Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, November 13, 2009

SaLuSa, November 13, 2009

Уведомихме ви, че е настъпил моментът да се разкрием пред вас, а също и нашите дейности във ваша полза. Времето на разбулването, което наричате „Разкриване” означава „да се поставят картите на масата” и то ще отвори Кутията на Пандора с информация. Веднъж щом бъде направено официалното обявление, то ще изкара наяве дълго скрити истини за членовете на Галактическата Федерация. Това също ще разкрие истината относно други посетители на Земята, отвъд нашата федерация и не задължително от по-високите нива на Светлината. Обикновено млада цивилизация като вашата привлича голям интерес и е допустимо да се правят посещения за целите на изследванията и научната информация. Има обаче стриктни правила за ненамеса и те трябва да бъдат спазвани.

С вашето развитие в продължение на хиляди години, се е засилила колонизацията на другите страни и са се появили много силни империи. Колонизацията на Космоса има строг и приложим контрол и може да се случи само със съгласието на двете страни. Несъмнено има много ползи от това, особено когато по-напреднали цивилизации подават ръка на все още развиващите се. Вашата Земя се намира сега в такова положение и вашата възможност да се присъедините към Космическото Семейство започва, когато издигнете нивата на съзнанието си. Известно е било, че бихте могли бързо да напреднете в областта на Космическото пътуване и сега вие пътувате до планети от вашата Слънчева система. Междузвездното пътуване би било естествено развитие от тук нататък, но докато не оставите вашите оръжия за масово унищожаване настрана, няма да можете да го осъществите. Вярно е, че е имало Галактически войни, но с времето и с еволюцията на душата мирното съжителство става все по-широко прието.

Тъмните сили над Земята са имали амбицията да ви поробят и да разширят влиянието си в Космоса. Те вече са се настанили на Луната и Марс и, използвайки сила, не биха се поколебали да колонизират други светове. Независимо обаче какво правят те, няма да им бъде позволено да преминат извън вашата Слънчева система. Ядрените оръжия са изолирани, така че да останат на Земята и да не бъде допуснато тяхното използване за експериментални или военни цели. Вероятно се чудите откъде са дошли негативните влияния, поразили планетата ви и можем да ви кажем, че те винаги са съществували във вашата Вселена, поради нейната двойствена природа. Когато вибрациите на груповото ви съзнание спаднат много ниско, вие привличате подобни такива отвън, и в резултат на това се формират мощни енергии, които стават трудно преодолими. Имаме удоволствието да ви кажем, че в резултат на вашите най-възвишени намерения за добро, изведнъж сте разпръснали дълбините на мрака. Оттук нататък вие отивате дори по-напред в Светлината, което е и вашия път за Издигане.

Има толкова много истина в израза „каквото е отгоре, такова е и отдолу” и именно затова вашето издигане към по-високи измерения ще ви отведе у дома в среда, която е приемлива и позната за вас. Като колектив от човешки души, които произхождат от всички посоки на Вселената, вие сте микрокосмосът на макрокосмоса. Следователно макар да предстоят драматични и много значими промени, те ще бъдат естествена прогресия във вашия велик път към Космическото съзнание. Несъмнено вие сте специални и много обичани – и защо да не, след като ние всички пътуваме заедно в Космоса. Промените ще бъдат огромни и вълнуващи и каквото и да преживявате сега, то ще бъде засенчено от онова, което предстои.

Откриваме, че все повече хора са се установили в една мирна себереализация. Те живеят живота си без страх и носят със себе си Светлина, повишавайки вибрациите навсякъде около себе си. Светлината е образувала мрежа от души, които неволно са разпръснати по Земята. Тя нараства експоненциално и е велика сила за доброто на всички души. Както често ви препоръчваме, Скъпи Същества, живейте непрекъснато в осъзнаване на вашата Светлина и тогава самото ви присъствие ще издигне тези около вас.

Всичко върви добре и голяма част се случва зад сцената, за която още не можете да узнаете. Нашите съюзници бавно, но сигурно правят посегателства там, където е необходимо да се промени и ни изчакват да минем напред, за да въведем плана. Те често са на много важни позиции, първостепенни за успеха, защото времето, в което са били в тайна, е необходимо за тяхната дейност. Тъмните сили са далеч от това да стават нещата по техния начин, затова ние играем по правила, по които те не могат. Ние сме много добре организирани, а те са в безпорядък, защото отдавна им е станало ясно, че не могат да спечелят битката между тъмнината и Светлината.

Сред Работниците на Светлината има ново усещане за постижение, тъй като те сега усещат промените във вибрациите и осъзнават, че извисяването е на път. През тези последни години се наблюдава забележителен напредък към Издигането и все повече души се пробуждат за своя истински потенциал. С настъпването на „Разкриването” и откровенията, които скоро ще последват, очакваме дори още повече души да излязат от своя замъглен начин на живот. Никой не харесва да усеща, че е бил преднамерено подвеждан, което се е случвало още от колапсът на цивилизацията на Атлантида. От тогава насам вие усещате, че сте в бездната на мрака и онези от вас, търсещи власт над другите, се облагодетелстват от това.

Със затварянето на този цикъл сега, ще погледнете назад и ще осъзнаете, че сте преминали през много кармични периоди като Човешка раса. Войната и заплахата от война никога не са били далеч от вас, и след някои от най-кървавите войни във вашата история, вие сте казали „Това е достатъчно” и сте преместили фокуса си далеч от тях, върху пътя на мира. Вашите водачи не бързат да отговарят и противопоставянето на промените е силно, защото те са изградили около себе си много доходоносна индустрия.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че сте призовали мира на Земята и ние сме тук, за да се уверим, че той ще бъде постигнат. Това ще бъде част от нашия план за вас и вашето спасение, и веднъж щом ви бъдем представени официално, ще започнат преговорите. Любовта и признателността един към друг бързо ще се върнат.

Благодаря ти, СаЛуСа!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.