Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 12, 2012

СаЛуСа, September 12, 2012

 

СаЛуСа – 12.09.2012г.

Фактът, че се случват много неща във вашия свят, не е незабелязан, а на онези, които сега се пробуждат, им се струва, че цари хаос. Традиционните институции, на които вярвате, например банките ви, се виждат такива, каквито наистина са, но все още решенията на техните проблеми не са изплували. Въпреки това, плановете да се прикрие такава възможност като техния колапс, са формулирани. Както с много от дейността на нашите съюзници, това е готово да се приложи и чака добрата възможност да бъде въведено. Старата корумпирана система няма да бъде запазена, а новата получава подкрепа за трайните промени, които ще донесе.

Необходимостта от правителствени промени се приема, така че новите ви представители да поставят на първо място вашите нужди. Егоистичното управление достигна ендемични размери, а финансовият контрол и отчетността практически не съществуват. В по-голям мащаб финансите ви се източват, за да финансират черни операции, които са били разрешени от вашето правителство и често са насочени срещу вас хората, на които те би трябвало да служат. Тези ситуации не са били обезпокоявани твърде дълго време и с нашите съюзници, които имат подкрепата ни, ние изяснихме, че ще сложим край на това. Така че виждате, Скъпи мои, че ние работим в посока към донасяне на необходимите промени.

Това, за което започвате да научавате, са огромните възможности, предоставени от употребата на безплатна енергия. Естествено Петролната индустрия се бори срещу тяхното въвеждане, но тава е пътят напред и напредъкът не може да бъде спрян. След време никое от замърсяващите петролни горива няма да бъде използвано и всеки ще се възползва от чисти и ефективни методи, които най-вече ще включат нови средства за транспорт. За онези, които сега работят в такива индустрии, трябва да ви кажем, че бъдещето ви ще е сигурно. По това време всеки ще се е възползвал от новите финансови системи и преразпределението на богатството ще гарантира, че загубата на работата ви няма да се отрази на положението ви.

Всъщност, преместването и помощта за безработните в резултат на всякакви обстоятелства, ще означава приемлив стандарт на живот, който ще покрива нуждите ви. Във всеки случай, след Издигането, стилът ви на живот ще се промени към такъв, който повече не причинява тревоги или стрес. Ще ви се достави всичко, което ви е необходимо, включително подходящо настаняване и медицински грижи. Естествено има определен период от време, който е необходим за извършването на всички промени, но те ще се случат доста бързо. Ние напълно се подготвихме за всички възможности, а базата за промените, които установяват точната структура, която ще ни позволи да продължим, вече започна.

Нивото на масовото ви съзнание продължава да се покачва и в резултат на това повече хора се пробуждат. Обаче, много от тях все още са в състояние на неопределеност и дори не схващат какво гласят промените. Бихме предпочели те да се събудят постепенно, но ще дойде момент преди Издигането, когато истината трябва да излезе. Някак си старите вярвания трябва да се разклатят и да бъдат показани като това, което наистина са, но дори и така, ние не искаме хората да реагират погрешно. В крайна сметка в каквото и да се вярва, ще е въпрос на свободен избор и такива души ще продължат с опитите си във вибрация, която е същата като тяхната. Няма смисъл да се опитваме да накараме хората да приемат това, за което те не са подготвени и това не е нашият метод.

Имате предвид, че ние от Галактическата Федерация на Светлината сме тук по Божествено искане и цялата ни цел е да ви подготвим за Издигане. С това идват други отговорности, тъй като е желателно пътят да се направи колкото е възможно по-гладък. Идването на крайните времена беше известно от много дълго време, но едва наскоро това напълно се разбра. Края на дуалността, каквато я изпитвате, се очаква да приключи много скоро, а нашата работа и тази на съюзниците ни е да гарантира, че вие и Майката Земя ще сте готови да се издигнете. Много работа вече е извършена и ще видите резултата от нея.

Вие сте на етап, когато просто всичко може да се случи много бързо, а това няма да е неочаквано. Ние оказваме натиск с нашите дейности, които включват поддържане на наблюдение върху всяка държава, която има ядрени оръжия, за да уверим, че те не могат да бъдат използвани. За нас с нашата напреднала технология това е доста обикновена задача и вярваме, че военните сега осъзнават, че е безсмислено да опитват други начини. Ние така да се каже извадихме зъбите на тигъра, но той все още има лапи. Ние доближихме всички лидери по различно време с оглед пълна забрана на такива оръжия, но между тях има толкова много недоверие, че забраната не може да бъде постигната. Въпреки това, това вече ще е без значение, тъй като скоро ще бъде установен световен мир, а войните и всичко, свързано с тях ще изчезнат за добро.

Вибрациите на Земята вече са издигнали нивата ви на съзнание до ниво, в което може да видите, че войните са престъпление срещу Човечеството. Като резултат движението за установяване на мир никога не е било толкова силно. То породи много големи демонстрации, искащи свобода да определите собственото си бъдеще и този призив получава отзив. Дните на диктаторското управление са преброени и вие ще бъдете представлявани от души, които се грижат за и обичат своите спътници. Вашето пътуване от тук нататък се насочва към Издигане, което ще донесе всички онези подобрения и ползи, които ви бяха обещани.

Ние знаем, че някои от вас са уморени и изтощени от напреженията на живота на Земята, но осъзнаваме, че скоро ще сте получателите на изобилието и други много приемливи промени. Бихте могли да гледате на тях като награда за вашето посвещение на Пътя на Светлината и на извисяването ви към по-високите измерения. То е коренно различно от това, с което сте свикнали и единствено души от Светлина ще са в състояние да предприемат такъв квантов скок напред. Така че моля ви поддържайте фокуса си върху всички неща, които са свързани с по-високите вибрации, защото те се чисти и пълноценни.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и гледам към вашата Земя от разстояние и се радвам да видя толкова много Светлина, която идва от нея. Продължавайте, тъй като краят на този цикъл е тук сега и вие сте победители.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.