Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 9, 2012

СаЛуСа, March 9, 2012

Какво пътуване имате вие през дуалността, а един ден ще сте в състояние да си спомните всеки живот, който искате да проверите. Сегашното ви ниво на съзнанието е такова, че много малко хора могат да го направят по контролиран начин, но понякога вие получавате кратко проясняване. То може да се случи, когато посещавате места или държави, които имат смисъл от минал живот за вас. Понякога това е нещо обикновено като миризма или познаване на определен период от историята ви. В действителност всички от многобройните ви животи са все още в рамките на подсъзнателните ви спомени. Те ви служат добре и са причина например за много от вашите предпочитания в облеклото и вие трудно не бихте забелязали как стиловете сякаш се въртят и се връщат отново. Разбира се вие сте повлияни от средата си и културното възпитание, а съответствието често се очаква от вашите колеги, но все пак ще откриете основа от собствени предпочитания.

В последно време ще знаете, че много Звездни Семена са красили вашата Земя и както виждате, вие бихте могли да вярвате, че те не са конформисти. Те често са много индивидуални Същества, а в някои случаи може би посещават Земята за първи път. Те се използват, за да изразят себе си точно както се чувстват и в съответствие с тяхната личност. На някои те изглеждат бунтари, но това е просто поради тяхната способност да виждат над и отвъд това, което „нормалния” човек прави. Те са свободни души, които не са свикнали да са възпрепятствани или ограничавани по начина, по който вие обикновено сте като правите това, което се очаква от вас. Следователно ще им се даде свободата да изразят напълно себе си, а често дори при много младите души, мъдростта им е далеч над тази на обикновен човек. Те трябва да бъдат насърчавани да изкажат становището си и слушайте думите и съветите им. Ето защо те дойдоха на Земята в това специално време и имат много неща да предложат, тъй като се подготвяте за Издигането. Както казахме, цялото знание е вътре, но не всеки притежава способността да се включи в него, когато избере.

Това е, както можете да кажете, време, когато „всички са спешно ангажирани”, тъй като навлизате в период, когато промените ще се случат в бърза последователност. По много причини онези, които са Служители на Светлината, ще бъдат призовани да се включат в много задачи, за които те са се подготвили в продължение на много животи. Ще има души, които намират за трудно да разберат това, което се случва и то ги оставя объркани или дори изплашени. Това, което можете да направите, е да успокоите умовете им и да им дадете комфорт, където е необходимо. Присъствието ви и спокойният подход ще бъдат успокояващи и ще облекчат опасенията им. С времето за повечето хора ще стане очевидно, че от хаоса израства нова епоха, такава, която ще даде отговорите и ще донесе на хората това, което искат.

Много от вас са живели в подобно време на смъртта и унищожението на Атлантида. Онези спомени все още се пазят дълбоко в подсъзнанието ви и могат да предизвикат страх, когато почувствате, че се изправяте пред друга катастрофа. Обаче, този път, както повечето от вас разбират, ще има различен край, както е божествено постановено. Няма значение какво е поставено на пътя ви, нищо няма да спре Издигането да се случи. Ние отново потвърждаваме, че именно вашето намерение да се издигнете ще ви преведе през това, защото взимайки това решение, вие незабавно помагате то да се постигне. Става въпрос за следване на път, който издига вибрациите ви, така че, когато дойде времето, вие да сте готови.

Знаейки, че това, което имате за цел в живота, ще ви даде увереност в себе си и ниво удовлетвореност и независимо от случващото се около вас, вие няма да бъдете отклонени от целта си. Мисълта за довеждането на времето ви в дуалността до край би трябвало да ви дава чудесен тласък и възможността да продължите твърдо по избрания си път. Служителите на Светлината сега успяват, защото скоро ще са необходими, за да помогнат да се разпространят новините относно това какво се случва и защо. Ако някои души откажат това, то приемете го като техен избор и им позволете да преживеят това, което са избрали. Всичко това се случва с цел, която в края на времето, както знаете, ще е изпълнила задачата си. Опит в какъвто и да е вид и форма е това, за което сте дошли на Земята, за да подпомогне още повече вашата духовна еволюция. Не правете грешката да съдите себе си като неподходящи за издигане, тъй като независимо от живота си до сега, вие винаги можете да стъпите на нов път.

Скъпи мои, животът на Земята не е пикник, но не е предопределен да ви повали в прахта. Вие поемате това, с което вярвате, че можете да се справите и все още имате свободна воля по отношение на това колко далеч да отидете. Всъщност, този конкретен живот е толкова важен за вас, тъй като това е възможността да поправите грешките и да изчистите всяка остатъчна карма. Някои от вас вече достигнаха този етап и могат да се посветят на работа за Светлината. Ако вие сте този, който все още не се чувства удовлетворен по този начин, просто изразете мисълта, че искате да служите на Светлината по какъвто и да било начин според вашите способности. Бъдете сигурни, че веднъж след като сте направили това, вие ще бъдете използвани в подходящото време и много Служители на Светлината ще бъдат ангажирани в последните няколко месеца преди Издигането. След като сме в състояние да се покажем открито и да работим с вас, ще има много дейности, в които можете да бъдете използвани.

Сега ние сме заети с конфронтациите в Близкия Изток и въпреки че те заплашват с довеждане на война, ние отново заявяваме, че това няма да бъде позволено да се случи. На Новия Световен Ред няма да бъде позволено да се възползва от никоя ситуация, която може да доведе до война, тъй като във всеки случай ние можем да блокираме оръжията, ако пожелаем това. Бихте могли да кажете, че чрез самите ни действия е бил деклариран мир и край на войната в този цикъл. Би ни зарадвало, ако вашите лидери биха признали това развитие и го обявят на света. Президентът Обама е вероятно първият, който ще направи основно съобщаване, което ясно посочва мястото му като миротворец. Той е много клеветен и обвиняван за действия извън неговия контрол, но всичко това ще се промени много скоро.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, желая ви безкраен мир, радост и любов. Вие ще се радвате на всички тях в близко бъдеще и няма да има връщане назад към това, което беше.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.