Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 14, 2011

СаЛуСа, November 14, 2011


Голямата Вълна от Любов достигна пиковата си точка, но това не е краят, тъй като тя продължава да издига вибрациите по Земята. От сега нататък нивата на съзнанието значително ще се издигнат, а всеки ще изпита това по собствен начин. Цялостният ефект е донасянето на повече хармония и баланс, като по този начин намалява нуждата от промени от катастрофално естество. Вие не можете да помогнете, но забелязахте, че въпреки злокобните предсказания от физическо естество, те не бяха толкова мащабни или сериозни, както сте били убеждавани да вярвате. Ние сме отговорни да поддържаме изхода към ниво, което няма сериозни последици.

Нашите дейности никога не престават и сме включени в постоянно наблюдение на много случаи, независимо дали те са природно или човешко дело. Майката Земя обаче ще трябва да продължи със собственото си прочистване, но отново ние сме включени да гарантираме, че всичко върви толкова гладко, колкото е възможно. Бихме подчертали, че душите, които се намират в доказано опасни райони, са там, където са планирали да бъдат като част от техния договор за живот. Често тези ситуации са средство към края, така че те да могат да излязат от Земята преди да настъпят времената на края. Знаем, че е трудно да се разбере начина на мислене в такива обстоятелства, но да излезеш от тялото си и да преминеш извън Земята, е малко повече от заспиване. Ние ясно знаем, че там, където са замесени болест или смърт в резултат на катастрофа, може да има болка преди края. Обаче, веднага след като сте извън тялото, вие сте освободени от нея, а всеки емоционален ефект бързо се преодолява. Ще се почувствате свободни и въодушевени, сякаш сте изхвърлили хомота на физическото тяло и тежестта на това да го носите навсякъде с вас.

Когато достигнете нашия етап, както ще стане в края на краищата, тялото е много по-малко физическо и не е обект на болести и други проблеми, които преживявате сега. То не старее и не се нуждае от степента на внимание, което настоящото ви тяло изисква, дори се стига до момент, в който то абсорбира енергия, вместо да се нуждае да го храните. Обаче, ние се наслаждаваме на това, което вие бихте нарекли деликатеси и сокове, които са изключително вкусни и удовлетворяващи. Пътят ви скоро ще ви отведе към природни храни, а химическите добавки ще бъдат нещо от миналото. Всъщност те ще бъдат безполезни, тъй като когато храните са отглеждани в правилната среда, ще откриете, че те са много по-вкусни и хранителни. Да, вие сте чували за хранителни репликатори и вие бихте могли да ги разглеждате като временна мярка, докато нуждите ви са подходящо задоволени.

Ние откриваме, че бавно свиквате с идеята за промяна и сте готови да организирате живота си на по-висше ниво. Много от това, на което се радвате сега, е в много отношения вредно и ето защо страдате толкова много болести и дискомфорт. Строго погледнато, дори сега трябва да можете да преразгледате живота си и да поддържате здраво тяло по всяко време. Било е изцяло ваш избор, но също така вие трябва да преживеете и последиците от това. Обаче ние трябва да признаем, че вашите тъмни сили са следвали план да ви държат в нездраво състояние чрез фалшифицирани храни и води. Плюс огромната степен на употреба на лекарства, с целенасоченото елиминиране на природните методи за лечение. Всъщност вие доста добре се справихте в дадените обстоятелства и доказахте, че имате огромна воля и чудесно адаптиращи се тела. По този начин беше получена много ценна информация, така че вашите опити не са безполезни.

Както започвате да осъзнавате, предстоящите промени са многобройни, но всички са във ваша полза, като ви извеждат до ново ниво на съществуване. Но поради факта, че вашият напредък е бил задържан, до сега вие бихте се радвали на много от предимствата, а животът би бил много по-лесен. Тъмните сили ефективно ви държаха в трето измерното времево изкривяване, докато тайно използваха и се наслаждаваха на тези предимства за техния собствен напредък и за военни цели. Като правеха това, те ви принуждаваха да продължите да се трудите и работите упорито заради често мизерното си преживяване. Сега знаете защо е толкова необходимо да освободите Земята от властта и влиянието на тъмните сили. Техният ден свърши, а вие няма да се наложи да чакате дълго преди да видите доказателство за това, което ви казваме.

Както знаете какво ви очаква вие би трябвало да можете да се справите с настоящия период на хаос, като го разглеждате като необходимо и неизбежно време на дискомфорт, което трябва да предхожда Новата Епоха. Страхът както винаги е най-големият препъни камък за гладкия преход и точно тук онези от вас, които са информирани и наясно с това, което се случва, могат да са от голяма полза. По правило ще има задавани въпроси, а малцина от властта ще имат верните отговори, но вие ще можете да отговорите. Без да натрапвате знанията си на другите хора, опитвайте се да ги насочвате в правилния път на разбиране. Няколко думи тук или там могат да прокарат мисловна линия, която ще води хората в правилната следа. Разберете, че повечето души вече държат отговорите подсъзнателно и просто се нуждаят да се събудят за тях.

В привидните сътресения по целия свят хората разпознават спешната нужда от промяна, а когато изплува правилното управление, то без проблем ще получи подкрепа. Нашият вход ще трябва да гарантира, че всичко върви добре, тъй като на някой етап разкриването ще е направено, упълномощавайки ни да помогнем и да съветваме персонала на ново създаденото правителство. Ние наблюдаваме такива назначения, тъй като очевидно имаме способите да знаем всичко, което трябва да се знае за всяка личност. Най-важното е, че познаваме духовното ниво, от което хората действат и истинските им намерения за това, в което са ангажирани. Като правим това, ние наблюдаваме и необходимото лично пространство, за да се избегне намеса и във вашия личен живот.

Скъпи мои, вие сте изключително лоялни към онези, които уважавате, а ние сме доволни, че много от вас все още имате високо отношение към Президента Обама. Това е така въпреки продължаващите опити на тъмните сили или на онези, които не разбират позицията му, да го показват в лоша светлина. Бъдете наясно, че той е велико Същество от Светлина, който има да изиграе роля, която изисква от него да „играе” с диктата на онези, които го съветват. Той постигна степен на успех дори въпреки че навсякъде се изправя срещу опозиция. Той се нуждае от вашата продължителна подкрепа и любов и ще го видите да преуспее и да поеме отговорност веднъж, след като напълно може да приложи собствената си политика без вмешателства. Аз към СаЛуСа от Сириус и отново ви благославям за това, че стоите стабилно срещу опитите да отклонят вниманието ви от вашия път към Издигането.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.