Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 26, 2012

СаЛуСа, March 26, 2012

В някои отношения бихме казали, че мисията ни наближава приключване, тъй като стигаме до момент, когато всички вложени усилия да ви освободят от контрола на Илюминатите, показват резултати. За вас това е краят на цикъла на дуалността, а за нас това просто означава разчистване на пътя за започването на нов цикъл. Това ще бъде едно ново начало и ще последва продължение на издигането на нивата ви на съзнание, за да ви позволи да се издигнете до още по-високи нива. Ние също ще споделяме тези времена с вас и сме до голяма степен част от вашето бъдеще. Ние ви помагаме в крайна сметка да станете Галактически Същества, а това ще стане чрез вашето законно претендиране за място сред нас.

Това, което имате сега, не е истинската ви реалност, а тази, която вие създадохте през хилядолетията от време, откакто се спуснахте долу от по-високите измерения. Нито една душа не бе принудена да направи това, а всеки един от вас се включи доброволно за експеримента. Вие направихте това с пълна вяра, знаейки, че колкото и да сте се отклонили от Светлината, ще има време, когато ще бъдете отзовани да се върнете и подпомогнати да го направите. Това време разбира се е сега и за кратко време със сигурност ще разберете, че сте стабилни на пътя към Издигането и че нищо не може да стои на пътя му или да го забави. Не можете ли да усетите вече разликата в енергиите около вас, тъй като те станаха повече от Светлина и така извисяващи. Тези от страх са покорени и когато получите потвърждение за степента на арестите и оставките на Тъмните сили, това също ще ви помогне да живеете по-спокойно.

Свободата, която ви бе отказвана толкова дълго време, се завръща и вие няма да имате съмнение, че старата парадигма е унищожена. Новата вече заема мястото си и ви носи нова надежда и вяра в чудесно бъдеще. Някои от вас я мернаха и тя ви вдъхнови и промени погледа ви върху живота. Тя е толкова различна от това, което имате сега, че явно думите са неспособни да я опишат, а един забележителен аспект е чувството на любов, която идва към вас от всички посоки. Ако някога сте преживявали такава енергия, това вероятно е било само моментно преживяване, докато в по-високите измерения това непрекъснато присъства. Вие имате израз, че „любовта кара света да се върти” и не осъзнавате колко е вярно това. Действително липсата на любов е това, което разкъса Земята ви и ви накара да се чувствате откъснати от вашата божествена същност. Енергията на любовта е най-мощната енергия от всички и би могла да промени обстоятелствата ви мигновено, ако всички вие сте в състояние да се обедините по този начин. Много от вас изпитаха какво може да направи любовта, особено, когато тя се използва, за да лекува. Тя може да трансмутира по-ниските вибрации и ето защо вие често сте молени да изпращате любов на онези, които са от страната на тъмните заговорници.

Помислете върху тези неща и когато усетите, че искате да помогнете на Човечеството, изпратете любов към онези, които очевидно се нуждаят от нея. Резултатите може да не са мигновени, но бъдете сигурни, че това помага дори ако отнема време те да се видят. Светлината може да се доразвие, като когато я използвате, за да се предпазите. Ако вече не сте фар Светлина, тренирайте да виждате себе си като такъв и със сигурност ще я създадете около себе си. Също така ще откриете, че ще привлечете други души от подобен вид, тъй като те ще усетят по-високите ви вибрации. Представете си, че всеки около вас е от Светлина и ще започнете да чувствате какво е да си в по-високите измерения. Не ограничавайте очакванията си относно какво означава Издигането за вас, тъй като то ще ви освободи от всички конфликти и проблеми, които ви обграждат сега на Земята. В бъдеще вие няма да искате абсолютно нищо и ще откриете, че Създателят ви е осигурил по всеки възможен начин.

Така че, Скъпи мои, бъдете решени да преодолеете каквото и да се изпречи на пътя ви между сега и Издигането. Не позволявайте на нищо да ви разстрои, тъй като каквото и да се случи, то ще е краткотрайно. Ако претърпявате загуби те ще са повече от създадени за вас и помнете, че не можете да вземете нищо с вас в по-високите вибрации, освен, ако то не е съвместимо с тях. Ето защо нито една душа не може да влезе насила в тях и автоматично се намира на правилното си и съответстващо ниво. Разберете, че всички вие напредвате със своя собствена скорост и имахте еднакви възможности да изберете пътя към Издигането. Така че моля ви не се разстройвайте, ако близък обичан човек избере различно от вас и уважете избора на свободната им воля. Любимите хора никога не са далече и вие винаги ще сте в състояние да се срещнете отново.

Подгответе се да се забавлявате и се чувствайте свободни да изразите чувствата си, тъй като след като промените излязат и вие видите предимствата, ще сте в екстаз. Тържествата ще бъдат дневният ред и вярвайте ни, когато казваме, че ще организираме някои запомнящи се събития и ще вземем участие в тях. Радост и щастие наближават и ще ви носят през целия път до Издигането. Все още има трудни периоди за преминаване, но нищо няма да продължи много дълго и ако то създаде нови потребности, ние ще сме на разположение, за да ви помогнем. Ние вече работим зад кулисите и ще сме доволни, когато дейностите ни могат да са по-открити. Приоритет в момента е спирането на враждуващите фракции от конфронтации и без съмнение можем да предотвратим всички опити за започване на друга война. Ще сте ужасени и без съмнение ядосани, когато научите колко много пъти Тъмните сили се опитваха да започнат друга война в Близкия Изток. Ние няма да се спираме на такива неприятни неща, но вие трябва да знаете кой е работил срещу вас в продължение на много, много години, често под прикритие, че работи за вас.

Ние продължаваме да наблюдаваме отблизо Майката Земя, тъй като се случват физически промени и някои райони са по-склонни към тях, отколкото други. Не ни е позволено да ги спрем, защото те са необходими, но ще направим всичко, което можем, за да намалим вредите за вас и да поддържаме до минимум големите щети. Условията лесно биха станали ужасяващи, ако Тъмните сили имаха своя шанс, но ние спряхме плановете им да предизвикат катастрофи, за да се намали населението на Земята. Знаем, че много от вас не могат да разберат, че някой може да падне до такава степен, но с почти пълната загуба на Светлина такива души изгубиха всякакво чувство на състрадание.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на всички вас, които подадохте ръка за разпространението не само на тези, но на много послания от източници на Светлина. Те извисиха толкова много хора и ги подготвиха за Издигането. Бог да благослови всички вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.