Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, May 9, 2012

СаЛуСа, May 9, 2012

Има такива сред вас, които сега се събуждат за мисиите си, тъй като вие наближавате най-интензивния период на активност. Тези Същества чакаха точно този момент, за да са на разположение на масите, които ще се нуждаят от насоки, за да разберат какво се случва около тях. Събитията ще се придвижат доста бързо и ще има известно объркване и страх в резултат на това. Всички Служители на Светлината могат да помагат в такива времена, а ние ги молим да са готови да споделят знанието си с другите. Ние ще продължим да помагаме на нашите съюзници и много Звездни Семена ще са полезни, тъй като са били старателно подготвени точно за това, което позволява техния опит. Направено е толкова много, за да се гарантира, че вие осъществявате прехода с Майката Земя и колкото може повече от вас да успеят. Дори на онези, които не са готови още, трябва да се помогне, тъй като те също имат нужда да са наясно с това, което им предстои.

Според вашата гледна точка на това, което се случва, ще се шокирате или изненадате, когато въпросите наистина наберат скорост. Хората трябва да разберат, че катаклизъм е неизбежен и е необходим, за да изчисти Земята от ниски вибрации, които не могат да продължат напред в по-високите вибрации. Всичко ще намери полагащото му се място и не може да бъде другояче. Законите на Вселената са неотменими и не могат да бъдат пренебрегнати, без да се провокира карма. Ние ще се надяваме да имаме достатъчно обекти, които ще осигурят цялата информация, която ще е необходима. Разбира се, цялата концепция на промените ще трябва да бъде внимателно обяснена, тъй като някои без съмнение ще чувстват, че това, което ще се случи, е нежелана намеса в живота им.

Както ще сте забелязали, размириците се разпростират в целя сват, тъй като призивът за свобода и мир достига нови нива. Сега хората осъзнават каква сила трябва да осигурят за промяната и вече не се страхуват да се изправят срещу лидерите си. Това има ефект и насърчава повече от тях да подкрепят протестите и постепенно носи резултати. И така, то ще продължи и ние имаме наши планове да гарантираме, че не сте лишени от връщане към законните начини на живот. С това онези Закони, които са против Конституцията, ще бъдат отменени и пренаписани. Всичко се придвижва напред и много скоро всички онези, които извършиха престъпления срещу вас, ще се открият отстранени от обществото.

Галактическата Федерация е ангажирана с последните усилия да убеди правителствата ви да приемат много по-мащабни политики, така че да могат да отразят промените, които напълно ще променят начина ви на живот. Няма никакъв смисъл да продължава да се мисли по старите начини, тъй като е оформена нова парадигма, която да внесе промените в живота ви. Веднъж след като се осъзнае, че Издигането ще бъде най-великото събитие, повлияло някога върху цялата Човешка Раса, ще се обръща по-голямо внимание на нуждите ви. Наистина, вие ще сте тези, които ще решават правилата, по които живеете, и повече такива решения няма да ви бъдат отнемани. Вие повече няма да сте управлявани от онези, които търсят единствено да задоволят собствените си амбиции. Тези промени ще се случат, когато арестите са разчистили пътя за реформи.

Погледнете добре напред, Скъпи мои, и знайте, че ще преминете безопасно през следващите няколко месеца, за да заемете мястото си в по-високото измерение. Тогава вашият живот ще бъде усъвършенстван още повече, тъй като вие поемате по-висш път към пълно съзнание. Скоро ще видите, че сегашната ви реалност е била повече развитие на мрака, отколкото на Светлината. Тя задържа вибрациите на ниско ниво, от което вие намерихте за най-трудно да се издигнете. Обаче, тъй като планът за вас беше да завършите този цикъл с Издигане, това позволи на нас и на други Същества от Светлина да ви помогнем с това. Така че кой по-добре да го направи от вашите семейства от Светлина, които действат според божествените наредби, които, ако е необходимо, ни дават право да се намесим в живота ви. Това, което направихме, е да подсилим нашите съюзници, така че те спряха тъмните сили от пълното им надмощие над вас.

До сега нашата мисия постигна целите си и сега ние сме на път да идваме повече в живота ви за крайните времена. Доказателствата за нашето присъствие продължиха да се увеличават, тъй като нашите кораби идват по-близо и по-често, отколкото някога преди. Едва ли се нуждаете от Разкриване, за да се убедите в нашия контакт с вас, но то ще ви покаже, че нашето присъствие е официално прието. То ще ни позволи да се срещнем с вас на вашето ниво и да ви подготвим за това, което предстои, а това ще е най-чудесното време. Няма да е нужно много време най-скептичните хора сред вас да осъзнаят, че ние сме ваши приятели и по никакъв начин не сме заплаха за живота ви. Всъщност, вие скоро ще научите за различните промени, за които сме в състояние да ви помогнем и които ще издигнат качеството ви на живот към такова, което е удобно и приятно.

Истината за вашия живот ще се разкрие по сигурен начин, така че вие напълно да разберете, че от еони от време вие никога не сте го преживявали на нивото, на което е трябвало. С откровенията, вие със сигурност ще научите точно накъде се отправя бъдещето ви. Също така ще научите, че Единствения Бог винаги се е грижил за вас и никога дори за секунда не е оттеглил любовта, която постоянно ви прегръща. Всички вие сте обичани отвъд разбирането и няма изключения. Ние отново отбелязваме, че никоя душа не е осъдена или проклета завинаги и всички са третирани еднакво. Вие бяхте в дуалността, за да изпитвате и са направени отстъпки за онези, които бяха въвлечени в по-ниските енергии и изгубиха връзка с Висшия си Аз.

Във Вселената нищо не е статично и винаги се променя, така че винаги има да се научи и изследва нещо ново. Движещата сила ви връща към Източника и всички души са на този път и се стремят към завършване. Тя е във всички души и постепенно вие ще се обедините, за да образувате по-големи единици съзнание. На вас се гледа като на най-смелите души, които са си позволили да бъдат засмукани от мрака на по-ниските вибрации. Обаче, вие имахте уверението, че когато цикълът наближи края си, на вас ще ви се помогне да се върнете в пълно съзнание. Това, разбира се, е периодът, който сега изпитвате и ето защо ние сме с вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и гарантирам, че ни сме много близо до обявяване на нашата поява, така че да можем да дойдем сред вас. За нас това ще е също толкова вълнуващо, колкото за вас и има толкова много, за което да говорим.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.