Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 8, 2013

СаЛуСа, March 8, 2013

Светът все още е в състояние на хаос, но ние виждаме, че всичко напредва както е предназначено, за да донесе необходимите резултати, за да застанете стабилно на пътя на Новата Ера. Старите системи и начини на дуалността се показват такива, каквито са, действайки като средствата да поддържането ви под контрол. Те трябва да се премахнат или да бъдат променени, ако някоя част от тях ще е в състояние да остане в по-високите вибрации. Някои от промените се случват доста естествено, но някои ситуации са създавани от хората и е необходимо много да се внимава, ако ще се разрушават. Възстановяването на вашия суверенитет е една такава област, която се нуждае от правни средства, за да се променят законите, които бяха приети да отнемат правата ви. Ще е нужно време и е най-добре това да се случи, след като са настъпили правителствени промени. Много неща са свързани с тази промяна и бъдете сигурни, че средствата да се постигне това вече са били въведени.

Това, което много от вас вече осъзнават, е, че в следствие на извисяването от 21 декември, има забележителна промяна в настройката на хората един към друг. Също така пробуждането доведе до обединяването на повече от тях за най-добър интерес на всички. Властите сега са призовани да се заемат с въпроси, които касаят всички вас и вашия стандарт на живот. Вие започвате да разбирате, че сте били манипулирани и с вас е злоупотребявано от стана на тези, които са на власт. Това беше съзнателна политика и, за ваша информация, щеше да приключи с пълното ви лишаване от свобода. Това може да звучи преувеличено, но Илюминатите работиха в тази посока от хилядолетия.

Бъдещето беше предсказано и на силите на Светлината също беше зададена цел, която да достигнат, за да гарантират, че Илюминатите никога няма да постигнат своята. Бихте казали, че това никога не е било истинско състезание, тъй като силите на Светлината винаги ще са победителят в тези обстоятелства. Обаче, това беше със своята цена за Човечеството и даже бяха жертвани животи и имайте предвид, че всички вие свободно предложихте услугите си. Реално опитите ускориха еволюцията ви, така че това, което дадохте от себе си, не беше напразно или без стойност. Наистина, вие стигнахте до дълбините на мрака и сега стабилно се връщате от там обратно към нивата, където само Светлината може да съществува.

В рамките на следващите няколко години ще видите чудесни промени, които най-сетне ще ви донесат „обещаната земя” и ще живеете в кристални градове от Светлината, чистота и яснота, което ще е трайна особеност. Това означава, че вие ще работите чрез няколко вълнуващи етапи на промяната, за да достигнете това ниво и ще сте в състояние да промените зависимостта си от нефтени горива към безплатна енергия. Тя вече навлиза в съществуване, но първо тези, които се противопоставят на такива промени, трябва да са премахнати от пътя, за да се спре тяхната намеса.

Когато нещата достигнат до етап, който ни дава възможност да дойдем открито, за да сме с вас, вашите приятели от Вътрешната Земя също могат да се срещнат с вас и ще започне друг важен период във вашата еволюция. Вие много бързо ще наваксвате изгубеното време и ще ставате Галактическото Същество, което наистина сте и което бяхте преди да се съгласите да изпитате по-ниските вибрации. С всички тези промени идва голямо щастие просто, защото сте живи, а животът ще е пълноценен и ще ви удовлетворява много. Всъщност скоро ще сте фокусирани толкова много върху новите си опити, че времето ви в дуалността бързо ще избледнее на заден план.

Смъртта като такава вече няма да е проблем, защото вие ще решавате кога искате да се придвижите в друг опит. Смяната на телата ще е толкова проста като обличането на други дрехи. Това води до момента, когато с нарастване на силите ви да създавате, ще се „мислите” по начина, по който искате да изглеждате. Всички тези постижения ще ви дадат толкова много време за вас, а „работата”, както вие я разбирате, няма да е нещо, което трябва да вършите, за да оцелявате. Нито пък тя ще ви отнема толкова много време, както сега. Тя ще е повече въпрос да правите това, което намирате за приятно и което ви носи удовлетворение. В крайна сметка няма да има финанси, тъй като те отдавна ще са премахнати, а обществото ще работи заедно в полза на всички. Всички ваши нужди ще са подсигурени, а много от тях може да са „мисъл” в проявление, когато се нуждаете от нещо.

Скъпи мои, наясно сме, че някои от вас все още са обезсърчени, че външно нищо не се случи на 21 декември, но повече неща се случиха, отколкото беше очевидно и нямаше отпускане на помощта ни, за да се доведат нещата до чудесен край. В реалността всичко се случва в точното време и тъй като ние живеем в „Сега” ние не споделяме същите опити като вас. Пуснете времето, тъй като то вече не е надеждно и никога не е било постоянно. Вървете по течението и позволете на нещата да идват при вас, когато е възможно и ще откриете, че може да разчитате много повече на интуицията си. Разберете, че ще дойде момент, когато ще сте в състояние да пътувате чрез чиста мисъл и мигновено. Настоящето, миналото и бъдещето ще са едно и след като станете Галактическо Същество ще сте в състояние да пътувате извън собствената си Вселена, ако искате това.

Някои от вас се изморяват много със земни проблеми и забравят къде ще ви отведе бъдещето ви. Ние не пренебрегваме проблемите ви, но моля, имайте вяра, че всичко работи, за да ви даде опита, от който се нуждаете, за да еволюирате. Ако разглеждате това като неприятно, спрете, за да помислите какъв урок има в това за вас. Дуалността може и да свършва, но вие все още не сте прерязали напълно връзките си с нея. Също така има карма, която все още трябва да се разиграе и всичко това е част от личното ви пречистване. Вижте това такова, каквото е и го оставете зад себе си. Ако то включва други хора, които може да чувствате, че носят някаква вина за ситуацията, моля, избягвайте осъждането и простете на всички тези, които са замесени. Нищо във вашия живот не е случва без добра причина, така че приемете това, което излиза с благодат и добро сърце.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам, че продължавате да работите по собственото си извисяване и прилагате на практика това, което сте научили. Скоростта на израстването ви в Светлината е забележителна и като прави това всеки човек помага за издигането на всички други души. Вие сте колективно съзнание и когато то достигне критична маса, ще имате най-чудесния опит на Издигане. Това продължава и като се подготвяте за това, не изгубихте нищо, а всъщност много постигнахте. Поддържайте силно намерението си да достигнете сбъдване и ще стигнете там с лекота.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!