Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 9, 2012

СаЛуСа, July 9, 2012

Каквото и да видите, че се случва външно или чуете, че се случва, знайте, че далеч повече неща се случват, отколкото знаете. Ние постоянно помагаме на нашите съюзници да постигнат целите си и докато не стане спешно, ние избягваме да се намесваме пряко. Със сигурност ще бдим, за да уверим, че съюзниците ни са в безопасност, тъй като, въпреки че знаем, че тъмните сили са наясно, че времето им свърши, те продължават да представляват заплаха. Каквито и забавяния да бяха изпитани, бъдете сигурни, че ние не променяме плановете си и всички замислени действия ще бъдат завършени. За нас времето няма същата важност, както за вас и ние не действаме като използваме линейното време, което ви е толкова необходимо, за да водите живота си.

За начало ние виждаме вашата победа като вече постигната, така че знаем, че независимо от това, което се случва, вашето бъдеще е гарантирано. Корпорациите затъват и бизнеса, който е основан на корупционни практики, се разкрива такъв, какъвто е. Те не са способни да устоят на повишените енергии, излъчвани към Земята, които трансмутират по-ниските енергии, с които процъфтява този бизнес. Истината излиза всеки ден, а очите на хората се отварят за начина, по който те са били въвлечени в плановете на Илюминатите да ви поробят. Това вече не е възможно и вашата цивилизация участва в световно търсене на мащабни промени, които ще ви освободят от оковите, в които сте оковани. САЩ е основният фокус на това, което се случва, и като пример ще поведе света обратно към свободата и просперитета. Това няма да се случи за една нощ, но въпреки това ще се ускори поради нашето присъствие.

Очите на Вселената са отправени към вас, което е удивително за такава малка планета да поддържа такъв интерес, но това, което се случва с вас и Земята, ще има отзвук във Вселената. Вие сте така да се каже последната тухла в стената на промяната и последващото я Издигане, което всички очакват. Когато влязохте в по-ниските измерения, вие знаехте, че вашата роля беше изключително важна за другите и сте силно обичани заради жертвите, които направихте за тях. Първоначално вие бяхте пълноценни души от Светлина, които знаеха, че можете да изпитате мрака и най-накрая все пак да намерят пътя си обратно. Така че, когато погледнете към вашите спътници, моля помнете, че по същността си те са точно същите като вас. В очите на Бог никоя душа не е по-добра от друга, а просто са на различен етап на опит.

Скъпи мои, поддържайте погледа си фокусиран върху бъдещето ви и където е възможно не си пилейте времето и енергията за проблеми, които принадлежат на стария режим, който е на път да свърши. Тяхната съдба е запечатана и те ще са отстранени, ако възнамеряват да попречат на плановете ни да продължат. В момента те все още планират да ни забавят, но няма да докажат, че ще успеят, тъй като ние сме напълно наясно какво ги очаква. На водещите играчи на тъмните сили все още им се предлагат средства да се предадат и по един или друг начин те ще бъдат отстранени. След като влиянието и силата им са спрени, цялата клика ще се разпадне и повече няма да бъде заплахата, която все още представлява.

Светлината, която прониква във вашия свят, издига все повече души, които напълно бяха задържани от по-ниските вибрации и те бавно осъзнават истината за живота си. Сега те осъзнават как са били възпрепятствани от истинско разбиране на целта на живота и са отворени към истината, която се разкрива. Ние със сигурност ще направим всичко по силите си, за да дадем информация на всички вас, която ще извиси живота ви и ще ви постави на път, който отваря Светлината за вас. Първоначално вие ще намерите това за объркващо поради многото различни мнения с претенции да са истината. Както винаги, ние бихме предложили да следвате интуицията си, но ще се появят учители по Земята, които ще са уважавани и бъдат следвани поради способността им да предадат истината.

Оставете всяко отвличане на вниманието от всичко, което се случва около вас, и гледайте към Издигането и отвъд, тъй като това ще е прекрасен период в живота ви. От опити на трудности, бедност и недостиг, вие най-сетне бързо ще се намерите радващи се на всички предимства на това да бъдеш в по-високо измерение. Чистотата и свежестта на въздуха, земята и моретата ще е нереална след това, което вече изпитахте. Брилянтните цветове и красотата на всичко за вас ясно ще посочи, че вие сте там, където цялото творение е изразено в най-висшата си форма. Хармония и баланс ще се откриват където и да погледнете и мир и радост ще са естествена част от живота. Вероятно най-изумителното откритие ще бъде, че другите форми на живот си говорят не само една с друга, но също и с вас. Всичко ще е далеч от това, с което сте свикали и голяма радост е да откриете всичко, което можете за по-висшите реалности.

Защо се притеснявате за сегашните ви условия, когато толкова много неща са на път да се променят към по-добро за толкова кратко време. Приемайте ги такива, каквито са, защото вие имате способността да се справяте доста добре след това, което вече сте преживяли. Несигурността за вашето бъдеще беше отстранена, така че можете да игнорирате всички опити да бъдете разсеяни. Понякога това може да дойде отвътре, от хора, които все още не знаят истината. Както вече знаете, има хора с твърди вярвания, които все още очакват да се случат катастрофални събития в оставащите няколко месеца като средство за освобождаването им от Земята като Избраните. Както всяка друга душа, те ще изпитат това, което са създали за себе си, така че можете да позволите на тях и другите да говорят своята истина, без да сте засегнати от това. Не е ваше място или наистина ваша отговорност да променяте убежденията на другите освен ако, разбира се , не сте приканени да го направите.

Тъй като научавате истината за живота и как той функционира, вие ще разберете, че не трябва да се намесвате в намеренията на никоя душа. Ето защо ние често трябва да стоим назад и да ви позволяваме да проправите собствения си път напред. Това, което изпитвате, е ваш избор и дори в тези крайни времена вие вече ще сте направили плановете си. Вие може да не знаете предварително какви са те, но бъдете сигурни, че вашите Водачи и други помощници гарантират, че това работи за вас, така че да имате точните преживявания, необходими за вашата еволюция. Това може да са хаотични времена, но те все пак изпълняват плана за вашата цивилизация.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви кажа, че ние от Галактическата Федерация на Светлината ще сме с вас през целия път към Издигането и след това. Наш дълг и желание е да ви видим вкъщи живи и здрави.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.