. Това е време за прошка за всички грешки против вас и имайте предвид, че всички опити имат стойност.

Добрите новини рядко се отразяват във вашите медии и ние можем да ви уверим, че има тенденция все повече хора да помагат на други, които се нуждаят от помощ. Чувството за Единство се разпростира с осъзнаването, че вие сте „пазители на братята си”, въпреки че някои убеждения са толкова силни, че изцяло се поддържат различията. В такива обстоятелства душите с такива вярвания са родени в страни, където най-добре могат да научат уроците си и че „Всички Са Едно”. Ето защо все още продължават войните и ще спрат само когато мирът се разглежда като единственият път напред. Като по-осъзнат човек, вашето присъствие може да е много полезно, когато като пример вие живеете животът, какъвто трябва да бъде, в мир и хармония с всички живи Същества. Наистина, като живеете вярванията си, вие помагате на другите просто като сте сред тях. Вашата Светлина най-вероятно ще привлече към вас други хора, които желаят да узнаят как можете да живеете в мир, когато често навсякъде около вас е хаос.

Както осъзнахте, ние наблюдаваме отблизо онези, които биха могли да унищожат Земята, ако дейностите им бяха оставени извън контрол. Илюминатите и техните слуги са наблюдавани внимателно и не могат да сторят нищо без наше знание. Следователно може да сте сигурни, че няма да има мащабни унищожителни инциденти и със сигурност няма да има войни, освен малки разногласия. Нашата роля е да ви водим безопасно към мирен завършек и след това обстоятелствата ще ни позволят открито да дойдем на Земята. Това ще е велико време на радост и разкрития, които ще изчистят загадките на вашето минало. Вие умишлено бяхте държани в мрака и възпрепятствани към напредъка, който би могъл да подобри в огромна степен качеството ви на живот. Това е все едно, че сте били заключени в капсула на времето, където времето бе спряло. Всичко това ще се промени в близко бъдеще и вие ще се удивите на това колко бързо ще наваксате изгубеното време.

Мислете мащабно що се отнася до бъдещето ви, тъй като ще откриете съзнанието си да се разширява по-бързо, когато навлезете в по-висшето вибрационно ниво. Вие ще се изумите от степента на промените, които ще ви отведат в Новата Ера на мир и просперитет. Плодовете на Земята ще са повече от достатъчно за нуждите ви и споделянето ще е нормално и ще има достатъчно за всички. Нови изобретения, които са били задържани, ще бъдат освободени и изтощителната и упорита работа за оцеляването ще остане в миналото. Светът ще се отвори за вас и пътуването ще стане нормално, далечни места ще могат да се достигат лесно и за много кратко време. Това разбира се ще означава, че ще бъдат въведени нови форми на пътуване, а много от сегашните ви средства ще са старомодни. Ще е вълнуващо време за всеки и промените ще настъпят доста бързо с наша помощ.

Във време, когато е трудно да разбереш накъде водят събитията, ние се надяваме да сме ви извисили като ви даваме прозрение в бъдещето. Нищо не може да спре плана за бъдещето ви и ние сме, както бихте казали, нетърпеливи да започнем и очакваме с нетърпение да ви отведем в новата епоха. Предишните цикли приключиха с огромни промени, които поставиха Човечеството обратно на началната точка на нов цикъл. Този път вие завършихте Слънчев цикъл успешно и онези от вас, които са извисили вибрациите си, ще продължат да еволюират, когато навлезете в Новата Епоха. Всяка душа ще се намери точно там, където е най-добре разположена, за да продължи опитите си. Ние знаем, че такива изявления причиняват известни притеснения в семействата, които искат да останат заедно. Бихме искали да ви уверим, че обикновено има здрави връзки между тях и би било необичайно, ако те не напреднат като една единица. Въпреки това, ще откриете, че когато еволюирате, ще бъдете привличани към групи с подобна вибрация, където ще продължите да еволюирате докато откриете необходимостта от различен опит.

Аз Съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на времето си с вас и очаквам с нетърпение да се срещна с много от вас в близко бъдеще. Само по себе си времето няма да има същия ефект върху вас, както сега и честно казано вече няма да управлява живота ви. Има толкова много желани промени, които ви очакват и веднъж след като можем да ви се представим, всички ние ще отидем бързо в Новата Епоха, която пази толкова много неща за вас. Продължавайте да гледате напред и знайте, че животът ви е една история с щастлив край.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Website: Tree of the Golden Light
Превод:TaunoElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |