Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 15, 2013

СаЛуСа, March 15, 2013

Поради това, че фокусът за промените е насочен към Президент Обама и САЩ, понякога се забравя, че целият свят е включен в тях. Само ако знаехте, че движенията за промени са се разпрострели по целия свят и като Човешка общност ускорявате идването на деня, когато ще узнаете за тях. Хората упражняват правата си да настояват за това, което смятат за важно в живота им, за да го освободят от контрола на онези, които действат единствено за личните си интереси. Хората успяват, но често единствено с цената на конфронтация и с последващ отказ от страна на военните и властите на техните права. Въпреки това, никакво противопоставяне не ще спре хората, които скоро ще си възвърнат свободата и суверенитета. Вие сами написахте крайните времена и ние от Галактическата Федерация на Светлината и Служителите на Светлината навсякъде допринасяме за реализирането на това, което искате.

Не знаем за стреса от живота в тези критични времена и за нуждата да поддържате вярата си през тях, което е наложително, но както ще видите, всичко ще си струва. Вие сте Едно и всяка душа има да изиграе роля, независимо от това на коя страна са и ще откриете, че когато Светлината проникне в мрака на негативността, тази негативност ще има по-малко влияние. Дуалността, каквато я изпитахте, с всичките си намерения и цели завърши цикъла си и вие сте оставени да оправите бъркотията, която е оставила тя след себе си. Светлината, понеже тя става по-силна, също така пробужда още души, въпреки че някои от тях са толкова закостенели във вярванията си и се стремят да се придържат към тях. В крайна сметка, те ще трябва да направят избор по кой път да вървят и могат да останат в третото- измерната честота ако това е крайното им желание. Бог не изисква от никоя душа да еволюира в определен период от време, а им предлага всяка възможност да отбележат напредък и да влязат в Любовта и Светлината на Източника. Както няколко пъти ви информирахме, всяка душа носи в себе си Божията Искра и тя никога не може да бъде загасена.

Като продължавате пътуването си през небесата, знайте, че сте на път да се издигнете в по-високите вибрации. Те ще дадат възможност да се проявят желаните промени, което наистина ще ви постави в Новата Епоха, въпреки че първоначално има да се случва много почистване. В това ние заедно с напредналите си технологии сме ангажирани да ви помогнем, което значително ще ускори почистването. С наша помощ и вдъхновение собствените ви технологии се развиват много бързо и много, много програми за безплатна енергия бяха завършени. Естествено, Петролната индустрия и тези, които инвестират в нея, се стремят да задържат позициите си на пазара, но те са обречени, тъй като вие трябва да започнете да се придвижвате към технологиите на Новата Епоха. Бяхте задържани твърде дълго и никога не беше предвиждано вие все още да използвате нефтени горива на този етап от развитието си. Има много подобрения в готовност, чакащи да бъдат въведени и след като започнем, наистина ще е много забързано време.

Можете правилно да заключите, че повече канали от нас или от Същества в по-високите реалности сякаш се отварят, а това е, защото като цяло вие продължавате да издигате съзнанието си и по този начин сте в състояние да достигате такива източници. Ще дойде време, когато ще имате чиста контактна линия с Висшия си Аз, но засега тези отваряния ще настъпят за онези, които имат жизнен договор да осъществят такива връзки. Знаем, че много от вас са амбицирани да допринесат за извършващата се работа по тласкането на цивилизацията ви напред, но не всеки е достатъчно подготвен да направи това. И все пак всеки един от вас е тук сега, за да получи някаква представа за това как се прави бъдещето. Позволете на нещата да се развият с тяхно собствено темпо и просто бъдете наясно, когато се представи възможност. И все пак, концентрирайте се върху всички положителни неща и знайте, че помагате да се създаде не само вашето бъдеще, но и бъдеще за другите.

Вашата работа е оценена и не бива да продължавате да сте разочаровани от последните събития, свързани с Издигането. Резултатът може да промени някак си първоначалния план, но ние винаги се пренастройваме според нуждите на настоящия момент. Както винаги крайният срок е толкова важен и в основата на много решения е усилието да се види колкото е възможно повече хора да се издигнат накрая. С времето и с издигането на нивата на съзнание, тъмните сили ще имат по-малко влияние върху това, което се случва, и може да ги оставите на собственоръчно приготвената им гибел. Те са изтиквани на заден план и губят властта си да спрат напредъка ви към Златната Епоха. Това, което ще изпитате, когато тя пристигне, е невъзможно са се опише с думи и е повече, отколкото можете сега да си представите и ще надмине повечето от вашите очаквания.

Когато можете да видите първия Град от Светлина в Седона, това ще ви даде най-близка възможна представа относно това, което ще стане съвсем нормално в живота ви. Включените технологии са много напреднали в лечението, както ще разберете, и третират всеки с грижа и без странични ефекти. Лечението използва звук, цвят и кристална технология, което е много футуристично в сравнение със сегашното ви ниво на медицина и лечение, но вие започвате да проучвате цялостно такива възможности. Вие целенасочено сте вдъхновявани с идеи, които ще помогнат за установяването на нов подход към здравето и с времето не ще и няма да можете да страдате от влошено здраве. Ще бъде достигнат етап, където нивата ви на вибрация ще са твърде високи за влиянието на всякакви по-ниски енергии. По това време вие също ще сте изпитали пълна промяна в тялото си, което ще е възстановено в перфектното му състояние без всякакви недостатъци или влияния на процеса на стареене. Всички тези неща са стъпки по пътя на превръщането ви в Галактическо Същество с пълно съзнание.

Моля продължете с посветения си подход да носите повече и повече Светлина на Майката Земя, тъй като тя също трябва да се радва на подобни промени, за да бъде възстановена до съвършеното си състояние. Сега тя внимателно придвижва райони от Земята на новите им места с издигане на някои земи и с потъване на други, но те още не са достигнали крайните си места. Голяма част от Атлантис ще се издигне покрай съществуващите брегове, които бяха свързани с тази голяма земна маса. Много от вашата история е свързано с истории от Атлантис, а истината за някога великата цивилизация ще бъде разказана. Тя съществуваше за много дълъг период и повечето от вас имаха животи там. Някои от вас все още помнят потъването на Атлантис и бяха там в последните му дни, преди около 10 000 години.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви оставям с нашата Любов и Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!