Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 16, 2011

СаЛуСа, September 16, 2011


Нашата мисия е свързана с вас от дълго, дълго време. Ние сме следили вашия напредък, дори и връщайки се към по-ранните цивилизации, от които Атлантис и Лемурия са най-скорошните, които познавате. Ние винаги сме имали известно влияние върху вашата еволюция, но това беше само до степента, до която ни е позволено да правим това. Факторът на свободната воля е изиграл важна част във вашия опит, а ние не бихме се намесили в това, което сте създали за тази цел. Разрешено е напътствие и помощ спрямо Майката Земя, което е било по-директно напоследък. Създателят постанови, че Издигането ще завърши вашия цикъл на дуалността, а ние имаме честта и отговорността да ви наблюдаваме в процеса на завършване.

Ние бихме ви напомнили, че за разлика от предишния ви цикъл, в настоящия ние сме получили властта да се намесваме по сигурен начин. В противен случай тъмните сили досега щяха да са унищожили Земята, а и целият живот на нея. Настоящото време е завършването на цикъла ви в дуалността и скоро ще се срещнете с вашите предци от Вътрешната Земя. Където става дума за нивото на вашето съзнание, вие сте напреднали достатъчно, за да подновите връзката си с тях и заедно ще научите за вашата по-ранна история. Това няма да бъде напълно ново за всички вас, тъй като с тях е осъществяван контакт от време на време чрез онези, които са се намирали навлезли във Вътрешната Земя. Най-бележитите са Адмирал Бърт и Полковник Били Фей Уудард, чиито преживявания са добре документирани.

Скъпи мои, истината може да бъде понякога много по-невероятна от измислицата, въпреки че вашите писатели на фантастика често са били вдъхновявани да ви разкриват това. Когато се върнете към СтарТрек, това е една такава телевизионна програма, която съзнателно или не ви е подготвила за нашето идване. В Галактическата Федерация има много цивилизации, които по външен вид са предимно хора, но също има и такива, които са доста различни. Едно общо нещо, което всички те имат, е нивото на духовно осъзнаване, което им е позволило да се присъединят към нас. Следователно вие трябва да се срещнете с тях, за да преживеете леещата се от тях енергия на любовта, а всякакъв страх ще бъде изпарен, защото сам по себе си изглежда заблуда.

Бихме ви напомнили, че вашата цивилизация е получила покана за членство в Галактическата Федерация, но това очевидно ще бъде приложено само за тези, които се издигнат и имат достатъчно високо ниво на съзнание. Никой не прави подбора, понеже вашата готовност лесно може да бъде изпитана от нас, а това често е цитирано, Законът на Привличането има общо с това. Бързаме да добавим, че всички души накрая ще достигнат по-висшето ниво, а времевия фактор не е от значение, защото имате цялата вечност на разположение, за да го направите. Ключовият фактор се свързва с това, какво избирате да преживеете и колко дълго искате да продължите с това. Също така си спомнете в това отношение, че вие някога сте били Същества на Светлината от много висок ранг. Вие сте били привлечени да изпитате по-ниските вибрации, знаейки, че това ще разшири съзнанието ви, давайки ви възможност да помогнете на другите, които може да последват пътя ви.

Животът просто е едно велико приключение, което никога не свършва, защото Създателят винаги мечтае за съществуването на още творения. Пред вас стоят велики предизвикателства и възможности да служите на другите. Служенето на себе си скоро ще се промени в служене на всички души и ще се намерите станали част от групово съзнание. Това е пътят на естествената еволюция, докато накрая станете Едно с Източника на Всичко Което Е. Но спрямо вашите разбирания, това е дълъг път и има още много да се пътува.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще кажа, без да бъда пренебрежителен, че Човешката Цивилизация е на нивото на Детските Ясли. Това е резултат от загубата на по-висшите ви нива на съзнанието, което се случи, когато вие се спуснахте надолу през различните измерения до тук, където сте сега. Всъщност, вие сте отбелязали чудесен напредък едва за 30 години от Хармоничната Конвергенция насам. Бъдете сигурни, че сте работили упорито, за да се издигнете нагоре, и сте успели. Помощта винаги ви е била на разположение и много души са отговорили на призива и са се присъединили към вас на Земята. Резултатът е, че вие сте станали истински Същества от Светлина и ние обичаме вашата решителност да достигнете Издигането. Благославям всеки един от вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Следващото послание чрез Майк Куинси ще излезе на 28.09.2011година


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.