Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 14, 2012

СаЛуСа, September 14, 2012

 

СаЛуСа – 14.09.2012г.

Онези души, които са дълбоко потопени в религиозните си вярвания, ще са сред последните, които ще приемат истината. Този проблем беше предвиден и съответните учители, върху които са базирани техните вярвания, ще се завърнат, за да обяснят какво беше истинското им послание. С течение на времето интерпретацията му умишлено е променена, за да даде повече власт и контрол в ръцете на управляващите, до такава степен, че истинският смисъл на посланието е замъглен. Нашето присъствие и вашето разбиране на службата ни към вас ви е помогнало да осъзнаете, че във вашата еволюция може да бъде достигнат момент, когато може да се вглъбите, за да намерите истината. Определено това не означава, че не трябва да разговаряте с другите, тъй като винаги е полезно да разглеждате други гледни точки.

Ние винаги сме обяснявали вярванията си като верую, което поддържаме, което изразява нашето място в служба на другите във Вселената. На нашето ниво на вибрация може да съществува само истината, а тя е истина, в която вие също скоро ще се придвижите. Така че ние ви молим да сте отворени към нови идеи, които основно са базирани на Единството на Всичко Което Е. Проблемът, който имахте, е, че вашата цивилизация се фрагментира и раздели на толкова много схизми, че намирате за трудно да знаете в какво да вярвате. Освен това, това доведе до толкова много конфликти, в които се борехте помежду си, за да докажете кой е прав и кой не е.

На Земята толерантността не се среща в изобилие, което е причинено от онези, които се опитват да задържат властта си, независимо дали тя е в религията или политиката. Ние ви препоръчваме да приемете, че други души не задължително да са на вашия етап на разбиране, и да осъзнаете, че с времето всички ще еволюират със свое собствено темпо. Никой не трябва да е преследван заради вярванията си, нито пък да се опитва да налага вярванията си върху другите. Периодът, през който преминавате, показва колко сте зависими всички вие един от друг, а понякога трябва нещастие, за да ви обедини.

Хората осъзнават, че класовото разделение на база богатство и образование поддържа разделението и че всеки човек трябва да има равни възможности. Някои произлизат от бедни семейства и това е нещо, което ще бъде разгледано с промените. Всички ще бъдат смятани за равни, каквито са в очите на Бог, без значение каква карма отработват. Наистина, в тези крайни времена много от вас поемат каквото трябва, за да я изчистят. Голяма част от това се свързва с взаимоотношенията един с друг и се научават някои трудни уроци. Когато става въпрос за незначителни уроци, те всъщност могат да бъдат ограничени, когато е очевидно, че нивата на съзнанието ви са се издигнали.

След като се издигнете, ще е много различно от това, което сте изпитали в сегашното си измерение. Грубостта и конфликтите, които срещате обикновено, повече няма да ги има, тъй като там има пълна хармония и сътрудничество, тъй като всички взаимно си помагат за по-голямо добро. Ще срещнете вашите Пазители и Ангелски Същества, които бяха до вас живот след живот. Ще имате развити нива на съзнание, които ще ви дадат по-голямо разбиране на всички неща и наистина ще сте станали Галактическо Същество. Вашата цивилизация вече е член на нашата Федерация на Светлината и място очаква всички, които искат да се присъединят към нас.

Очаква ви фантастичен живот, освобождаващ ви от мрака, който ви придружаваше в пътуването ви през сегашното ви измерение. Вие осъществихте приноса си и е време да напуснете цикъла на прераждането, който изпитвахте. В бъдеще вие просто ще сменяте телата си, когато чувствате, че е необходимо, тъй като естественото разложение и смърт повече няма да е част от опита ви. Както без съмнение знаете, вие ще живеете в продължение на стотици години, както бихте ги преброили, но без остаряване и поддържайки тяло в перфектно състояние. Ще разполагате с цялото необходимо ви време да следвате желанието на сърцето си и за разлика от това на Земята няма да имате нужда от пари, за да следвате това желание, тъй като няма да е необходимо.

Повечето от това, което смятате за важна част от живота ви сега, няма да е необходимо и тъй като вие се отървавате от материалните обекти, те ще са върнати към източника без никакви отпадъци. С времето ще имате лични космически кораби, но ще се присъединявате към други за интер-измерно пътуване в дълбините на космоса. Вие наричате тези по-големи кораби Кораби-Майки, а някои от тях са градове със свои собствени права. Ще можете да пътувате в някой от тях с години и по всяко време ще имате всичко необходимо. Те са напълно самостоятелни и се възползват от безплатната енергия, която е навсякъде около тях. В такива обстоятелства животът съвсем не е скучен и винаги предлага чувство на вълнение, когато пътувате в непознатото.

Ще сте забелязали, че когато сме срещали хора, те са коментирали очевидните ни прилепнали към кожата костюми. Това е, защото те са замислени да съществуват като и буквално са нашата втора кожа и следват всяко движение на тялото ни. За разлика от вас, когато пътуваме на нас не ни се налага да взимаме куфар, пълен с важни притежания. В това отношение нашите нужди са много ограничени, например, ние нямаме ежедневни задължения като бръснене и други изисквания на тялото. Ще има доста да учите, когато започнете новите си животи и все пак те са далеч по-лесни от живота на Земята. Животът в по-високите измерения е радост и е много удовлетворяващ във всяко отношение.

Когато се чувствате обезсърчени просто си спомнете къде е бъдещето ви и невероятното извисяване, което ще започне цяла нова глава във вашата еволюция. Болката и страданието, което сте изпитали ще отминат и такива спомени най-накрая ще избледнеят в миналото, за да бъдат забравени накрая. Така че поддържайте погледа си върху това, което предстои, а не върху това, което е било, и не позволявайте на негативните мисли да ви разсейват. Без значение какви страхове са издигнати от новините или спекулации за бъдещето ви, всички те ще са краткотрайни. Докато не са премахнати тъмните сили, те все още ще се опитват да се месят в напредъка ви, вярвайки, че някак си те все пак ще успеят. Те ще научат, че им е останала малко власт и не могат да си върнат предишното ниво на контрол.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви нося най-добрите пожелания от Галактическата Федерация и успешно приключване за живота ви. Вие работихте упорито и дълго, за да го постигнете и заслужавате да изпитате най-удовлетворяващо изпълнение.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод: Tauno


Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.