Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 8, 2011

СаЛуСа, August 8, 2011


Както можете да видите, финансовата ситуация в света е извън контрол и не след дълго нашите съюзници ще трябва да направят крачка напред, за да приложат нови политики. Не е нужно да сте гении, за да разберете, че трупането на повече дълг няма да разреши проблемите ви, а опрощаването на дълга е единственият изход. В общия безпорядък, който се случва, хората осъзнават, че е необходим напълно нов подход, ако изобщо искате да продължите напред. Каквото е необходимо да се направи, е част от нашите планове, тъй като рухването на вашите общества е очаквано и позволено от нас. Чакаме подходящия момент да инструктираме нашите съюзници да продължат, като знаем, че нашето предложение да ви помогнем в този период ще бъде прието. Веднъж след като сме признати и приети от мнозинството, можем да пристъпим към разкриване на мисията, която трябва да извършим и да ви подготвим вас и Майката Земя за Издигането.

Имайте милост към вашите лидери, понеже те работят по стария модел, който сега не функционира. Те нямат силата или волята да се справят с проблемите по начина, по който ние възнамеряваме и очевидно не би могло да проработи без сътрудничеството на всички държави. Докато вие принципно вярвате в оцеляването на по-силните, винаги ще имате неравенство и големи различия между богатите и бедните. Мярката за това как гледате на другите е отговорът ви на сериозния глад в Сомалия и на спешните нужди на страдащите и умиращи хора. Със задоволство отбелязваме, че обществото отговаря на това и прави това във времена, когато много от вас самите са под натиск. От доста дълго вие сте под влияние на Тъмните сили, които най-вече игнорират бедите на другите и нямат съчувствие или любов в сърцата си.

Вие питате защо не идваме да ви помогнем сега, но моля ви да помните, че всички души, които в момента са свързани със страданието, вече са придобили високо ниво като част от опита си. Както често отбелязваме, в такива обстоятелства нашата интервенция би била считана като намеса и като отказ на възможността за придобиване на опит, която са приели. Това не значи, че вие не можете да помогнете, а реакцията на другите спрямо бедата на тези е също част от опита. Опитайте се да не съдите ситуациите, без да знаете всички факти, тъй като не знаете какво стои зад решенията, които вземат другите души. Дуалността в самата си природа е тест и е обвързана да ви постави в различни ситуации и често от вас зависи да намерите начини да се справите с тях. Бъдете сигурни, че вашият жизнен план ще ви отведе там, където трябва, за да го изпълните.

За щастие, на най-малко очакваните преживявания се противодейства чрез обещанието за обширни промени, които действително са в ход сега, нищо че вие не сте способни да ги видите. Също така с бързото наближаване на Издигането, вие трябва да живеете съобразно с това какво се случва по Земята сега, тъй като почистването е в ход и с нашето идване ще бъде ускорено. Едно нещо е сигурно и това е, че Земята няма да бъде унищожена да голяма степен, както предвиждат някои. Няма да бъде ударена от комета или каквато и да било ракета, ние ще се заемем с всички подобни заплахи. Да, има неизбежни физически промени, които вече са започнали да се случват от известно време, но ние ги наблюдаваме.

Вашата роля, Скъпи мои, е както винаги да продължавате да се фокусирате в бъдещето и да не се разсейвате от никакви опити за насаждане на страх у вас. Разбира се, че все още има страх наоколо, но до голяма степен това идва от недостига на разбиране за това, което се случва с вашата Вселена. Всичко е в състояние на промяна и в ръцете на изключително мощни Същества, които ще уверят, че цялата дейност е завършена, съгласно Божествения план. Те наблюдават нашите действия и ние имаме пълна и абсолютна вяра в тях. Ние спазваме инструкциите им към писмото и знаем, че поемаме най-добрия курс на действие за всички, които участват.

Ако знаехте какъв голям интерес има към вашето Издигане, нямаше да се тревожите за никакви развития, които могат да ви включат. Всеки от вас е придружаван от Водачи или Ангелски Същества и те са с вас да ви пазят и да потвърдят, че ще се издигнете, ако такова е желанието ви. Някои от вас са наясно с присъствието им и всички вие можете да комуникирате с тях и действително трябва да го правите, така че те да са напълно наясно с вашите нужди. Често единственото време, в което хората ги призовават, е, когато са в беда и това е напълно в реда на нещата и те ще”чуят” вашия призив. Въпреки това, помнете, че те също са тук като ваши духовни наставници и помощници. Те са доволни, когато вие признаете тяхното съществуване и се ангажирате с мислен контакт с тях.

След време ще се срещнете с вашите Водачи и учители, понеже вашата еволюция продължава и не спира с Издигането. Въпреки това, след като се издигнете вашето ниво на съзнанието ще бъде такова, че ще се нуждаете от присъствието на по-малко помощници. Да бъдете напълно съзнателни е нещо, което трябва да преживеете, за да разберете степента на вашето знание в сравнение с вашето сегашно непробудено състояние. Завесата, която ви е държала в това състояние, отпада и тъй като привличате повече Светлина към себе си, ще увеличите степента на осъзнатост. С това също идва и уверението, че вие можете да управлявате своето духовно развитие. Всъщност, вие никога не спирате да учите и аксиомата - колкото повече учиш толкова повече разбираш колко малко знаеш, е доста вярна.

Сега вие четете много, присъствате на лекции или гледате филми във вашия обучителен процес. В бъдещето пак ще можете да абсорбирате знанието в книгата чрез нови методи за преподаване, а информацията буквално ще бъде даунлоадвана в мозъка ви. Трудоемките средства, които сега използвате, ще бъдат отменени от разнообразни нови технологии, включително и импланти. Обучението такова, каквото го познавате, няма да бъде повече необходимо, а вие ще избирате предметите, които искате да следвате и следователно сте заинтересовани от тях. Ще се знае по кои предмети имате нужда да се развивате, за да следвате собствения си ръкоположен път, и времето няма да се пилее за безцелни упражнения, както е сега. Много от вас ще се присъединят в групово съзнание и това веднага ще увеличи вашето ниво на съзнанието чрез споделянето, което се осъществява.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм удовлетворен, че можем да ви дадем идеи за това какво пази бъдещето за вас. Дотук с надежда ще разберете, че има толкова много неща да очаквате с нетърпение и абсолютно нищо, от което да се страхувате. Действително, всички промени са, за да ви доведат до мирно и щастливо съществуване.

Благодаря – Са Лу Са
Майк Куинси - Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.