Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 12, 2012

СаЛуСа, October 12, 2012

СаЛуСа – 12.10.2012г.

 

Като вас и ние трябваше да изпитаме забавяния, но доколкото все още можем да изпълним задачите си, това не ни тревожи много. Ние лесно можем да се приспособим към различните ситуации, пред които се изправяме, но за вас това означава повече неудовлетвореност, защото ние не можем задължително да ви дадем нищо друго освен самите детайли на това, което се случва. Разглеждайки вашите дейности, ние виждаме толкова много групи, обличащи мантията на свободата и вършещи добра работа, която ускорява неизбежния край на последните заговорници. Ние ще сме там, за да им дадем последния тласък към забвението, така че те повече няма да представляват заплаха за вас или нас. Това ще е сигналът за нас да продължим ускорено напред с мисията си. Въпреки най-доброто желание за обратното, рухването на икономиката е необратимо и не може да се избегне. Това, което наблюдавате, са последните отчаяни опити на тъмните сили да разчитат на това, което все още имат, но силата им намалява много бързо.

Някои правителства, с които се свързахме, са склонни за промени и са готови да сътрудничат, докато други не желаят и се опитват да поддържат старата система. Истината е, че независимо от това, което правят, за да ги предотвратят, промените настъпват и те не ще бъдат в състояние да избегнат участие в тях. Няма значение какво политическо убеждение е включено, като всяка друга страна, те няма да имат друга алтернатива освен промяна. Решенията, които ние предлагаме за преодоляване на проблемите ви, са единствените отговори, които ще позволят доста бърз резултат. Те ще намалят до минимум неудобството за вас и разбирането за тяхната необходимост ще гарантира, че плановете са добре поддържани.

Проблемите ще обединят много повече хората и с прекратяването на войните ще дойде прекрасен мир на Земята. Това също ще помогне за създаването на доверие между различните държави, а бариерите, които съществуват между някои от тях, ще паднат. След като постигнете тази степен на сътрудничество, останалите промени ще настъпят много бързо. Оръжейната индустрия и всички други аспекти на военните сили ще са премахнати, а с времето ще се заменят с Мирни сили, които ще действат само поради отбранителни причини. Сега военните и техните бази по света представляват заплахи, които могат да подбудят война, а това също ще се промени. В бъдещето никоя държава няма да има чужди войски на своя територия, а хората няма да се съмняват, че мира ще е постоянен и потвърден от нас.

Така че, както виждате, плановете за вашата свобода и връщането на вашия суверенитет, вървят добре. Това означава, че няма нужда да се притеснявате за заплахи с война. Тя няма да бъде позволена и ние бяхме достатъчно ясни, че ядрените оръжия няма да бъдат използвани и ние ще приложим този ред. Пътят към Издигането става по-широк и привлича още повече души, които откриха доверието и вярата в това, за което работим ние и нашите съюзници. Просто, Скъпи мои, няма друг начин и повярвайте ни, всичките въпроси по отношение на вашето Издигане са подробно обсъдени докато не достигнахме оптималното заключение. Ние правим това, което е най-доброто за всички, без да нарушаваме свободната воля на хората да се придвижват на различен път, ако това е техният избор.

Никога не е било наша цел да наложим вижданията си върху вас, а да гарантираме, че онези, които искат да се издигнат, имат всяка възможност да направят това. Промените са това, което търсихте, но Илюминатите ви ги отказаха, за да предотвратят вашето извисяване. Така че приемането им изглежда съвсем естествено, тъй като тези промени бяха вече планирани като част от житейския ви опит. Малко души могат да си припомнят житейския си план и наистина най-добре е да се справяте с предизвикателствата си, така, както идват те, тъй като в противен случай вие се опитвате да ги предопределяте ида промените резултата. Понякога вие приемате дадени ясновидски четива, които ви обясняват ситуациите и този вид помощ е допустима, но крайното решение и предприето действие зависи изцяло от вас. По същия начин никой друг не може да поеме вашата Карма, но някои души ще го направят по договаряне с вас, за да ви помогнат.

Някои души ще намерят за трудно да повярват, че доброволно приеха да изпитат Дуалността. И все пак всеки един от вас направи това, знаейки, че това би ускорило собствената ви еволюция и би прибавило към басейна на знанието. Подсъзнателно всичко това ви е познато наред с обещанието от онези от високите нива, които отблизо следяха напредъка ви в продължение на хилядолетия, да ви помогнат. Те служат на Бог и също служат на вас и изпълняват плана за вашето Издигане. Дадена беше дума, че в никакъв случай няма да бъде позволено на тъмните сили да успеят да ви попречат да се Издигнете и ето защо трябва да се възползвате от тази чудесна възможност да се издигнете заедно с Майката Земя.

Има някои трудни времена пред вас, но вие ще оцелеете и резултатът ще е, че ще се издигнете още по-високо в Светлината. Времето лети и промените наближават повече от всякога и без някой да прави предсказания е доста ясно, че крайните времена са на път да дойдат. Можете ли да повярвате, че Милениумът беше преди 13 години и когато гледате назад към напредъка ви, това е особено очевидно, що се отнася до нивата на съзнанието ви. Енергията на Светлина и Любов се разпространи като горски пожар, а Фениксът в по-висшия си израз е на път да се издигне отново от пепелта. Той има силата да трансмутира всичките по-ниски енергии, които повече няма да съществуват в новото ниво, в което се придвижвате.

Очевидната липса на дейност не означава, че се случват малко неща, когато всъщност ние сме по-ангажирани от преди да потушаваме опитите за забавяне на напредъка. Тъмните сили са майстори в забъркването на проблеми, но ние знаем намеренията им и ги следим отблизо. Те не поемат инициативата всеки път и ние можем да очакваме ходовете им и да възпрепятстваме резултатите, които те търсят, а това изсмуква техния хъс, който вече е на доста ниска позиция. Тяхната игра свърши и времето им свърши и биха направили добре, ако се оттеглят и позволят играта да се играе, както е планирано. Въпреки това, те се инатят и се опитват да отложат неизбежната си съдба и задържането им, което ги призовава да отговарят за престъпленията си срещу Човечеството.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че Галактическата Федерация на Светлината никога не е била в по-голяма готовност от сега и е в състояние да се впусне в действие. Няколко седмици от вашето време са само секунди спрямо това как ние изпитваме времето, така че крайното време ни се струва вече настъпило, а за вас то също


Майк Куинси

Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.