Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 15, 2013

СаЛуСа, February 15, 2013

Нашите съюзници са по-сигурни от всякога и работят, за да поставят тъмните сили там, където те да са най-безопасни. Те са в разпри помежду си и са отчаяни от явната си липса на власт да диктуват какво ще се случи. Световният контрол вече не е в техни ръце и те не могат да направят повече от това само да мечтаят какво би се случило, ако те не бяха изгубили властта. Служителите на Светлината сега продължават напред с подновена увереност и се подготвят за финално действие, което ефективно ще сложи край на всеки останал последен шанс, който може да имат тъмните сили. Сега за тях това е повече игра на оцеляване, но няма място, където да се скрият, за което ние да не знаем. Колкото по-назад ги оставим, толкова по-бързо ще можем да се концентрираме върху собствената си програма.

Моля не се обезсърчавайте, когато виждате малка част от външните признаци, които биха показвали какво правят Служителите на Светлината. По-голямата част от тяхната работа е координирана с нас, защото заедно много скоро ние ще имаме изключително важна работа за вършене. Служителите на Светлината ще бъдат поздравени за назначаването в новите им задачи, а действията им са също толкова важни, колкото са били винаги. Времето продължава да се ускорява и има повече ключови вливания на Светлина, които скоро ще бъдат активирани. Бавно, но сигурно тъмнината и Светлината се разделят, но ние все още предоставяме повече възможности на онези, които са в застой, за да могат те да се придвижат напред. Старата парадигма се руши и няма сила да задържи назад тези, които сега се пробуждат за истинската си същност. Страхът от непознатото вече не е такъв проблем, какъвто беше и хората откриват вярата си в Бог.

Ние знаем точно кои души са в синхрон със Светлината и имаме пълен профил на всеки един от вас. Освен това, можем да определим местоположението ви във всеки момент, така че всички от тъмнина и от Светлина са под наше наблюдение. Хубавото е времето, когато ще можем да ви снабдим с по-добри средства за комуникация не само помежду ви, но също и с нас. На някои от вас е предопределено да извървят още малко път, а за приятелите и семейството ви е важно да не губят връзка с вас. Разбира се, ще дойде време, когато всички конвенционални кораби ще се приземят и пътуването ще стане приятно удоволствие. В крайна сметка всички форми на транспорт ще станат екологично чисти и повече няма да се разчита на производствена електроенергия. За местните нужди ще е на разположение форма на "Hop On and Off"бъги. Морските пътища няма да има нужда да се използват, а въздушният трафик ще се справя с всички товари, като по този начин позволява на морето и морските запаси да се възстановят до девственото си състояние. Ще има също и развитие на станции, от където може мигновено да се изпраща и получава.

Настоява се за Разкриване, което сега се разглежда от няколко различни позиции, а крайният резултат, разкриващ вашата извънземна история, ще е неизбежен. Той ще принуди Правителствата да признаят взаимоотношенията си с Извънземни в продължение най-малко на миналия век. Това не е само въпрос на контакт, но също и на близки връзки, които ги виждат работещи заедно в подземни бази. Разкриването също трябва да обхване излизането на много доказателства за извънземно съществуване, отрити на други планети като Марс. Обаче, ако вашите Правителства все още го задържат, това ще доведе единствено до поемането на отговорността от наша страна за изнасянето на истината в публичното пространство. По един или друг начин, време е вие да разберете историческата си връзка с нас. Ние не сме нашественици или чужденци и много членове на Галактическата Федерация на Светлината са ваши предци, свързани генетично с вас, тъй като видът ви еволюира.

Вие изминахте дълъг път, откакто бяхте учени, че Земята е център на Вселената. Форми на живот като вашата изобилстват навсякъде и в многото измерения и паралелни Земи. Вселената на Бог съдържа хиляди и хиляди Галактики, които са ваши, за да ги обходите, след като сте станали пълноправни Галактически Същества. Истината е толкова величествена, че много религии ще изчезнат, тъй като ще открият, че повече не могат да поддържат вярванията си, които в голяма степен са били измислени от човека. Повече няма да е необходима организирана религия за разбирането на истината от индивидуалните души. Цялото знание е вътре и вие достигнахте този момент, когато можете да сте собственият си учител и интуитивно развихте знанието си относно това, от което лично се нуждаете, за да продължите еволюцията си. Истината може да е много дълбоко и все пак вие може да откриете собствения си път чрез нея. Ако следвате собственото си разбиране, то ще ви отведе там, където трябва да сте след това, така че просто живейте в мига и позволете на нещата да се развиват със свое собствено темпо. Обменяте знание с всички възможни средства, но знайте, че пътят на друга душа не е задължително да отговаря на нуждите ви.

Ние нямаме проблеми помежду си, защото знаем, че сме сред възнесените Същества и разпознаваме взаимно светлинните си нива. Енергиите са такива, че само истината може да съществува и няма и съмнение, че комуникацията помежду ни е на базата на пълна истина. На Земята вие често казвате едно нещо, но имате предвид друго до степента на невярност и би било мъдро да практикувате истината по всяко време. Ние осъзнаваме, че понякога това може да ви постави в трудна ситуация, но в крайна сметка вие никога няма да се двоумите дали да се придържате към истината. Когато през цялото време мислите и действате честно, няма да имате какво да криете. Ние от време на време се срещахме с вашите лидери и техните представители и поради това, че сме телепатични, знаехме точно кога те не бяха искрени.

Скъпи мои, както може да разберете, имате много да учите и да преодолявате преди да сте определени като готови да станете Галактическо Същество, но това така или иначе е вашата съдба. Вие ще се върнете към онези нива на Светлина, с които някога се украсявахте и бяхте оставени да трупате опит, за да може да станете наставник на други. Така че бъдете мили с ближните си спътници и състрадателни, когато те сгрешат и паднат в тъмнината. Всички вие преминахте през това и то е неизбежно, когато сте обградени от такива ниски вибрации. Тайната е, че сте в състояние да се вдигнете отново и да използвате опита си, за да се преодолее всяко следващо предизвикателство от същото естество.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще научите, че тази година ще е година, която принадлежи на хората. Време, в което ще бъдете признати като това, което наистина сте като Суверенни Същества и ще възстановите правата си. Има много неща, които чакат да бъдат разкрити и ние сме радостни да сме част от това. Нашата любов продължава да се изпраща към вас и Майката Земя и винаги ще е така.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!