Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 10, 2012

СаЛуСа, February 10, 2012

Внезапно има голямо движение и определяне сред вас, да упражните свободата си да постигнете това, което искате по пътя на промените. Разкриването е това, за което вие продължително настоявате, и все пак, както ви казахме преди, истината за нашето съществуване е известна на много от вас, които следихте дейностите ни в продължение на много, много години. Това едва ли се нуждае от проверка в светлината на всички доказателства, които има за нас, но властите не могат да дадат, каквато информация имат без официално признание и одобрение. Обаче, с или без това, сега вие настоявате за възможности директно да контактувате с нас и това се случва. Ние откриваме, че приемането ни е високо по всяко време, а това ни дава възможност да се занимаваме директно с вас. Въпреки че отмяната на пътуването на Нептун беше очевидно разочароваща, все пак тя доведе до голям скок на интереса към нас. Ясна изненада за много хора беше това, че ние сме подготвени да ви поканим на борда на нашите кораби, но е време за такива преживявания. Вашите власти не харесват това, тъй като те искат изцяло да контролират такива въпроси и биха предотвратили всяка публичност относно такива случки.

Ние обаче вярваме, че е време да направим известни фактите за нас, а чрез приближаването си към вас ние имаме възможност да попълним празнините от липса на информация. Ние открихме много повече неща за вас поради „пътуването на Нептун” и без съмнение ще има повече възможности да посетите нашите кораби, а това беше планирано от самото начало. Както до сега трябва да осъзнавате, нашият контакт с вас не е от случаен характер, а такъв, който винаги е бил предназначен да расте и да ви подготвя за пълен контакт. Бъдете сигурни, че преди края на тази година вие ще сте ни опознали добре. Медиите те все още са пречка, що се отнася до нас, но когато страхът от последствията при докладване на истината вече не е проблем, истината за нас ще пътува по целия свят. Тогава ще бъдем силно приветствани, тъй като ще донесем решения на вашите проблеми и с наша помощ ще се трансформира цивилизацията ви в такава, която е подготвена за Издигане. Призракът на миналото ще бъде прогонен, а Златната Епоха ще започне да носи мир и щастие.

Дългото чакане почти приключи, а най-доброто все още предстои и каквито и усилия да вложите сега, наградите ви бързо ще се видят и почувстват. Не става въпрос да не сте в състояние да си позволите промени, тъй като има достатъчно богатство в света, за да покрие всички потребности. Ние ще видим, че то се използва за доброто на всички и не е присвоено. Тези, които са направили това, вярват, че богатството им е скрито на сигурно място, но за техен ужас и шок, че открият, че то е било отстранено. На никой няма да бъде позволено да задържи незаконните си печалби, но това, което е било честно придобито ще остане с тях. Налице е също Световен Фонд на Доверието, основан от Сейнт Джърмейн, който ще гарантира, че има повече от достатъчно. Парите никога вече няма да бъдат проблем, както е сега, а ще станат робът, а не Господарят. В крайна сметка те изобщо ще са ненужни, понеже вие ще живеете в общество, което е преодоляло нуждата си от тях.

В центъра на разрастващия се хаос, ако погледнете внимателно, ще забележите първите задвижвания на новите системи, които ще ви изведат на правилния път. Нашите съюзници работиха упорито, за да ги въведат и въпреки пречките, поставени на пътя им, отбелязаха големи постижения. Много неща са готови да изтласкат онези финални стъпки по пътя към завършване. Така че не се поддавайте на отчаяние, тъй като от наша гледна точка всичко се развива добре. То е такова, което изведнъж възниква, когато най-малко го очаквате и разбира се е много добре дошло. Чувстваме, че чрез различните източници и на Земята, и извън нея вие имате много достъпна за вас информация. Както често ви съветвахме, открийте източник, който резонира с вас и го използвайте, за да проверите другите, които понякога може да поставят различна гледна точка.

Времената стават вълнуващи, защото е възможно да видите накъде се насочват нещата и така трябва да е в бъдеще. Това, което предстои, звучи като сън, тъй като имате малко или нищо, на което да разчитате. И все пак вие излизате от свят на сънища, където живеете илюзията на разделението, така че можете да се чудите какво е истинско в края на краищата. Разбира се дуалността като опит за вас е напълно истинска, но това не е истинската ви реалност, към която скоро ще се върнете. Няма сравнение, въпреки че Майката Земя сподели красотата на Природата, в свят, който внимателно беше засаден за вас и както знаете беше някога Райската Градина. Възнесената Земя ще бъде друга Райска Градина, която този път ще продължи да бъде обитавана само от онези, които са от Светлина. Ще има несравнима красота и хармония, която е вкоренена в съвършенството на по-високите вибрации.

Мили мои, всеки път, когато вие отбелязвате напредък в довеждането на новото до съществуване, това прави нашето присъствие по-малко спешно, тъй като е важно вие да сте разбирани като добре участващи. Истина е, че вие винаги сте имали помощ, но тъй като това е краят на цикъла, много от тежестта да разрешите проблемите си е върху вас. В това няма недостиг на отлични идеи и вие бавно се придвижвате в новата технологична епоха. Но поради факта, че много неща умишлено са били потискани, вие вече бихте били в Новата Ера. Много скоро маса нови идеи ще бъдат освободени, като много от тях са варианти на устройства, които доставят безплатна енергия. Това само по себе си ще разреши някои наистина неотложни проблеми, които причиняват толкова много бедност и ниски стандарти на живот.

Вие сте Една Раса, Човешката Раса и всички сте отговорни един за друг. Мнозина чувстват, че вече и с бързото покачване на нивата на съзнанието, повече хора се пробуждат за това. Скоро ще имате инструментите и средствата да поправите неправдите и ще има прекрасен изблик на любов един към друг. Вие сте естествено добри Същества от Любов и Светлина, а това се промени единствено, когато Тъмните сили взеха контрола и прокараха клинове на омраза между вас, за да поддържат фалшиви различия. Когато погледнете към друг Човек и можете да видите отражение на себе си в него, вие виждате отвъд външния вид и в душата.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и е чудесно да бъда част от такова велико събитие като Издигането. Помнете, че това се случва в цялата ви Вселена и че ние чакаме вие и Майката Земя да се издигнете, преди ние да го направим. Вашата роля в този процес е много по-важна, отколкото осъзнавате. Така че, Мили мои, продължавайте напред с любов в сърцата си.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси ;

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.