Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, May 10, 2010

SaLuSa, May 10, 2010

Вие знаете, че откритият контакт с вас е неизбежен и е задържан само докато бъде направено официално изявление, което ни позволява да дойдем при вас. Тъй като Земята достига нови нива на разрушения и се регистрират по-лоши затруднения в сравнение с преди, ние чуваме молбите ви да дойдем по-бързо и да ви окажем незабавна помощ. Ние сме винаги в готовност, но ви молим да продължавате да насочвате мислите и молитвите си за освобождаване от водовъртежа, който ви заплашва. Колкото повече развивате енергията на намерението, че ние трябва да дойдем, толкова повече това ще помогне да се проявят условията, които ще доведат до това действие. Това е свързано със Закона за Привличането и като индивиди или колективно вие получавате това, върху което се фокусирате. Изведнъж виждате да се случват толкова много неща едновременно и истината изплува навсякъде около вас и е налице осъзнаване за това, което е зад нея. След като някога е била скрита, тя се разкрива и стига да можете да забележите дезинформацията, ще получите по-ясна представа за посоката на Човечеството. Нищо никога няма да бъде съвсем същото и не е във ваш интерес да се завърнете към старата парадигма.

Според Божествения Указ вие трябва да присъствате и да бъдете свидетели на края на дните и сте част от процеса на Издигането. Тъй като започвате да разбирате последствията за вас лично, ще стане съвсем ясно, че вече сте в разгара на безвъзвратни промени. Вашата стара реалност ви служи добре като ви показа какво се случва, когато творенията ви не са изцяло базирани на проявлението на Светлината. В продължение на хилядолетия вие сте привличали по-ниските вибрации и вместо да изградите рай на Земята, позволихте на тъмните сили да поемат контрола. Независимо от степента на успеха им в заробването ви, това никога нямаше да бъде изпълнено и в крайна сметка техният план беше обречен на неуспех. Това, което виждате сега, е самият край на техния заговор и с всеки изминал ден те се срутват в пропастта, която сами си създадоха.

Но всичко, през което сте преминали и големият брой животи, които сте прекарали на Земята, ви дадоха възможност да се развиете много по-бързо, отколкото бихте направили в противен случай. Няма преживявания, които да са без някакъв урок за всяка, замесена душа и това е, което ще вземете с вас в по-високите измерения. Спомените за трудностите, болката и тъгата скоро ще избледнеят и нямат място в бъдещето ви. Забравете и простете онези преживявания, от които все още ви боли и се концентрирайте върху най-прекрасната реалност, която се оформя сега за вас, за да се придвижите към Издигането. Мир, щастие и спокойствие са естествените състояния, които се създават в по-високите измерения, в които ще навлезете. Знаем, че някои от вас са загрижени за съдбата на семейството и приятелите, но не прекарвайте твърде много време, опитвайки се да разберете това. Всички техни житейски планове вече се занимават с въпроса за тяхното бъдеще и ако трябва да останете заедно, това ще стане. Позволете на свободната воля да определи как душите да планират бъдещето си и бъдете благодарни за всеки контакт, който сте имали с онези, които обичате. Това е връзка, която никога няма да бъде прекъсната и вашите взаимоотношения винаги ще могат да продължат.

Преди края на този цикъл всеки ще бъде наясно с възможността, която предлага Издигането. Ако някои души са решили, че още не са готови, те ще напуснат Земята, за да продължат опита си на друго място. Свободната воля е прекрасно средство, което ви позволява да избирате колко бързо да напредвате и ако желаете, да повтаряте някои уроци отново и отново. Затова, Мили Мои, не оказвайте натиск и не принуждавайте друга душа да следва вашия път. Всички в крайна сметка ще достигнат една и съща цел и времето е без значение, що се отнася до това. Всъщност вие ще се придвижите към едни вечни измерения, когато се издигнете, където миналото, настоящето и бъдещето са едно. Докато се подготвяте за Издигането ще откриете, че разчитате по-малко на приетия начин за измерване на времето и то ще има по-малко значение за вас. Ето как се променя то и ще видите, че живеете повече в Сега.

Колкото повече можете да се движите по течението, толкова по-лесно ще ви бъде да се приспособите към промените. Бъдете отворени към тях и когато разберете какво ще се случи, останете фокусирани върху всичко, което е добро и благотворно, от което имат полза всички. Веднъж след като промените наистина започнат, ще бъде доста трескаво, но добре организирано, както ще видите. Несъмнено вие искате бързи промени, така че всяко неудобство да е сведено до минимум. Бъдете сигурни, че Галактическата Федерация са майстори в изпълнението на каквото е необходимо, за да се установи новата парадигма. Никоя задача не се счита за непреодолима или отвъд нашите технологични възможности. Вие ще ги видите в действие много скоро и това ще са забележителни времена в сравнение с всякакви предишни стандарти. Те ще бъдат радостни и ще ви донесат изобилие, здраве и всичко, което ви е било отказвано от Илюминатите и което ще възстанови качеството ви на живот. Най-важното е, че суверенитетът ви ще бъде върнат и това ще бъде напред в нашия списък.

За нас вие сте като деца и имате нужда от напътствия през оставащия период на цикъла. Често сте си играли с опасностите и като родители ние ви наблюдаваме внимателно, но виждаме, че се учите от опита си. Никога нямаше да се научите, ако се намесвахме всеки път, когато имаше вероятност да си изгорите пръстите. Затова трябва да ви позволим да имате абсолютно свободна воля за това, което бихте желали да преживеете. Въпреки това ние внимателно следим какво правите и ни е разрешено да ви даваме известно количество защита, както и пълна защита, когато съществува заплаха за целия свят. Например, при повече от един случай през миналия век вие почти го унищожихте и ние се намесихме, за да предотвратим това. Сега при наличието на ваша собствена космическа технология, вашата стратегия на Космически Войни разширява възможната опасност отвъд вашата Земя и не може да бъде позволено това да засегне други цивилизации. Така че ще разберете, че без значение колко сериозни въпроси възникнат, ние ще следим изхода за ваша защита.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и от името на Галактическата Федерация мога да ви кажа, че ние очакваме с нетърпение нашата среща, когато може да започне една нова страница от вашата история. Несъмнено е време да напуснете дуалността, тъй като толкова много от вас вече са подготвени и са придвижили съзнанието си до много по-високо ниво. Вие целенасочено напредвахте в разпознаването на пътя, който ще ви отведе извън дуалността. Изисква се пълното ви внимание, за да не изпускате Издигането от погледа си, тъй като има толкова много неща, които могат да ви разсеят. Имайте вяра, че Бог е планирал бъдещето ви и ще бъдете освободени от тъмните сили, които сега са детронирани. Любовта и Светлината са вашите паспорти към свободата и ние правим всичко, което можем, за да ви помогнем да се издигнете. Майсторите на Лъчите също излъчват Светлината си към вас и това ще помогне да се ускори растежа ви и пълното отваряне на вашите чакри.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.