Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 11, 2011

СаЛуСа, November 11, 2011


Днес е ден от голяма важност за всички вас, а ние сме доволни, че толкова много от вас участват в 11.11.11, което е само на секунда от 21-ви декември 2012година. Няма значение къде сте по света, всички от вас могат да преживеят високото ниво на идващите енергии. Можете да медитирате с тях колкото време искате, тъй като те не са ограничени по никакъв начин в това специално време и ще продължат в бъдещето. Обаче си дайте минимум 15 минути преди 11.11.11 и 15 минути след това. Вие трябва да усетите силата на издигането, която това ще донесе и ще помогнете на Майката Земя, ако канализирате енергията надолу, през Коронната си чакра и тялото си, директно в земята. В зависимост от сегашното ви ниво на вибрация ефектът ще е различен от човек на човек, но ние бихме очаквали поне дълбоко чувство на релакс и мир. Тъй като времето върви, ще има още актуализации, уверяващи, че вашето съзнание продължава да се разширява през целия път към Издигането.

Светът продължава да бъде забъркан в предизвикателствата, с които се сблъсква Европа, но помощ отвън е изключително малко вероятна. Това е почти невъзможен за разрешаване проблем, тъй като огромното количество средства, необходими за това, просто не съществуват. Далеч по-добре е да оставите въпросите да поемат естествения си ход, с което ще се види, че повече от една страна не изпълнява изплащането на заемите си. От хаоса, нашите съюзници ще предложат нова система, която ще преодолее всички пречки, подкрепена с благородни метали. Тя ще ви изведе напред докато настъпят такива времена, в които от парите повече няма да има нужда. Помнете, Скъпи мои, че вие сте мощни създатели и ще се придвижите в период, когато ще сте способни да създавате повечето от това, от което се нуждаете. Със сигурност 2012г. ще бъде забележителна година за промени към това, което отдавна сте искали, а така ще повишите стандарта си на живот до нива, за които преди не бихте мечтали.

Обектът в космоса, наречен от вас Еленим, премина без каквато и да било опасност за вашата Земя. Той е изкуствен и извършва задължения на учените, поради интереса към вашата слънчева система в това специално време. В действителност, самите ние наблюдаваме постоянно вас и вашата Земя, за да ви поддържаме стриктно в курса за Издигане. Ние не очакваме никакви проблеми, които да не са вече идентифицирани от нас, а до известна степен те са били смекчени от забележителното покачване в нивата на масовото ви съзнание. Както всичко друго, вашата Земя винаги е в движение и трябва да обръща внимание на собствените си нужди, що се отнася до почистването. Колкото по-малко хора се фокусират върху това, какво е трябвало да бъде вместо върху това какво се очаква сега, неудобството за вас би било много по-малко, отколкото първоначално се очакваше. Вие колективно поехте сериозно задачите си и трябва да бъдете поздравени за приноса си Светлината да има по-гладък ход от сега нататък.

Разкриването все още силно стои в перспективата ни и буквално може да се случи през който и да е ден в близко бъдеще. То е толкова важно за нас и ще отвори вратите за още толкова много други неща, с които сме нетърпеливи да продължим нататък. Някои страни повече от други са буквално пред обявяване на Разкриването колкото може по-скоро, а ние ще подтикваме за обявяването чрез нашите съюзници. Както наскоро споменахме, вие сте във времена, които обещават толкова много, за да ви освободят накрая от хватката на тъмите сили. Останала им е толкова малко сила в сравнение с тази, която имаха само преди няколко години, а скоро ще бъдат освободени и от нея.

Тъй като повече хора се събуждат за това, което се случва, демонстрациите се разрастват срещу тези условия, които не са в съгласие с правата на Човечеството и за освобождаването му от робството. Чрез силата на хората ще постигнете резултати, а правителствата не могат да игнорират за дълго исканията на хората, тъй като те също осъзнават, че е време за промяна. Натискът върху тях ще се увеличи с времето и тъй като нивата ви на съзнание ще продължат да се повишават, Светлината засилва шансовете ви за успех. Ние скоро ще се присъединим към вас и заедно бързо ще започнем различните проекти, които ще изпълнят мисията ни спрямо вас.

Всички приготовления за вашето издигане са налице и вие имате всички причини да сте доволни, въпреки че ние признаваме, че беше нужно много време да се обединим. Въпреки това задачата беше масивна, а ние постоянно трябваше да пре-съгласуваме плановете си, за да отговарят на променящите се условия на Земята. Ние напълно очаквахме да сме напреднали повече до този етап, но вие нищо не изгубихте, като резултат. Това просто означава, че времето се е ускорило и веднъж, след като напреднат въпросите, те бързо ще се придвижват. Поне онези от вас, които следят отблизо какво се случва по света ви, могат да видят, че главните събития са на път да излязат на сцената. Както вече споменахме, Европа е във фокуса на вниманието на света, тъй като в зависимост от изхода от проблемите им, последиците може да са от голяма важност.

Вие, Служителите на Светлината, държащи Светлината от дълго, дълго време, имате право да се чувствате доволни от това как Светлината се е разпростряла на длъж и шир. Тя отвори очите на хората за това как са бири контролирани, а също и за това как тъмните сили се опитаха да ги спрат от придобиване на знание за Издигането. Обаче, техните опити да объркат хората с дезинформация се провалят, тъй като за тези, които си правят труда да търсят истината, тя може да се открие чрез Интернет. Вашето знание ще бъде увеличено още повече, когато се завърнат Майсторите, тъй като истината трябва да бъде казана, а старите вярвания, които попречиха на напредъка ви, ще бъдат отменени.

Стойте спокойни и използвайте вашите разбирания за времената, в които сме, за да създавате същото спокойствие около себе си. Когато е застрашено бъдещето на хората, те имат тенденция да изпадат в паника, а точно тук вашето разбиране може да помогне, за да обясните необикновените обстоятелства, през които преминават. Най важното съобщение е свързано с края на дните, тъй като е гарантирано да се изпълни плана за вашето Издигане. Еднакво важен е фактът, че всяка душа, която е разпознала Светлината си, има избор и никой не е подтикнат към ситуация, без да е приел това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви пожелавам щастлив ден, които ви дава удовлетворяващо преживяване в Светлината.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.