Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, November 11, 2009

SaLuSa, November 11, 2009

Скъпи Същества, днес е случай, когато повишените енергии достигат до вас на Земята. Един ден от многото, които ще се случват често. Това е постепенното покачване на вашите вибрации, което носи промени в съществуването. Това е също така ден, в който можете да отговорите на зова; да го превърнете в Ден на Мира като мислите и живеете по най-добрия възможен за вас начин. Запазете в ума си мира и хармонията и нека те огряват през очите и сърцето ви. Достатъчно е да направите това, за да промените света за един миг, защото Светлината на любовта е най-мощната сред всички енергии. Дайте своя принос и знайте, че още много други са с вас, включително и много силни Същества отвъд този свят. Вдъхновението за Денят на Мира е дошло от тях и е започнато от Ръс Майкъл. Неговата душа е подтикната от божествено вдъхновение и е Служител на Светлината, посветил се на разпръскването на любов и Светлина по света и ние му поверихме тази служба към Човечеството.

Често говорим за плана на живота на всеки един от вас, който е внимателно съставен, за да донесе успех, но трябва да разберете, че този план е част от един по-голям за вашата Вселена и той не може да се провали, и от нашето ниво виждаме, че е вече завършен. Следователно вашето участие в него е от малко значение, но въпреки това е принос, който ще постави финалната част на мястото й – вашето Издигане. Земята е място с голямо значение (важност) поради тези причини и това е известно в цялата Вселена. Ако можехте да уловите необятността на онова, което се случва, щяхте да разберете колко е важно вашето служение, не само за вашата цивилизация, но и също за много други.

Ние напълно вярваме във вашата способност да видите житейския си път да преминава покрай жалките опити на тъмните сили да попречат на промените да се проявят. Изпълненото с енергия движение вече се случва и не може да бъде прекъснато от никоя сила на Земята. Ако можете да живеете с това наум, тогава нищо не може да ви разубеди и да възпре задачите в ръцете ви. Може да изглежда, че усилията ви стават в изолация, но в действителност всички те са зъбци в голямото Колело на Промените, което набира скорост. Не се чувствайте обезсърчени, поради продължителното време, с което идва то, ние отчитаме вашето оценяване на нуждата от търпение, знаейки че ще бъдете добре възнаградени във финалните дни на този цикъл.

Когато се носите в Светлина животът изглежда приповдигнат и независимо какво се случва около вас, вие се чувствате в безопасност и в Единство с всичко останало. Това до голяма степен е състояние на ума, постигнато от вашето разбиране за реалността, в която живеете. Когато приемете, че вие сте го създали, тогава осъзнавате, че можете да го промените като го пресъздадете отново. Именно това правите сега и признаците на успеха скоро ще се видят. Най-доброто все още предстои и 2010 не може да бъде нищо друго, освен година на велики прозрения и сбъдването на много пророчества.

Както сме ви казвали много пъти досега, вие – хората решавате бъдещето си, а тъмнината и Светлината са рамо до рамо с вашата душа. Макар да виждаме, че победата е вече ваша, все още трябва да насочите пълното си внимание за създаване на ваш собствен път към Издигането. Не губете темпо с онези, които биха ви отклонили като създават хаос на Земята. Игнорирайте техните действия и думи, пораждащи страх и така ще ги лишите от вашата енергия. Веднъж щом увереността (вярата) ви в силата на Светлината за вашето издигане стане силна, тогава нищо не може да спре напредъка ви. В този момент имате всичко необходимо, за да успеете. Потърсете помощ, ако усещате, че ви е нужна, но в крайна сметка начертайте своя собствен път чрез напътствието на вашата интуиция.

Усещаме както вашето въодушевление, така и объркването ви, които изпитвате, докато чакате обръщението от Президента Обама, което за първи път ще бъде официалното признаване на нашето съществуване. Питате дали това наистина ще се случи и с 99% сигурност можем да го потвърдим, но винаги ще го има онзи 1%, който дава вратичка за някакви извънредни обстоятелства, които могат да наложат промяна в плана. Човешките обстоятелства са такива, че можем да бъдем много точни в предсказанията си, но извън световните съображения и фактори относно хората, които ръководят нещата, обявлението предстои да се случи. В крайна сметка, Скъпи Същества, Създателят е предрешил какво да се случи, за да се завърши настоящия цикъл.

Приемете кураж и утеха от множеството издигнати души, участващи във вашето издигане, които притежават сила, превъзхождаща значително всичко, което можете да постигнете на Земята. Именно комбинираните ви сили донасят бързо енергиите на Светлината за вас, а в тази област Тъмните сили могат малко или никак да влияят. Преживели сте толкова много травми през живота си и за някои от вас умственото напрягане носи умора и изтощение. Знаете, че времето ви е завършено вече и нямате търпение да преминете в онези мирни вибрации, които да подновят енергията ви. Колко прекрасно би било да можете да се отпуснете напълно, да оставите грижите си назад и да имате с другите хармонични и любящи взаимоотношения. Повече да нямате непосрещнати нужди и всички да желаете да живеете в абсолютен комфорт. Това, Скъпи Същества, е бъдещето, което ви чака, а тъмните сили ще бъдат предадени на измерения, които резонират с техните вибрации. Те няма да могат да навлязат насила и без позволение в новото измерение на Земята.

Спокойно движете вашия собствен план и разберете, че за да се види съществена промяна, на обстоятелствата ще им е нужно време, макар да сме ангажирани да внесем огромните промени навсякъде. Светът е в жалко състояние след толкова много пренебрежение и увреждане по земята. Взели сме предвид вашите нужди и имаме план, който ще обхване много проекти, но първо трябва да имаме вашето признаване и приемане. Затова знаем, че ще има официално обявление от най-силния президент на вашата планета. Така че също като вас, ние с нетърпение чакаме този ден, в който можем да кажем, че разрешението на проблемите е дошло. Скоро и други страни ще видят ползата от това да се присъединят към Силите на Светлината, но някои от тях ще трябва да променят водачеството си (лидерите), които са под контрола на тъмните сили.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че Галактическата Федерация е зад вас и е в нетърпеливо очакване на вашия положителен отговор. Виждаме, че голям процент от вас с радост чакат нашето идване и още много други ще се присъединят, щом разберат, че идваме с мир. Предстоят велики времена и прекратяването на всички войни и конфликти е на първо място сред нашите приоритети. Онова, което спешно търсите е Мир и той ще дойде много бързо.

Благодаря ти, СаЛуСа!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.