Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, April 11, 2012

СаЛуСа, Aприл 11, 2012

Тъй като новината за промените се разпространява, повече от вас с нетърпение очакват първото потвърждение от медиите. Също така, тъй като подробностите за подвизите на нашите съюзници и на Галактическата Федерация стават известни, повече от вас притежават силна вяра в резултата. В края на краищата, стана очевидно ясно, че докато не се случат промените, Човек би потъвал още повече в калта и в крайна сметка в забрава. Тези промени са ускорени чрез нашата намеса и намерението да уверим, че се спазват Божиите заповеди, което ще доведе до освобождаването ви от тъмните сили. Остава само да бъдат арестувани онези, които упражняват най-голямата власт, така че Илюминатите повече да не могат да функционират като едно цяло.

Всичко е готово за цяла серия от събития, толкова много, че ще ви е трудно да се справите с тях. Това, което искаме да сте в състояние да направите, е да поддържате хората около вас добре информирани, така че да няма недоразумение относно нашите намерения. Някои хора с религиозни очаквания и желания няма да ни приемат, тъй като те ще видят нашето идване различно от това, което им е било казвано да очакват. Всъщност, на някои им е било дадено да разберат, че ние сме в съюз с Дявола. Ние искаме да разсеем тези чувства и съмнения, тъй като сме с Божията любов и ви служим, за да ви изведем от робството.

Ние правим надбавки към различните ви вярвания, но накрая ще има само две времеви линии. Едната ще бъде към Издигане, където вие ще станете повече подобни на Бог, а другата е продължение на това, което вече знаете. Ние ще използваме всяка възможност да направим истината за бъдещето ви известна и това не може да се промени, освен по ваш избор. Ние не упражняваме натиск върху никоя душа, но ще осигурим доказателство за нашата мисия и то ще бъде подкрепено от Учителите както на Земята, така и извън Земята. Има толкова много, което ви е било дадено като истината, и все пак много от това е било умишлено изкривявано или е абсолютна лъжа, така че причинената вреда ще трябва да бъде поправена. В миналото вие сте били подчинени на тъмните си господари, без да осъзнавате злите им намерения. Обаче, сега навлязохте в период на извисяване и с все повече нарастващите нива на съзнание сте все по-способни на проницателност. Истината ще носи енергия, която ще я идентифицира като такава и ще работи с интуицията ви, която е вашият най-надежден приятел.

Естествено вие също ще искате доказателство за нашите твърдения по отношение на историята ви. Това не е проблем за нас, тъй като ние ще ви покажем всички съответни доказателства до точката на показване на това, което се пази в Акашик записите. Всичко, което някога се е случило, може да се изведе отново, включително например Големият Потоп и подобни велики исторически моменти. Ноевият Ковчег е една чудесна история, която е обвита в мит, но ние ще покажем правдиво записа. Има много такива примери, а ние вече подготвихме курсовете си от инструкции. Така че определено ние сме развълнувани от перспективата да сме в състояние да комуникираме с вас на такива нива.

Докато можем открито да се свържем и разговаряме с вас, най добре е да продължите както обикновено и да не се разсейвате от това, което очаквате от нас. Позволете му да се случи естествено и подходящото си време, знаейки, че бъдещето ви вече е гарантирано. Разбира се, вие искате да видите вашите признаци за Издигане, а във времето, което остана, вие ще сте добре информирани какво трябва да правите. В основни линии това е заемане на позиция, в която да останете спокойни, докато около вас се случат доста неща. Вие Служителите на Светлината сте нашите здрави основи на Земята и сте най-важни за нашата работа. Следвайте сърцето си и ще се чувствате сигурни и спокойни, независимо от това какво се случва. Най-доброто предстои и с арестите на тъмните сили всяка останала намеса ще бъде доведена до застой.

Помнете, Скъпи мои, че цялата Земя също отговаря на притока на по-висши енергии. Майката Земя желае най-сетне да се отърве от по-ниските енергии, които и причиниха такава болка и тъга. До сега не е имало никаква причина за извършване на почистване, което би довело до катастрофални резултати и ние не очакваме, че това ще трябва да се промени. Обаче, Майката Земя постоянно се променя и се приспособява към новите енергии, които я достигат. Следователно ще има някои последици, но ние ще наблюдаваме отблизо такива събития. Ние можем да помогнем да се сведат до минимум последиците за вас и правим това от доста дълго време.

Вие сте толкова близо да преживяване на резултата от нашата дейност и след време новината ще излезе чрез медиите. Това всъщност вече започна, но само в малка степен, като се има предвид, че в крайна сметка ние искаме да видим покритие в световен мащаб. В близко бъдеще ние ще помогнем да се види, че това напредва по този начин и директно ще бъдем включени със създаването на наши собствени средства за доставка на новините до вас. Ние искаме вие да имате предимството на новите технологии колкото може по-скоро и да ви изведем по пътя към ново съществуване, което ще съответства на извисяването ви в по-високите измерения. Вие сте готови да предприемете такъв скок и сте били запознати с идеята за това, така че лесно ще го приемете.

Фактът, че времето все още продължава да се ускорява, е забелязан от повече от вас и е съвсем ясно, че нещо голямо предстои. Естествено, повечето от вас, които четат тези съобщения, са добре запознати с причините за това. Вие оставяте зад себе си старите вибрации, тъй като те вече не са подходящи за Галактическото Същество, в което се превръщате. От Средновековието вие преодоляхте най-предизвикателните условия и все пак Светлината ви проникна. И не само това, вие отговорихте по такъв начин, че преминахте отвъд способността на тъмните сили да продължат да ви контролират. Вие извикахте със силен глас свободата и предприехте стъпките, които я доведоха при вас. Вие повече няма да бъдете държани в робство, освен, ако не позволите това да се случи.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и всеки път, когато оставям послание, знам, че то е добре дошло и помага да се извисите, докато най-сетне видите резултатите от нашата дейност. Нашите съюзници са на път да завършат мисията си, а с това скоро ситуацията на Земята ще е подходяща да се осъществи Разкриването. Бъдете сигурни, че ние сме готови за това събитие и ще го направим при първа възможност. Благодаря ви, че сте толкова търпеливи и Бог да ви благослови всички.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.