Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 8, 2012

СаЛуСа, February 8, 2012

Играта на изчакване ще трябва да се играе още малко, но през цялото време е постигнат напредък. Никакви намеси от тъмните сили няма да имат продължителен ефект, тъй като сега плановете ни са твърде напреднали за тях, за да могат да попречат на успеха ни. Нашите дейности са ускорени, както са и нашите Съюзници, тъй като се достигна момента, когато са посочени определени дати за финализиране. Външните знаци, основно чрез вашите Итернет източници са най-надеждните по отношение на точност и за своевременна информация. Чрез даване на най-доброто от себе си да останете фокусирани в Светлината, вие поддържате сигурен курс към Издигането. Каквото и да се случи вие можете да сте сигурни, че ще се постигне същия резултат, а той ще ви завари свободни от контрола на тъмните сили.

Ние навлизаме в това, което ще бъде за нас изключително натоварен период, но ние не можем да сме претоварени от никакви обстоятелства, защото имаме флота от милиони кораби и разбира се персонал, който да ги управлява. Всъщност толкова много от нашите нужди са автоматизирани и ние можем да прекарваме времето си в занимания с нашата специализирана дейност, за която сме оборудвани в това най-важно време. Дори функции като поддръжка се извършват от роботизирани Същества, които имат такова високо ниво на съзнание, че могат да разсъждават и сами да взимат решения. Естествено, усъвършенстваните ни компютри са активно включени във функционирането на корабите ни и също така в мисията на флотата като цяло. Вие сте наясно, че всичко на Земята също има степен на съзнание, но във вашите много по-тежки вибрации, то не може да функционира изцяло. Така че не е необходима голяма крачка напред, за да възприемете това, което ви казахме.

Всички предимства, които споменаваме от време на време, ще бъдат ваши своевременно. Това ще дойде с личния ви напредък към превръщането ви в Галактическо Същество. Все още не можете да си представите какво означава това, но вероятно бихме ви нарекли суперхора. Сегашните ви нива на съзнанието нарастват, но не са близо до пълния ви потенциал. Вие ще придобиете Христово ниво на Съзнание, а това винаги е било достъпно за вас, поради чудесното повишаване на вашите Светлинни енергии. Може да звучи амбициозно, но вие можете да се стремите да доведете това ниво на енергия, докато сте на Земята, но ние знаем, че е изключително трудно да се поддържа. Има твърде много ниски вибрации около вас, а това включва и онези, които са били прикрепени към вас в продължение на много животи. Ето защо често има позоваване на необходимостта ви да се изчистите от тях, а сега е чудесно време да се справите с тази задача. Има толкова много по-висши енергии, изпращани към вас, че ако ги привлечете към себе си, ще се случи този процес. Тайната е да се желае да се случи това прочистване, а Законът на Привличането ще направи останалото.

Бъдете наясно с това какво е около вас и не се свързвайте с нищо, което може да бъде разбрано като по-ниски вибрации. Тъмните сили бяха много умни в генерирането на това, което се нарича забавление и което предизвиква базовите ви сетива и поощрява желанието ви за тръпка и вълнение. Това не означава, че целият живот трябва да е сериозен без смях и забавление. Въпреки това, вие скоро се изморявате от това, което имате, и търсите още по-големи тръпки, а това често може да води до пропадане на вашите стандарти и до разврат. То е толкова лесно да се направи и е толкова трудно да се издигнеш над него. Ето защо сега има толкова много учители на Земята, които дават съвети, така че да се разбере целта на живота и това, че вие сте отговорни за всичките си действия, думи и дела.

Представете си колко смиряващо е да се изправите пред себе си и да видите как действително сте били, през очите на един, който е стоял до вас, опитвайки се да направлява живота ви в Светлината. Това не е направено, за да се засрамите, а за да видите как сте повлияли на другите често без всякакво осъзнаване на това. Всички вие сте Едно и каквото правите на един, правите го на всички и това се отразява на нивото на масовото съзнание. Доволни сме да ви информираме, че вие се справихте толкова добре с донасянето на Светлината в живота си и със закотвянето и на Земята. Толкова много, че нивата на масовото съзнание експоненциално нарастваха и ще продължат да нарастват. Вие сте на път да завършите този цикъл с Издигане, а това е в съответствие с Божествения план.

Промените ще за толкова значими и ще се случат толкова бързо, че вие ще трябва да се държите будни, за да не пропуснете нещо. Веднъж след като влиянието и намесата на тъмните сили най-сетне бъдат спрени, а това ще бъде през следващите няколко месеца, вие можете да си отдъхнете и да започнете да се наслаждавате на внезапната свобода, която трябва да ви бъде върната. От там нататък цялата атмосфера ще бъде издигната и ще се освободят много емоции, тъй като хората осъзнават, че най-сетне истински мир е слязъл на Земята. Това ще направи последните месеци на годината най-запомнящото се и приятно време, а хората по света ще са обединени. Никога вече те няма да бъдат разделяни и да губят истинската си идентичност, те ще са отново като Едно.

Поради по-висшите вибрации, които сега съществуват на планетата Земя, има по-малко конфронтация между хората, но и за онези, които насърчават различия за целите на контрола, скоро ще има световен мир. Както вече ви информирахме, мирът скоро ще бъде постигнат, но първо трябва да има правителствени промени. Вие трябва да имате точните хора за отговорността преди да бъде отбелязан всеки напредък на всеки фронт, а заедно с нашите съюзници ние сме готови да продължим скоро след като тази точка бъде достигната. Всеки човек може да помогне за ускоряването на промените като изпрати любов към цялото Човечество и към Майката Земя, която не изригна, както мнозина бяха карани да вярват. До сега не е имало някаква анормална дейност, но очевидно по самата природа на почистването, което е необходимо, ще има някои основни случки.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви кажа, че членовете на Галактическата Федерация обичат с Божията любов и не се страхуват от Бог. Ние отдавна сме приели, че Бог е Цялата Любов и че всички ние сме аспект от тази чиста Светлина. С това предвид, религиозните учения ще трябва да бъдат променени съответно. Това е деликатна ситуация, тъй като ние трябва да позволим възможност за свободно изразяване, но в същото време истината трябва да бъде разкрита на хората. Вие трябва да сте в състояние да направите информиран избор, а преди края на този цикъл вие ще сте в тази позиция. Веднъж след като сте наясно, ние виждаме това като друга стъпка към пълна хармония между всички вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси ;

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.