Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 8, 2013

СаЛуСа, February 8, 2013

Докъде ви да водят пътуванията ви до сега, след вълнението от Издигането, дори и то да не донесе със себе си многоочакваните промени. Както ви информирахме, вие не изгубихте абсолютно нищо в резултат от Издигането, преминало по начин, който не успя да ви донесе дългоочакваните промени. Те останат в готовност да бъдат изнесени на сцената, когато могат да се координират по такъв начин, че да са от максимална полза за всички. Вие осъзнавате, че старите системи не могат да продължат, защото не обслужват интереса на всички, а това е целият смисъл на прилагането им. Хората неизбежно ще се опитат да задържат това, което имат, но ако сте човек, който губи, не се тревожете. Цялата идея е да се издигнат всички онези, които са готови, а в края на краищата никой няма да съществува в система, която подкрепя недоимъка.

Ние работихме упорито с нашите съюзници, за да донесем равенството и не само това, но и изобилието. Промените ще ви изглеждат като вълшебна приказка, но и нещо повече, те ще се занимаят с въпросите, които ви задържаха. Св. Джърмейн е велик боец, който притежава огромна сила и той ще се погрижи никой от вас да не е възпрепятстван да претендира за това, което е ваше по право. Той е надарен с Божествена Сила и не позволява на никого да опитва трикове за забавянето на разпределянето на Фондовете на Просперитета. Тъмните сили действително нямат карти за разиграване, които могат да спрат напредването към Златната Епоха, о да, те могат да представляват неудобство, но ще бъдат премахнати от пътя и ще са поставени там, където повече няма да имат никаква власт. Стига толкова забавящи и вмешателски тактики. Те далеч надхвърлиха пълномощията си, а това повече няма да се толерира.

Междувременно милиони Служители на Светлината бяха в състояние да разпознаят промените в Себе си и продължават да донасят още повече Светлина на Земята. Те са начело на масивно движение за пълно установяване на още повече Светлина на Земята. Този растеж не може да бъде спрян и ще продължи да определя бъдещето ви. Той е като гигантска снежна топка, която нараства като се търкаля. Повярвайте ни, Скъпи мои, тази година ще ви създаде големи подобрения. След отрязването на връзките ви с дуалността, каквато сте свикнали да я изпитвате, вие ще се придвижите в нов етап, който ще ви донесе всичко необходимо, за да започнете със свое собствено Галактическо Общество. Помнете, че дори и сега вие се превръщате в Галактическо Същество. Телесните промени настъпват постоянно, докато вие изваждате онези енергии, които са част от багажа ви и увеличавате Светлината си.

С времето Майсторите ще се върнат и ще имат участие в еволюцията ви. Те ви подхранваха и дълго, дълго време наблюдаваха напредъка ви. Въпреки това онези, които не могат да намерят в себе си отговорите, вероятно ще се обърнат обратно към старата парадигма и тъй като им е дадена свободна воля, ще търсят напредъка чрез религиозните си убеждения. На всяка душа трябва да се позволи да следва предначертания си път и накрая тя ще разбере истината. Ние се радваме, когато това се случи, защото желаем да видите, че „Всички Са Едно”. Дуалността беше труден урок, но научените уроци никога няма да се наложат отново. Ние се възхищаваме на вашата упоритост и решителност да вложите цялото си същество в това, което правите и все пак имаше много неща, които ви разсейваха. Вие имате толкова положителна нагласа и сте подготвени да изминете дълги пътища, за да постигнете успех. Продължете по този път и всичко ще дойде в подходящото време.

Всяка душа има житейски план и понякога те се отклоняват, но Водачите им са на разположение да им помогнат. Но поради факта, че крайните времена настъпиха, не би имало значение дали сте се отклонили, но трябва да се върнете обратно на пистата колкото може по-скоро. Трябва да сте наясно с възможностите, които ви насочиха обратно към пътя, а Водачите ви ще работят упорито, за да ви насочат в правилната посока. Никой друг освен вие самите не поставя цели пред вас и тъй като се съгласихте с това, би било добре да се придържате към него, ако можете. Ако не успеете, това няма да е поради желанието на Водачите ви да се опитват да ви върнат на верния път. Въпреки това, не се тревожете напразно, тъй като има много пътища, които могат да ви отведат към целта.

Навсякъде около вас тъмните сили се ограничават, а веригата на тяхното командване е разкъсана. Много от хората по върховете вече са задържани и постепенно способността им да организират атаки срещу Светлината отслабва. Арестите продължават и броят на тъмните сили драстично намалява. Навсякъде корупцията се разкрива и корумпираните ще бъдат отстранени, за да нямат повече влияние. За вас е необходимо да знаете до каква голяма степен животът ви е бил повлиян от онези, които избраха да управляват със сила. „Земята на Свободата” е мит, който ви е бил представен, за да се скрие истината, но все пак по начало имаше хора, които имаха правилната визия и разбиране, но бяха обсебени от тъмните сили. През цялата ви история вие сте били заблуждавани и малцина Президенти бяха в състояние да разчупят хватката на Илюминатите спрямо вас. Всичко това, Скъпи мои, се променя и вие не ще чакате дълго, за да видите някои резултати, тъй като повече от нашите действия ще бъдат проведени открито. Това ще е нашият начин да ви покажем, че сме на ваша страна и сме с вас.

Нашата Федерация все още е активна, както винаги, справяща се с ядрените съоръжения, които скриха тъмните сили и действително също така наблюдаваме къде отиват те и сме готови да ги деактивираме. Вие живеете в луд свят, когато се мисли малко за последиците от детонирането им. Обаче, ние сме наясно с всички възможности и сме готови да се намесим, ако въпросите излязат от контрол. Като цяло ние имаме много инспектори, които редовно проверяват ядрените арсенали, така че знаем кои държави са склонни да проведат ядрени атаки. Ние бихме желали вие да седнете и да намерите начин за предотвратяване на ядрена война. Перченето, че някои държави избират кога да се нападат взаимно, е вероятно да доведе до ядрен холокост. Ние няма да позволим това да се случи и това е в съгласие с Божествените инструкции.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам колко близко сте до стигането до мирно решение, което би позволило установяване на мир на Земята. Вие сте толкова близо до приключване на всяка враждебност, но се изисква истински подход от страна на онези, които може би все още се страхуват от по-големите сили. Това е в рамките на възможностите ви, а Лидерите трябва да се справят с този проблем спешно. Доверието всъщност е рядка стока що се отнася до въоръжението. Вярно е да се каже, че на хората им омръзнаха войните и загубата на ресурси. Не е толкова трудно да се донесе мир и ние желаем вие да вложите сърце и душа в това, след това нещата наистина ще тръгнат.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!