Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 12, 2012

СаЛуСа, March 12, 2012

Времето продължава да се ускорява, тъй като бъдещето на Човечеството е отвоювано в Близкия Изток. Поне така ще изглежда на онези, които още не са се събудили и остават в неведение. За съжаление медиите все още са задушени от стария подход, който пречи на свободата на словото, а разследващата журналистика е тази, на която е позволено да разкрие истината. Много неща, които трябва да бъдат казани, се случват, за да можете вие да имате поглед върху това, което е зад събитията и заплашва световния мир. Все пак би било по-добре правдоподобно предаване на данните, така че да се успокоят умовете ви, знаейки, че въпреки опитите, направени, за да се започне друга Световна война, те се провалиха и продължават да го правят.

Ние не искаме вие да се изплашите изведнъж от бъдещето, като ви уверяваме, че всичко върви добре. Въпреки това, ние отново ще ви информираме, че нашата технология е такава, че имаме пълен контрол над това, което се случва в Близкия Изток и всички конфронтации скоро ще бъдат доведени до застой. Властите бяха информирани, че ние няма да позволим да бъдат използвани ядрени оръжия и че ние сме срещу всяка форма на агресия. Ето защо е напълно безсмислено да продължават военните игри, както и да се участва във всяко позиране, което нагнетява ситуацията. Нашето търпение се изчерпва и ако нещата не се подобрят, ние ще използваме властта си, за да сложим край на всички опити да се ангажират военни движения.

Ние от Галактическата Федерация сме тук, за да видим, че вие и Майката Земя пристигате безопасно до дестинацията си, което е краят на този цикъл в дуалността. Колкото по-скоро Тъмните сили и техните кохорти са премахнати и влиянието им е отнето, толкова по-скоро всички ние можем да се концентрираме върху работата по качването ви на пистата за Издигането. Въпреки това, ние все още поддържаме в баланс различните енергии, които играят на Земята, увеличаващи се експоненциално, и помагаме да издигнете нивата си на съзнанието. Вие все още имате доста път да извървите преди да придобиете нещо близко до пълното съзнание, но това ще дойде при вас по-скоро, отколкото може би очаквате. Вие сте подготвяни да станете Галактически Същества и да заемете мястото си сред нас, както е божественото ви право.

Намираме за разбираемо, че онези, които са пробудени за това какво се случва с Човешката Раса, все още са загрижени за онези, които още дремят. Искаме да ви уверим, че преди края на тази година, всяка душа ще знае за Издигането и ще има възможността да избере дали или не да се подготви за него. Времето напредва, но все пак някои ще го направят във времето, защото са дошли в този живот, за да направят това своя цел. Това, Скъпи мои, е решаващият фактор, тъй като много са тук за опита, който ще способства за тяхната еволюция, но не са готови да направят квантов скок в съзнанието. Отговорът е да не се притеснявате за решенията, взети от другите, тъй като те ще са избрали какво е най-добро за тях и удовлетворява желанията им. Бъдете сигурни, че всички ще бъдат обгрижени и че Бог не прави разграничение от една душа към друга и всички са еднакво объркани.

Различни програми, които ще ви отведат напред, са готови за изпълнение и подготовките са завършени. Много неща зависят от правителствените промени, тъй като определено трябва да има хора, на които може да се вярва и които могат да ви водят с пълно разбиране на това, което се изисква от тях. Вярата в назначените ви представители е била унищожавана толкова много пъти от тези, които не спазваха обещанията си и ви разочароваха. В бъдещето вашите лидери ще бъдат избирани заради тяхната мъдрост и духовен опит и ще бъдат надеждни и честни. Твърде често вие сте били подмамени от обещания, които никога на са били предвидени да се спазят от онези, които предпочитаха служба на себе си вместо на другите.

Тъй като вие еволюирате и продължавате да се издигате дори в още по-високи измерения, ще откриете, че никоя душа не може да измами или да излъже друга, без намерението им да се знае. Всъщност, вие ще знаете чрез наблюдение на еманациите на аурите им, които дават много информация за тази душа. Дори сега имате хора, които могат да видят и четат аури, а те действително предават твърде много за вас. Например може да бъде видяно здравословното ви състояние и всъщност, дори началото на заболяване преди вие действително да сте наясно с това. Вие наистина сте много сложни Същества и сте в неведение за много аспекти на себе си, като астралното ви тяло, което използвате, когато сте извън тялото си. Много души го използват, за да посещават починали приятели и семейство, но много малко донасят обратно буден спомен за тях. Помнете, че живеете безкрайни животи и като душа винаги ще съществувате в една или друга форма и в крайна сметка ще се превърнете в чисто Същество от Светлина.

Целта на живота е да еволюираме чрез опит и вие сте тези, които избират как да постигнат това. Земята е труден опит, все пак вие знаехте, че ще бъде така, и ето ви след стотици животи в различни цивилизации, които разшириха нивата ви на съзнанието. Нищо от вашия опит не се губи и не е необходимо непременно да трябва да си спомните точните обстоятелства. Понякога те най-добре са забравяни и екстремни преживявания, които бяха неприятни, могат да бъдат изтрити от паметта ви. Вие имате богат опит, който ще служи много добре на вас и другите в каквото и да изберете да правите като ваше следващо приключение. Някои от вас ще се присъединят към нас като Галактически Същества и съвсем основателно като наши равни.

Нашата мисия много се промени, от когато започнахме и сега пътят ви към нас e по-чист и има нужда от по-голямо участие във вашите дела. Имаше надежда, че тъй като наближиха крайните времена, Тъмните сили биха видели, че позицията им е несъстоятелна и биха ви позволили да завършите пътуването си без намеса. Не се доказа, че случаят е такъв, и те нарушиха обещанията си да прекратят действията си. Това ни остави без друг избор, освен да ги премахнем и както много от вас откриват, това продължи. За да им попречим да продължат с намесата си, ние трябваше да унищожим съоръженията им, които са основно под земята. В същото време ние се фокусираме върху Близкия Изток, който от дълго време имаше потенциала да прерасне в световна война. Ние очакваме, че когато различните държави видят безсмислието на това да игнорират нашите искания да спрат, те ще спрат действията и ще позволят мир да слезе на Земята. Трябва да е така, защото това е божествено постановено.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм радостен, че сме толкова близо до разрешаването на един от вашите основни световни проблеми по пътя на трайния мир.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.