Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, May 7, 2012

СаЛуСа, May 7, 2012

Малцина от вас имат някакъв реален спомен от предишни животи освен вероятно случайните ретроспекции, и все пак вие имахте толкова много животи пълни с преживявания, които ви доведоха, до където сте днес. Беше дълго пътуване и сега много от вас стоят пред вратата на Издигането, но не разбирате изцяло какъв голям квантов скок напред ще се случи. Бъдете търпеливи, Скъпи мои, и знайте, че сте един от тези, избрани да бъдат тук сега, а това наистина е голяма привилегия и незабравимо преживяване. Докато в дуалността еволюцията се случва много по-бързо, в някои отношения е парадокс, защото вие я виждате като бавен процес. И все пак в точно този живот всичко е ускорено и само в последно време някои се пробуждат с бързи темпове в нивата си на съзнание. Това е наистина, за което дойдохте, знаейки, че по някакъв начин крайните времена ще са вълнуващи и удовлетворяващи. Така че ние ви молим да погледнете от хубавата страна, когато нещата станат трудни, знаейки, че това е само преходна фаза. Златният Век надделява и веднъж, след като сте там, всичко, което го е предшествало, ще изглежда без значение и скоро ще е забравено. Преди всичко вие завършихте трудната част, а сега всичко, което остава, е да поемете почистването, което с наша помощ ще стане за нула време.

Вие ще станете войнството на любовта и мира и много по-малко опитни цивилизации ще ви търсят за съвет. Животът съществува навсякъде и никога няма да има време, когато да сте в състояние да твърдите, че сте го видели целия, защото Създателят мисли за нови творения в съществуване през цялото време. Сега започнете да мислите мир и да действате мир където и да сте и не се разсейвайте от нищо извън вас. Можете да го направите и ще откриете, че става лесно да се придържате към него, независимо от това какво се случва около вас. Това става начин на живот, чрез който вие винаги изпитвате спокойствие и разбиране на Единството, в което съществувате. Вие ще сте в състояние да продължите и да позволите Бог да е с вас, а вашия живот ще придобие нов смисъл. Вие също ще сте този, който помага за извисяването на всички други и чрез вашия пример те ще търсят същия път.

Въпреки че ние работим зад кулисите и сме работили от много дълго време, вие имате голяма заслуга за напредъка, отбелязан наскоро. В това вие упражнихте свободната си воля да променяте от старата парадигма на ограничения и контрол, към нова, която ви връща към свободно общество, където вие определяте бъдещето си. Това ни позволи да работим заедно с вас, тъй като вие призовахте за помощ, за да се отстранят тези, които отнеха правата ви. Бъдете сигурни, че ще станете напълно свободни отново, а неправдите срещу вас ще се уредят. Наистина ще получите повече, отколкото преди, тъй като сте на път да получите предимствата на напредналите технологии, за да ви подготвят за Издигането.

Отново подчертаваме, че няма нищо, за което да се тревожите, що се отнася до личната ви собственост и активи, тъй като ще откриете, че има грижа за всичките ви нужди. Всъщност, мнозина ще бъдат далеч по-добре, така че вашето общество да е по-обединено като Цяло, където всички споделят ползите, които ще ви се дадат. Времето ви ще се използва, за да сбъднете собствените си желания и за да ви позволи да избирате точно как да прекарвате времето си. Ще бъдете насърчавани да станете общности, които определят собствените си нива на служба един към друг, а по-високите нива на съзнание ще извадят най-доброто в хората.

Ние работим на високо ниво, за да убедим тъмните сили най-накрая да се оттеглят и да ни дадат възможност да ви помогнем да реструктурирате обществата си без тяхна намеса. С или без тяхното сътрудничество, ние ще вървим напред и ще премахнем последните им бастиони на силата. Тя във всеки случай се разпада около тях и става прекъсната, а в собствените им редици има несъгласия. Скоро ние ще ги отстраним и ще ги оставим на заслужената им съдба, докато премахваме всичко, което няма място в Новата Епоха. Както преди ви казахме, ние сме вашето бъдеще и няма да изчезнем след Издигането, но ще участваме дори повече с вас в по-нататъшните промени, които ще продължат, докато станете напълно осъзнати Същества. Тогава ние ще станем като Едно и вие ще сте пълноправни членове на Галактическата Фдерация и ще сте поканени да работите с нас, ако това е вашето желание. Имайте предвид, че тя представлява много различни издигнати цивилизации, а вие ще откриете собственото си звездно семейство, което вече е с нас.

Животът за вас ще стане вълнуващ с малко или никакви ограничения относно това, което можете да правите и ще стане най-удовлетворяващ и ще сбъдне и най-смелите ви мечти. Работа или труд, с какъвто сте свикнали сега, повече няма да ви тежи и вие ще откриете, че животът ще стане полкова по-лесен и приятен. Бог никога не ви е осъждал на съществуване, което постоянно да ви поставя в нещастни случаи, което, Скъпи мои, бе резултатът от собствените ви творения. Обаче, това е почти в миналото и вече откриваме, че толкова много от вас сте в състояние да се издигнете над по-ниските вибрации. Дуалността беше много строг учител и изпита самотата на разделението от Източника. Сега вие признавате Единството на всичко, което съществува и открихте Бог в себе си и Го разпознавате в други души.

Погледнете себе си и после погледнете нас, изглежда има голяма разлика между нас, най-малкото е факт, че ние вече достигнахме ниво на пълно съзнание, което скоро ще стигне до вас. Имаше време в много далечното минало, когато вие бяхте като нас, но си позволихте да се впуснете в по-ниските вибрации, за да изпитате изцяло предизвикателствата им. Така че, в действителност вие не сте непознати на по-високите измерения, ето защо ще се справите толкова лесно с идващите промени. Това, което е на път да се случи на Земята сега, е само началото и ако сте бдителни, ще забележите, че събитията се оформят за гранд финал. Няма да ви бъде отказан спектакъла да видите топ членове на Илюминатите, изправени пред правосъдието. Плановете са на място и средствата да продължат са на разположение на съюзниците ни. Изчакайте още малко и ще се радвате на последните дни на тези, които злоупотребиха с вашата цивилизация.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам радостта, която се разраства сред вас, тъй като виждате доказателството за напредъка, който отбелязахме. Всичко ще приключи както ние отдавна ви информирахме и в края на краищата кой сред вас, който е смъртен, може да се противопостави на думата на Бог. Както много други източници, ние изпращаме огромни количества любов към вас, а тя ще ви усили нататък към победа.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.