Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 12, 2011

СаЛуСа, October 12, 2011


Няма и съмнение, че вашите сили да творите, които са извънредно мощни, отварят пътищата нагоре към Издигането, а това ускорява промените. Това се случва на повече от едно ниво и допринася за първите от многото предварителни промени, които ще подготвят нещата, за да продължат по-важните промени. Всичко върви добре, а тъмните сили получиха съобщението, че ние повече не можем да ги чакаме да се отместят. Ние ще отстраним всеки човек, който възпрепятства нашите усилия, за да придвижим хората на Земята в позиции, от които те да могат да започнат целия процес по Издигането. Вече е направено много за полагане на основите на успеха, а сега ние градим върху тях.

Всяка личност сега може също да помогне чрез концентрирането си върху Светлината и всичко, което е позитивно. Вие може би не знаете точно какво ще се случи, но знаете достатъчно, за да можете да проектирате това, което визуализирате, което ще доведе Златната Епоха до нейното съществуване. Вижте щастието, създадено от освобождаването ви от ограниченията, които са ви задържали назад и вашето завръщане като Суверенни Същества. Почувствайте новата свобода и премахването на всичко, което досега е ограничавало вашето движение. Знайте, че след време ще можете да пътувате, където поискате по света чрез нова технология, за която разстоянията не са от значение. Скоростта ще бъде най-важна и ще се постига чрез безплатна енергия, която изобилства във Вселената.

Някъде по пътя ще има периоди на несигурност, тъй като старото се заменя с ново, а това е, защото някои въпроси като финансовите промени не могат да бъдат приложени за една нощ. Също така ще има и известни проблеми с разпределянето, що се отнася до доставките на храни, а в някои райони може да има недостиг. Въпреки това, не изпадайте в паника, тъй като ние ще използваме нашите достижения, за да ги преодолеем, така че нещата да се върнат към нормалното възможно най-скоро. Ако живеете в изолирани или отдалечени райони, може да сте по-предразположени към тези проблеми, но интуитивно ще знаете кога да се подготвите за тях. Ние споменаваме такива възможности, за да можете да помислите за тях предварително.

Естествено, когато имаме свободен достъп до медиите, ние ще ви уверим, че сте добре информирани за това, което се случва около вас. Сега ние се надяваме да сме ви помогнали да направите първите промени преди годината да завърши. Обаче, трябва вече да е очевидно за много от вас, че ние трябва да започнем нещата скоро, тъй като има много работа за оставащото все по-малко време. Ние можем да се справим, но мислим за въздействието върху вас, понеже толкова много хора все още не са наясно с това, което ще навлезе в живота им. То ще бъде чудесна новина, но въпреки това ще е нещо като шок да откриете, че изведнъж вашият живот е преобърнат наопаки. Ето тук Служителите на Светлината могат да бъдат от голяма полза като обясняват какво се случва. Важно е хората да разберат, че цикълът трябва да свърши, но това е средството за придвижване по друг път, който ви издига в по-високите измерения.

Скъпи мои, ние действително сме толкова горди от вашите усилия да работите с нас, а заедно ние постигнахме велик напредък, въпреки устойчивостта. Ние знаем, че дори повече от вас са нетърпеливи да предложат помощта си към нас и към Майката Земя, а вашият шанс накрая ще дойде. Бъдете сигурни, че всичко според плана е да ви включи в нашите проекти, а всъщност ние винаги сме ви насърчавали да го направите. Нашата роля никога не е била определена да бъде такава, че ние сами да свършим цялата работа, а можахме да възложим това на вас, защото това е вашата Земя, ваша е отговорността да оправите нещата още веднъж. Обаче, ние винаги възнамерявахме да ви помагаме, защото задачата е отвъд настоящите ви възможности.

Ние можехме да отнемем време и да ви позволим да се наслаждавате на идващите седмици, когато ще стане очевидно, че проблемите неотклонно се движат към някаква форма на обявяване. Онези от вас, които имат доверени източници на информация, като Дейвид Уилкок по интернет, един от многото, могат да следват развитията буквално със случването им. Въпреки това, трябва да следвате собствената си преценка по отношение на това, кое да приемете, понеже дезинформацията все още се смесва с достоверните доклади. Така или иначе вие се намирате на прага на вълнуващи времена и на сбъдване на вашите очаквания. Годината 2012 наближава стремително и ние бихме позволили да се предположи, че ще продължи с вихрушка от събития, които ясно ще покажат края на дуалността и началото на друга епоха, посветена на Светлината.

Това е времето да се радвате на това, което се случва като виждате отвъд незабавните промени, водещи към очаквания резултат. Вие знаете, че „прочистването” е жизнено необходимо, за да прокара път към новото, което да заеме мястото си. Разбира се, преживяването ще има неприятни последици за някои хора, които ще бъдат неизбежно замесени. За някои те ще бъдат поради кармични причини, а ако вярвате, че случаят е такъв, приемете, че трябва да има урок, който трябва да бъде научен от това. Често това няма нищо общо с настоящия ви живот, а носено от по-предишен живот. Има тенденция да се питате какво сте направили, за да заслужите това, но не гледайте на него като на някакъв вид наказание. Целият живот е продължаващ опит и помнете, че има „добра”карма, която също е привличана от вас чрез вашите мисли и действия.

Никога не губете перспективата си за това какво се случва около вас, тъй като не е задължително да сте наясно с причините. Обаче, разбирайки процеса на Издигането, вие ще можете да позволите необходимите промени, това ще извести идването на всичко, което ще ви издигне. Доколкото не можете да „видите” растежа на нивата на съзнанието, можете да усетите по-високите нива на енергиите около вас. С идването на 11.11.11 още по-голямо изместване ще бъде почувствано и вие действително ще знаете, че се е случил велик скок напред.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, а нашите дейности по Земята се увеличават с намерението ни да доведем тъмните сили под нашия контрол. Способностите им да причиняват неприятности са намалени, а те научават, че ние нямаме намерение да толерираме повече техните абсурди. Те са в шок, защото си мислеха, че са недосегаеми, а тяхната арогантност ги доведе до задънена улица. Светлината е върховна и продължава да се разпростра по Земята. Ние спечелихме битката и гледаме да ви помогнем в основаването на ново управление по света, такова, което е основано на Светлина и Любов за всички Същества.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.