Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 10, 2012

СаЛуСа, October 10, 2012

СаЛуСа – 10.10.2012г.

 

Плаването е сравнително лесно сега, въпреки че ще има да се справяте с трудни периоди. Обаче, те ще са краткотрайни и тъй като сме ги очаквали, ние ще гарантираме, че те причиняват минимални неудобства за вас. Нашите съюзници знаят колко са близко до изпълнение на целите си и както винаги ние ги пазим. Може да отразите факта, че физическите промени на Земята не бяха никак катастрофални, както бе предсказано. Някои могат да посочат инцидента Фукушима, но това не беше природна, а фалшива флагова атака. Всъщност, въпреки че имаше многобройни земетресения, което е съвсем нормално, никое нямаше, както бихте се изразили, наистина сериозни последствия. Всички ние наблюдавахме отблизо такива събития и минимизирахме последствията от тях.

Все още сме много ангажирани с Разкриването и тази година вече вие видяхте много повече доказателства за нашето присъствие, отколкото преди. Това отваря пътя за пълно Разкриване и то ще се случи преди края на годината. Това ще отбележи масова промяна в колективното ви съзнание и ще ви отведе в Новата Епоха. Като знаете, ние имаме много неща да споделим с вас, което ще ви придвижи скокообразно напред. Ще е вълнуващо време за всички нас, а илюзиите, под които живяхте, ще са премахнати. От различните контакти с хора през последните 60 години, ние постепенно ви направихме по-знаещи за нас. Сега нашето присъствие е широко известно и може да има малко хора, които не са чували за наши кораби, посещаващи вашата Земя.

Когато се види, че ние идваме с мир и да ви помогнем, ще бъде премахнато последното препятствие за приемането ни. Страшните образи, свързани с нас, които са ви умишлено представяни, за да ви оставят в страх, повече няма да имат сила. Ние вече знаем на кои световни Лидери може да се има доверие, а Барак Обама ще води. Изглежда, че не можем да го кажем достатъчно много пъти, за да убедим някои хора, но той е силно духовна душа, чакаща просто шанса си, за да започне истинската си мисия. Той ще обедини отново света в мир и ще подготви сцената за нашето идване. Тези, които се съмняват, няма да чакат дълго, за да разберат, че това, което казваме, е истина. След като можем да се обърнем към вас и да обясним задачите си да ви подготвим за предимствата на Възнесението, мечтите ви ще се сбъднат. Дуалността ще стане история и ваш ще е нов живот, където царуват мир и хармония.

И така, сега вие сте във време на големи очаквания и те ще са изпълнени, както ви беше обещано. Сегашните ви правителства все още се придържат до обичайната политика, която отрича истинността на това, което знаете, а медиите все още подражават на този пример. Обаче, всичко това ще се промени скоро и истината ще излезе. Мнозина продадоха душите си, за да се задържат на работа и просто правят това, което им се казва. Вие наистина трябва да можете да се радвате на свободен израз и да не сте обект на несправедливи закони, които ви държаха тихи. В близко бъдеще има преоценка на законите ви и тези, които са несправедливи и нарушават правата ви, ще са премахнати.

Както можете да си представите, има да се направят толкова много неща, но ние сме напълно подготвени за всичко това. Вече знаем къде трябва да се предприеме действие и няма да има забавяне в придвижването на нещата. Разбира се вие ще участвате много в съвместните ни дейности и бъдете сигурни, че ние знаем кого можем да призовем за помощ. До тогава тъмните сили ще са отстранени и работата ще може да продължи безпрепятствено. Различните езици не представляват трудност за нас, тъй като ви четем телепатично и това е нормалната ни форма на контакт с хората ни. С времето вие също ще станете ефективни при телепатия и говоримият език ще изчезне. С доказателства ще ви покажем, че сме знаели въпросите ви така, както са се формирали в ума ви и ще отговорим на тях преди те да са изречени.

Бъдещето ви е да сте като нас и ще станете Галактическо Същество с всички атрибути, които сега ние демонстрираме. Например ние не изпитваме умората, както вас, защото сме в по-високите вибрации. Обаче, ние можем да вземаме мерки, за да се освежим, ако искаме. Също така имаме напитки, които са източник на енергия, въпреки че ние я приемаме от енергийния източник около нас. Всъщност, в по-леко тяло, вие няма да се нуждаете от приема на тежки храни и ще се храните доста леко повече като релаксация, отколкото като нещо друго. Ние имаме това, което може да считате за плодови напитки, които са много хранителни, но не и алкохол. Ние го разглеждаме като отрова и вие няма да го намерите на нашето ниво на съществуване. Всъщност вие няма да се нуждаете от тежки храни въобще и със сигурност ние не ядем животни.

Тъй като в по-високите измерения ще се радвате на пълно здраве, ще разберете, че не ще се нуждаете от наркотици или лекарства, или даже хирургия, тъй като нашите методи са далеч по-напреднали от вашите. Ние използваме цвят и звук за лечение, което е много по-ефективно и без странични ефекти, които често съпътстват вашето лечение. Почакайте докато се появят вашите Светлинни Градове на Земята и сами ще изпитате точно това, което ние описахме и дори повече. Ние сме толкова развълнувани за вас и за това, на което ще се насладите, когато направим нашите технологии достъпни за вас. Животът ще е много различен от това, което имате сега и той сега ви очаква.

Ние естествено бихме искали да сме далеч по-напред, отколкото сме сега и бихме използвали един от вашите изрази, че „ си струва да се чака за най-добрите неща в живота”. На Земята вие изпитвате твърде много стрес заради задълженията, които са ви наложени и темпото, с което напредва животът. Всичко това ще изчезне и просто не съществува във вибрации, които носят постоянен мир и хармония. Няма „работни места”, както вие описвате професиите си, а повече занимания с това, което ви е приятно и допринася за благото на всички останали. Ще откриете, че имате още повече свобода да решавате какво да правите с живота си и поради по-високите ви нива на съзнанието ще избирате отговорно.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и говоря от името на всички наши членове на Галактическата Федерация на Светлината, когато пожелавам на всички вас щастлив преход и чудесно преживяване през процеса на Издигането. Цялата Вселена ще наблюдава и ще ви изпраща огромна Любов, за да ви помогне във вашето пътуване. След време ще срещнете приятелите и семейството си отдалече за голямо повторно обединение.

Майк Куинси

Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.