Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 10, 2011

СаЛуСа, October 10, 2011


Имате поговорката, че всички пътища водят към Рим, а със сигурност много пътища водят към Издигането, тъй като някои хора са извървели точно този път, а това е резултат от вашия собствен избор. Ще бъдете посъветвани кои са най-добрите пътища, за да гарантират продължаващата ви еволюция, но накрая решението в коя посока да тръгнете е ваше. Оттук следва, че вие сте тези, които са ви довели до точно този момент във времето. Фактът, че вие дори сте тук точно сега, е ваш избор, а следователно вие трябва да търсите на какво точно ви учи този живот. Със сигурност с вас сте донесли карма, а това отчасти ще е определило посоката на вашия живот. Ако четете това съобщение, възможностите са вие да сте един, който е избрал да се издигне, и вие ще имате по-натоварен живот от обикновено, за да я изчистите. Какво количество Карма можете да поемете обикновено е утвърдено от вас, така че, независимо от това как разбирате живота си, в това отношение той е бил ваш избор. Много хора вярват, че са имали суров договор, но случаят не е такъв и трябва да бъде разбран от по-високо ниво.

Понякога най-трудните тестове продължават дотогава, докато напреднете достатъчно в разбиранията си, за да можете да се справите с тях. Така че както може би си представяте, този период в живота на хората може да бъде такъв, който е препълнен с действия, едно след друго. В техния ход вие може да сметнете, че сте се провалили, но имайте предвид, че в духовен аспект няма такова нещо. Всичко е опит, а това, което научавате от него, е най-важното нещо. Инстинктивно ще знаете, че това е истина, така че не си губете времето и енергията, тревожейки се над това, което бихте могли да направите по друг начин. Да се издигнете нагоре не е било замислено като трудно и никой не прави преднамерено живота по-труден, отколкото трябва да бъде. Вие разбира се, можете да го направите по-лесен като разберете защо преминавате през определена фаза, а това идва като не правите същите грешки отново и отново. Както често посочваме, вие имате много души, които ви помагат и в действителност никога не се справяте с нещо сами, съветите са тук, стига само да се заслушате.

Тъй като нивата на съзнанието ви се покачват, вие се приближавате повече до вашите Водачи, а те ще намерят за по-лесно да ви влияят. Някои проблеми, конкретно с други членове на семейството или с близки приятели се решават във времето, когато сте извън тялото си в състояние на сън. Обикновено вие не пренасяте знанието си за това в будно състояние, но подсъзнателно отговорите се пазят във вас и в другите, които участват. Не сте ли заспивали с проблема, а на сутринта отговорът е при вас? Ето така работи това, така че ние отново ви напомняме, че винаги ви се дава помощ, когато я търсите.

Ние от Галактическата Федерация също сме ваши Водачи в по-общите въпроси, а нашето влияние е насочено към онези, които са на позициите на силата и властта. Понастоящем ние помагаме на онези, които се стремят да ви изведат от сегашния период на хаос. Не е лесно за такива души, понеже заговорниците на тъмните сили все още имат своите поддръжници навсякъде по света и представляват препятствия пред решаването на проблемите. Един, който е претърпял това, е Президентът Обама, Просветеният, който за момента е превъзхождан по численост от онези, които са против това, което той се опитва да направи.

Въпреки всичко, ние предприемаме действия, които бързо намалят силата, която са притежавали те с хилядолетия. Способността им да спрат нашия прогрес вече е блокирана, а нашите съюзници са готови да нанесат фаталния удар. Ние сме напълно подготвени за следващите ни действия, работещи в посока на отстраняване на тъмните сили най-накрая.

Приемайте всичко спокойно, защото като Служители на Светлината вие имате предимството да разбирате какво се случва. Вие можете да видите добре това, което е зад забързаните събития, също и целта им. Чрез фокусиране върху бъдещето вие помагате да се създаде твърд път към него. Преди всичко вие скъсвате връзките си с това, което повече не ви служи и няма да остане след като се случи изместването. Знаците, които посочват къде е бъдещето ви, стоят ясно пред вас. Веднъж, след като можем да се обърнем към вас чрез медиите, няма да има и съмнение в умовете на хората какво всъщност е това. Ние искаме да сте наясно защо сме тук, а това ще донесе въздишка на облекчение за онези, които сега не са наясно, че ние сме, за да работим с вас, където става въпрос за промени.

Някои хора питат дали трябва да променят плановете си, знаейки, че ще се случат масивни промени в живота ви. Ще отговорим на това като ви предложим да продължите както обикновено докато стане необходимо да планирате по друг начин. Финансовите промени просто ще ви доведат до друг метод, който ще бъде далеч по-задоволителен и ще ви увери, че сте защитени от много нечестни и понякога незаконни такси, които сега плащате. Парите ви ще имат истинска стойност и ще бъде отнемано по-малко от вас като такси, а по-начало нищо не бива да ви бъде отнемано. С просперитета, премахващ проблемите на бедността, животът ще стане по-малко стресиращ и по-удовлетворяващ.

Неправдите, извършени законно срещу вас, ще бъдат преобърнати, а където се налага, Законът ще бъде променен. Тъй като напредвате към по-високи измерения, изискват се по-малко Закони, защото нивата на съзнанието придвижват ума на душите отвъд планирането на каквото и да е против тях. На Земята бедността е голяма причина за криминални деяния, а стресът на ежедневния живот също допринася за загубата на самоконтрол. Служителите на Светлината, които по природа са по-спокойни и контролират емоциите си, е малко вероятно да бъдат повлияни по този начин.

Можете да бъдете похвалени за създаването на условия, които ще ни позволят да продължим с нашата помощ, в предотвратяването на опитите на тъмните сили да продължат да се намесват във вашето Издигане. Не е странно да чувствате, че тази година ще бъде последната традиционна Коледа, която ще празнувате. Следващата година ще има напълно ново разбиране, що се отнася до празненствата, които ще поемат по-духовен подход, а търговският интерес ще бъде заменен с такъв от по-сериозно естество. Празнувайте с всички възможни средства, но нека фокусът да бъде върху действителната причина за случващото се тържество.

Аз съм СаЛуса от Сириус и с всяка изминала седмица ставам все по-развълнуван, тъй като ние на свой ред се приближаваме повече до открит контакт с вас. Предварителните подготовки вече са направени и повечето правителства са готови да се срещнат официално с нас. Това действително ще бъде велико събитие във вашата цивилизация и подобаващо тържество.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.