Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 12, 2011

СаЛуСа, September 12, 2011


Въпрос на разпределяне на времето ви е как процедирате с проблемите с удивително бързо темпо в сравнение с това, което имахте само преди година. Докато се надявахте на неуловимото обявяване на Разкриването, много внимание от нас получиха други необходими фактори за приключването. Резултатът е, че веднъж след като можем да започнем, вие ще се намерите на малкото влакче в увеселителния парк. Все пак, това ще бъде радостно преживяване и ще ви отведе напред по вълните на радостта. Животът не може повече да продължи, както е сега, но ако сте просветени ще знаете какво да очаквате и това трябва да ви поддържа с висок дух.

Във времето, когато оживяха вашите спомени за най-шокиращия ден във вашата история, ще трябва да задържите вниманието си върху Издигането. Чувствата ще се върнат отново, за болката и тъгата, която идва от болката. Това отново ще предизвика негодувание срещу онези, считани за отговорни, но ще настъпи балансиране поради тези, които знаят истината. През времето, което е изминало от 9/11 много хора са научили, че истината има малко общо с официалната линия. Това на свой ред може да породи гняв към тези, които извършиха такова зло деяние срещу собствените си хора. Обаче, ние бихме ви помолили да позволите на съдбата да се погрижи за последиците, защото никой не може да избяга за което и да е престъпление срещу Човечеството. Гледайте на това с известно равнодушие, но не, защото не ви е грижа, а защото вие можете да се справите с него успешно. Необходима е Светлината този път също толкова, колкото винаги е била.

Ние видяхме, че се справяте с тъмните сили, както очаквахме, понеже Светлината не може да бъде задържана вечно. Тя е нараснала, въпреки опитите да се създаде страх и доста отвличания на вниманието ви. Армията на Светлината доказа, че е повече от равна на армията на мрака. Планът за вашето духовно просветление бе направен преди доста време, а Бялото Братство увери, че много велики Същества са се инкарнирали на Земята, за да създадат Мрежата на Светлината. Ние се обръщаме към всички вас, които са се събудили за своите задачи, и все пак може да не осъзнават каква важна роля сте изиграли. Не се подценявайте, тъй като сте част от блестящ отбор, който работи тихо, без да търси слава или публичност и сте нежно обичани от всички нас, които ви наблюдаваме отгоре.

Напоследък Майката Земя е относително тиха, но това ще се промени, понеже нуждата от прочистване става все по-спешна. Ние сме напълно наясно с това какво можем да очакваме и действително работим в сътрудничество с нея. Със сигурност няма да има катастрофални събития, както е предсказано от някои източници и също така трябва да се има предвид, че много промени са направени с оглед на крайните дни. Можете да извлечете някои предимства от тях, тъй като нивата на съзнанието сравнително са се покачили напоследък. Просто гледайте на бъдещето като на пълно с възможности и очаквайте най-добрите последици и по този начин вие ще продължите да добавяте към съществуващата Светлина и няма да има нищо, от което да се страхувате.

Както често ви молим, продължавайте да бъдете солидно фокусирани върху резултата от всичките промени, защото те ще ви издигнат много бързо и се заемете първо с основните неща, които ви задържат назад. По един или друг начин липсата на пари е станала най-дразнещият фактор, тъй като това дава отражение върху всеки. Това, което ще научат правителствата, е, че без значение какво правят, за да възстановят старата финансова система, това няма да проработи. Тя е разклатена от дълго време, а да се осланяте само на печатането на пари, не е дългосрочен отговор. Нашите съюзници са основали нова структура, която ще гарантира, че няма да има повторение на финансовия неуспех, в който сега се намирате. Тя ще успее, защото предлага безопасен начин за изход, преди проблемът да стане още по-сериозен.

Ние чакаме различните лидери да приемат, че нямат друга алтернатива освен да продължат с плана за Издигането, или да подадат оставка, тъй като точните хора трябва да ви водят през последните дни. Те ще бъдат мотивирани от желанието им да ви изведат от бъркотията, в която се намирате и да поставят на място системи, които ще уважават вашите права и суверенитет, а ние, разбира се, ще работим с тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че усещате приближаването на Издигането и пътят към щастието се отваря, така че да можем да вървим ръка за ръка с вас, в Любов и Светлина. Благославям ви всички, скъпи мои.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.