Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, December 7, 2011

СаЛуСа, December 7, 2011


Нека да се каже, че никога не е бил оказван такъв натиск върху тъмните сили, както сега. Той ще остане безмилостен докато те се оттеглят, или докато ги отстраним там, където повече не могат да се бъркат във вашия напредък. Има знаци, че организацията им е била разцепена, което ще допринесе за по-бързия край на техните дейности. На тях също им е бил отказан достъп д нечестно спечеленото им богатство, което в крайна сметка ще бъде преразгледано и честно преразпределено. Най-накрая най-бедните по света няма да бъдат държани в мизерия и всички ще имат това, което е необходимо, за да живеят мирен и щастлив живот. Алчността и егоизма ще бъдат изкоренени, а с това ще дойде траен мир за всички хора. След технологичните предимства, които ще сме ви донесли, ще се повиши много повече жизненият стандарт на хората. Това ще продължи, докато вие повече нямате никакви материални нужди и накрая ще живеете в Светлината, която напълно ви обгражда.

Има много изобретения от вашите учени, които са спирани от производство. Такива, които веднага биха повишили качеството на живота ви. Много от тях са свързани с доставката на безплатна енергия, а ние ще премахнем всички забрани и ще помогнем те да стигнат до пазара колкото може по-бързо. Всяка стъпка напред ще ви освобождава от гнета и контрола, упражняван върху вас от тъмните сили. Ние също така виждаме голямо обединение на всички хора и всички оставащи бариери ще бъдат премахнати и особено там, където са замесени религиозни интереси. В реалността на по-висше ниво няма никакви разлики изобщо, а вие ще разберете истинското значение да бъдеш пазител на братята си. Това се свързва с наличността на дълбока любов към целия живот и разглеждането му като Едно. Идеята за „Тях и Нас” няма да има никаква основа върху истината, тъй като всички ще получат еднакво отношение и ще се радват на предимствата и плодовете на Земята.

Навлизате в период на нестабилност, но той няма да продължи твърде дълго и ако там, където е възможно, хората помагат на другите, няма да има продължително влияние. Идеята всеки човек да работи за собственото си спасение е егоистична и е само средство за оцеляване. Няма нужда вие да стигате до такива крайности, тъй като ние също ще бъдем на разположение, за да ви помогнем. Ето защо разкриването е много важно, тъй като веднъж става известно нашето присъствие заедно истинската ни цел, знаем, че можем да обединим силите си с вас. Ние ще ви направляваме по целия път към Издигането и все още ще сме с вас след ключовото издигане на края на 2012 година. Ние сме като голяма част от вас, както и вие от нас, а истинската ви история ще ви покаже колко много сме свързани. Действително между нас няма различия, единствено по-високите вибрации са това, което ни разделя. Ние сме на нивото, към което вие се насочвате, а веднъж, след като го достигнете, ще бъдете доста по-различни от това, което сте сега. Най-големият ви актив ще бъде високото ви ниво на съзнание, което по своята природа ще бъде Космическо.

Промените, които ще дойдат през следващите дванадесет месеца, ще бъдат нищо в сравнение с това, което ще последва. Еволюционните ви нива ще предприемат квантов скок, а вие ще заемете мястото си сред нас. Ние сме вашето семейство, и не след дълго вие ще научите много повече за миналото си и завръзката си с членовете на Галактическата Федерация. Всички особености на различни цивилизации са представени на Земята, а чрез опита си, вие ще им върнете знание, което ще се докаже като много ценно в сегашните и бъдещите цивилизации. Вие сега завършвате времето си в дуалността, но има други цивилизации във Вселени извън вашата, които все още не са завършили тяхното. Точно както Човечеството те ще еволюират по-бързо, ако им се помогне, а това ще се хареса на някои от вас и ще представи мисия, в която вие може доброволно да участвате. Службата към другите е естествено нещо, веднъж след като се издигнете и никоя душа не би задържала помощта, която би могла да окаже на другите. Вие, които пътувахте дълго по пътя на Светлината, вече чувствате подтика да отдавате ебе си за доброто на другите души.

Бъдете уверени в собствените си способности, защото вие можете да направите много повече, отколкото можете да си представите. Вие във всеки случай ще станете съ-творци, що се отнася до вашата нова Земя. Вашата любов е всемогъща и тъй като я споделяте с ближния, вие издигате тази душа. Това е целителна енергия, която е обвързана единствено с нивото на собствените ви вибрации и тъй като преминавате през идващата година, то значително ще се повиши. На Земята ще бъдат поставени своевременно лечебни съоръжения, но с времето дори и от тях няма да има нужда. Имате толкова много да спечелите чрез твърдото си намерение да се издигнете и ще бъдете напълно издигнати от по-ниските вибрации. Вече много от вас се чувстват неловко, когато сте в райони на ниска вибрация, така че можете да си представите как ние от още по-високо ниво чувстваме тежестта, която съществува. За нас това е действително некомфортно чувство.

Много времеви линии сега се сближават, а това означава, че веднъж, след като можем да започнем проявяването на плана ни, ще има цяла поредица от събития за сравнително кратък период от време. Всичко, което можем да искаме от вас, е да продължите да поддържате визията си за бъдещето. По този начин вие ще помогнете да се поддържа неговата енергия и всичко ще се случи, за да задоволи нуждите на всеки. Синхронизирането както винаги е изключително важно, но ние няма да разкриваме дати, докато не е напълно безопасно да го направим. Веднъж, след като поемем отговорността, можем да ви доверим какво правим, а в действителност вие постепенно ще работите повече с нас и ще имате нужда да знаете.

Имаме хора от Земята, които посещават нашите кораби, но в повечето случаи те имат малко или никакви будни спомени за това. Те обикновено са тези, които вече работят с нас, а посещенията, които основно са за удоволствие ще трябва да изчакат по-безопасни времена. По необходимост, нашите съюзници са най-честите посетители, включително и някои, които са от вашите най-влиятелни политици. Имаме много хора, които са в позиции на властта, които напълно подкрепят нашата мисия. Обаче, докогато тъмните сили повече не са опасност за тях, те не ще привличат вниманието. Вие понякога може да получите грешно впечатление, че ние имаме малко подкрепа, но това е далеч от истината, а тя е от всички краища на света.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на вълната от бодрост и очакване, която е генерирана в този период от годината, тъй като много се подготвят за празненствата, които скоро ще дойдат. Хората изглеждат много издръжливи и въпреки че много от вас живеят с малки доходи вие сякаш можете да се издигнете над това. Много трогателно е да гледаш добрините и грижата, които идват от толкова много от вас, които сте решени да донесете малко радост и щастие в света.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.