Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 10, 2011

СаЛуСа, August 10, 2011


Някои хора се страхуват, че Илюминатите ще се възползват от проблемите, които преживявате, за да въведат Световно правителство. Това винаги е било тяхна амбиция, но те повече не контролират силата да го постигнат и Светлината е тази, която ще открие отговорите, които ще възстановят надеждата за бъдещето. Както повечето от вас могат да видят, навсякъде около вас безпокойството и гнева ескалират и няма да изчезнат, докато основните причини са замесени. Нашият план е единственият, който ще възстанови вярата на хората и ще покаже, че квантовият скок напред е възможен. Молим ви само да поддържате визията си за новия ред и парадигма, които ще разрешат сегашните проблеми. Всичко, което се случва е било предвидено от преди много години, тъй като тъмните сили планираха вашето унищожение и рухването на обществото ви. Поради кармични причини това трябваше да извърви своя път, но сега настъпи времето да бъде сложен край на продължаващата разруха и неизбежната смърт на вашата цивилизация.

Битката между мрака и Светлината достигна своя край и въпреки че Светлината е станала доминираща сила за добро, сега на нея трябва да се гледа като на поела отговорността за Земята. Това е в процес на случване и изтласква Разкриването по-близо до обявяването му. Следователно много по-важно е да поддържате здраво фокуса си към бъдещето и да не отслабвате пред лицето на увеличаващия се смут и нарушаването на законите и реда. Прочистването, което вече се осъществява, изнася на повърхността негативни мисъл-форми, които захранват безпокойството. По този начин те могат да бъдат разсеяни и трансмутирани и да позволят на Светлината да навлезе. От наша страна ние излъчваме високи вибрации към Земята, за да засилим Светлината, която сега нараства повече от всякога. Така че не се подвеждайте от външни знаци на катаклизми и промяна, понеже ще разберете, че в края на краищата това е, за да гарантира правилния резултат.

Ние се занимаваме с по-спешните проблеми, за да предотвратим последните опити на тъмните сили да се възползват от световната ситуация. Заедно ще постигнем нашата цел да донесем стабилност и да създадем условия, които ще ни позволят да продължим напред със следващата фаза от нашия план. Веднъж, след като можем да го направим, ще видите, че събитията се ускоряват и няма да е необходимо да се съмнявате, че вече е взет завоя. Ще започне вълнуващо време, когато всичко това, което ви е било обещано, ще се изпълни. Ние сме повече от способни за задачата, даже въпреки факта, че времевия фактор притеснява някои от вас, можете да си отдъхнете, защото нашите технологични възможности могат да се справят с вашите изисквания към нас. Никой проблем не е твърде голям и имайте предвид, че ние имаме огромни ресурси да призовем.

Всичко в момента е смесено в купата и дори ние не можем да бъдем сигурни как ще се развие. Обаче ние знаем накъде води това и че всички опити за поддържане на финансовата система ще пропаднат. Възможността да се въведе нова финансова система е създадена от онези неколцина, които не искат да видят промяна. Следователно е иронично, че те ще трябва да наблюдават резултата, без да са способни да му влияят повече. Тяхното време да диктуват политиките ви отмина, а те губят дори още повече сила, отколкото когато и да било преди. Както бихте казали, написаното е на стената и неизбежният край не може да бъде отменен. Тук работят по-висши сили, отколкото тъмните сили могат да осъзнаят и техните дни са преброени.

Междувременно, моля приемете всеки ден, който идва, и позволете на бъдещето да навлезе в живота ви, не се тревожете, защото вашият успех е подсигурен. Разбира се, че ще е хаотично с летящи слухове навсякъде, а топката ще е в подпалвачите на страха. Просто си спомнете към какво сте се стремили от хилядолетия насам и няма да бъдете разочаровани. Планът е далеч по-голям, за да бъде забавян повече, а вие ще се възползвате от промените много по-бързо, отколкото можете да си представите. Ние сме готови да се впуснем в действие и веднъж като го направим ще бъде нещо като хелтър-скелтър спираловидната игра. За всички това ще бъде забавно и радостно, защото разбирате, че е напълно във ваша полза и в полза на Майката Земя.

Много от вас четат много източници на ченълинг послания от Извънземни и вероятно никога не е имало време точно като сега, когато има общо съгласие по отношение на това, което ще се случи. Вземайте предвид идващите различни интерпретации на някои събития, тъй като вие сте любители на разказите, нищо не е написано в камък. Приемете това, което резонира с вас и оставете останалото да си дойде на мястото с времето. Обаче, това, което ще се случи независимо от всичко друго, е Издигането, понеже това е било постановено от Създателя. Много пътеки водят към него, но накрая вие ще бъдете там, ако това е вашето желание и сте подготвени за него.

Вие сте плътно в него, а ние наблюдаваме от нашата удобна позиция високо над вас. Гледката ни е ясна и можем да видим случващото се от разнообразни ъгли, така че, молим ви да се утешите и да се успокоите, когато ви казваме, че всичко ще е наред. Въпросите се придвижват бързо и се надяваме да видим приключването на тези, които директно ще повлияят на въпросите от най-голяма важност. Разкриването все още е способ за приключване и ще отвори много повече врати, след като е обявено. Истината ще порази много хора по отношение на степента, в която сте били контролирани и ще бъде трудно да се повярва. И все пак, дойде времето, когато ще започнете да откривате как беше постигнато това и кои бяха отговорни.

Разбира се, много от вас вече знаят и са политически наясно. Дори и така, истината за това, което се е случвало зад кулисите, ще донесе много изненади. Това, което ще помогне на онези, които имат много да разказват, ще бъдат промените в Законодателството и освобождаването ви от клетвите, които ви налагаха да мълчите. Това е възможно, защото веднъж след като е обявен световен мир и е сложен край на войните, няма да има необходимост да се пази тайна информация за военни цели. В издигнатото общество споделянето е напълно нормално, понеже съществува желание да се помогне на всички хора да се възползват от всички открития. По този начин ще имате най-напредналите технологии и като цивилизация бързо ще напреднете заедно. Може също да забележите, че презапасяването също ще стане ненужно, защто, когато имате всичко, от което се нуждаете, няма стимул да вземете повече от необходимото.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам, че ви помагам да разберете какво е да се живее в по-високите измерения. Това е радост и е много удовлетворително и можете да бъдете истинският си аз като Същество от Любов и Светлина.

Благодаря – Са Лу Са
Майк Куинси - Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.