Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, January 11, 2012

СаЛуСа, January 11, 2012

Скъпи мои, имайте предвид, че вашите вярвания са тези, които могат да ви задържат назад, така че особено важно е тази година да сте с отворен ум. С напредването на годината ще излязат толкова големи истини и в зависимост от източника ще бъде разумно внимателно да прецените какво е дадено. Разбира се, крайното решение зависи само от вас и никой друг не може да поеме отговорност, но това е време да бъдете честни със себе си и да следвате импулсите на сърцето си. Тъй като нивата на съзнанието ви се повишават, вие ще сте в състояние да различите по-лесно истината и бавно да изградите разбирането си. Вие имахте много животи и възможности да продължите с духовната си еволюция, а сега достигнахте най-последния шанс да се присъедините към всички тези, които вече са подготвени за Издигане. Разбира се, някои ще продължат да имат малко или никакъв интерес, вземайки решението си да придобият още опит в третото измерение. Позволете на такива души, които имат право толкова, колкото всички други, да следват собствения си път.

Все още се извършва голяма дейност и ние имаме всички очаквания за голям пробив в най-скоро време. Подпомагани сме значително от онези от вас, които не само стоят за истината, а излизат и я разпростират надлъж и шир. Това има ефект в промяната на енергиите към много по-висока вибрация и заедно с другите усилия да се донесе повече Светлина на Земята, помага за трансмутирането на по-ниските енергии. Ние бихме могли да форсираме промените, но това не е начинът, по който работим, а най-добре е да правим това заедно, тъй като е важно вие да създавате собствено темпо за напредък. Разбира се, има въпроси, които са наша собствена пряка отговорност и ние се движим в абсолютно правилна посока, както е планирано. Въобще не се страхувайте, тъй като Галактическата Федерация е страхотен играч в играта, която се играе. Победата е вече наша, а това също означава, че вашият път към Издигането е разчистен и нищо не може да попречи на гранд финала, който ще бъде отпразнуван във Вселената.

Когато ви се каже, че сте Хора Ангели, знаем, че ви е трудно да го разберете и много от вас намират за трудно да го приемат. Обаче, ние няма да ви подведем и е време да научите истината за себе си. Част от проблема ви е, че вие сте били карани да се чувствате безполезни и не ви е оказано уважението, което заслужавате. В действителност, това е повлияло на взаимоотношенията между всички вас и вие също не успяхте да се уважавате взаимно. Проблемите ви като Човешка Раса са от преди хиляди години, когато падахте все по-далеч в ямата на мрака. Излизането от нея доведе до катерене, в което инстинкта ви означаваше, че само най-здравият и най-силният са оцелели и от тогава насам е било така. Въпреки това, напоследък Светлината проникна в тази твърда външна кожа и запали сърцата ви, така че любовта и състраданието нараснаха. Сега имате значителни сили на Служители на Светлината, които се изправят и говорят тяхната част, а това помага на другите да осъзнаят специалното си място във Вселената. Всички вие сте велики души, спомнящи си кои в действителност сте и подготвящи се да заемете мястото си с нас.

Към края на тази година онези от вас, които избират да се издигнат, ще бъдат готови и ще са се променили доста значително спрямо това, което сте сега. Основната разлика ще бъде в нивата ви на съзнание, които значително ще се разширят в много близко бъдеще. В това вие ще имате помощта ни, включително технологии, които могат да ускорят целия процес. Това е съвсем в реда на нещата и в общи линии цялото знание ще бъде програмирано във вас, тъй като не е необходимо да прекарвате много време в учене, тъй като сте свикнали да действате. С времето вие директно ще включите Универсално Съзнание и ще придобиете нива на Христово Съзнание, което ще ви отведе навсякъде, където искате. Вие ще сте преодолели ограниченията, които сега ви задържат.

Много лидери все още не могат да мислят по отношение на мирното съвместно съществуване и все още намират за трудно да вярват един на друг. Това е нещо, в което ние ще се включим, тъй като вие хората го изисквате заедно с край на всички войни. Ние ще осигурим фона, който ще попречи на която и да е държава да вдигне оръжие против друга и гарантираме, че няма да има нарушение. Имаме прости мирни средства да направим това, така че войната да е невъзможна и да направим всички оръжия на войната неизползваеми. Парите и енергията, изразходвани за въоръжаване в продължение на хилядолетия, могат да ви осигурят добър стандарт на живот. Унищожението и загубата на живот бяха пряко неподчинение на Божиите Закони, ето защо сте си създали такава тежка карма. Въпреки това, много се придвижиха отвъд такива нива на мрак и зло. Битката между Светлината и Тъмнината приключи, а Светлината е на път да предприеме изключителна стъпка напред, така че всички ще видят посоката, в която Човечеството навлиза.

Както често посочвахме напоследък, тъмните сили правят последните си опити да причинят страх, но те повече няма да имат ефекта, на който се надяват, а това ще им откаже енергията, с която те се хранят. Останете спокойни и знайте какво се случва, без да им давате никаква енергия. Ние предпочитаме да гледате на тях като на изгубени души и като такива, дайте им от любовта си, така че да може някой ден те да се върнат към Светлината, както със сигурност ще го направят. Никоя душа не е изгубена за всички времена, а Бог с голямо състрадание ги обгражда с любов, която ще възпламени техните Божествени Искри отново. По свой собствен начин те са служили на велика цел, като ви показваха какво може да се случи, когато изгубите пътя си и сте погълнати от мрака.

Много от вас постигнаха забележителен напредък в издигането на вибрациите ви през последните няколко години и носят Светлината за Човечеството. Това е, за което дойдохте и сте част от прекрасно събрание, което се въплъти специално, за да помогне на другите и да види как се случва Издигането. Толкова голяма част от вашата работа премина тихо зад кулисите, но сега дойде времето, когато вие би трябвало да сте в състояние да пристъпите напред и да завършите житейския си план. Разкриването наближава още повече, а това ще освободи много хора, които могат открито да говорят за своята истина чрез личен опит. Какви вълнуващи времена стоят само зад ъгъла, а ние очакваме своята възможност да говорим с вас чрез медийните ви системи. Имаме много да ви разказваме и вече сме напълно подготвени за този случай.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви благославям от името на нашите екипи, които се чувстват толкова доволни и привилегировани да вземат участие в такова велико събитие като вашето Издигане.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.