Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 12, 2012

СаЛуСа, November 12, 2012

СаЛуСа – 12л11л2012г.

Скъпи мои, въпросите наистина полетяха с идването на 11.11, който отвори портал, през който премина повече Светлина през вас в Земята. Онези от вас, които отделиха време, за да работят със Светлината, не само издигнаха собствените си вибрации, но и тези на планетата. Като резултат е много вероятно да се чувствате извисени и да усещате лекота в главата си, но това скоро ще се уталожи. Вероятно най-забележимата промяна във вас ще е признаването ви на по-дълбоко чувство на спокойствие и мир. Тъй като участвате в по-нататъшни издигания, ще станете още повече Едно, а другите ще „почувстват” мощните енергии, които излъчвате. Сега вие сте във времето, което очаквахте и когато се огледате наоколо, ще видите промените, които се случват навсякъде. Това ще донесе радост и щастие, а те отново ще издигнат вибрациите.

На лично ниво нищо не е по-важно от вашите приготовления за Издигане. Каквато и форма да очаквате да приеме то, вие ще се издигнете и след това всичко останало ще последва в бърза поредица. Не се тревожете за материални неща, тъй като всичко, от което се нуждаете ще е на ваше разположение, а всъщност и повече. Планът за вашето добруване е взел под внимание всички аспекти на вашите нужди и ще има плавен преход от сегашното ви измерение в петото. Настойте се да се насладите на преживяването, тъй като то е уникално и вие сте привилегировани да сте един избран за него. Няма абсолютно нищо, от което да се страхувате и всяка душа ще е обичана и ще се полагат грижи за нея на всеки етап. Ние ще ви придружаваме и ще гарантираме, че процесът преминава гладко и ще ви приветстваме в по-висшите реалности.

Поради това, че умовете ви са ангажирани другояче, има един аспект от бъдещите ви животи, който сякаш не получи много внимание. Имаме предвид вашите бракове или партньорства, тъй като те ще са свързани с по-висшите измерения. Вече няма да сте обвързани с обетите от третото измерение и ще зависи от всеки отделен човек дали иска да продължи на същата основа и ще откриете, че имате много повече свобода. Също така за разлика от на Земята, където привличането е основно от физическо естество, любовта на други души е обмен на енергия, което ще е напълно естествено, тъй като всички онези, в чието присъствие ще бъдете, ще имат вибрация, която ще е в хармония с вашата. Въпреки това, вие може да „присъединявате” енергии на още по-високо ниво и за каквато и да е цел, да станете Едно. Например това може да е, за да служите заедно на Светлината и дори да въведете друга душа във вашия свят. Такова обединение е далеч отвъд всичко, което вече ще сте изпитали.

Както ви казахме преди, почти всеки аспект от живота ви, както сега го познавате, ще се промени. Вие бързо ще се адаптирате към нов разширен начин на живот, който ще ви предложи толкова много възможности да пътувате, докато преди бяхте ограничени на Земята. Не само това, но също така и в по-високите измерения, където някои души вече са готови да заемат мястото си. На вашата Земя се гледаше като на „планета – затвор” и това е точно определение, тъй като поради ниската ви вибрация бяхте възпрепятствани да я напускате. И също така Земните енергии бяха ограничени, за да им се попречи да замърсят космоса извън нея.

По подобни причини вие също бяхте пазени под карантина, за да се гарантира, че експериментът на изпитване на дуалността бе в състояние да продължи без външна намеса. Единственото изключение беше, когато на определени Извънземни им бе дадено разрешение да се свържат с вас, защото имат подобна ниска вибрация като вашата. Естествено тъй като вашите вибрации се издигнаха, което стана толкова съществено през последните 30 години, вие привлякохте вниманието на онези, които са по-развити. Така че всъщност ще се срещнете с други цивилизации, за които знаете малко или не знаете нищо сега. Ние от Галактическата Федерация на Светлината разбира се вече сме ви познати и сме ваши дългогодишни приятели и семейство.

Земята винаги ще пази мили спомени за вас въпреки травмата и мизерията на много животи, които бяха жестоки предизвикателства за вас. Това може да се компенсира чрез бърз духовен растеж в резултат на такива опити. Никъде другаде във Вселената не могат да се предложат подобни възможности за растеж и това е една от основните причини, поради които вие приехте такива предизвикателства. Най-накрая вашите спомени за този период ще избледнеят на заден план, но вие винаги ще се възползвате от растежа в нивата ви на съзнание. Ще напуснете дуалността като далеч по-велико Същество, отколкото бяхте, когато за първи път влязохте в нея, преди еони от време. Така че радвайте се на предстоящите седмици, които са на път да преминат в действие и да ви донесат много от промените, които сте очаквали.

Старата парадигма рухва отвъд точката, в която може да бъде възстановена и ние сме готови да ви помогнем да доведете новата парадигма до съществуване. Всъщност, зад кулисите много неща продължават към този завършек и напреднаха доста бързо. Ние продължаваме да осъществяваме повече появявания във вашите небеса, отколкото някога преди и когато най-сетне можем да започнем прелитанията си знаем, че те ще са приети добре. Ние чувстваме, че вие най-сетне започвате да се отпускате и да приемате нещата така, както се случват, знаейки, че всичко е наред и ще се възползвате от помощта ни, която ще ускори придвижването на нещата. Каквото и да е нужно да се случи в тази страна на Издигането, ще дойде, както е предвидено.

Иска ни се вашите медии да бяха освободени от хватката на онези, които изопачават новините ви, често умишлено изкривявайки фактите, за да ви подведат. Също така толкова много въведени закони ще бъдат променени, за да имате повече свобода на информацията, а тя повече няма да бъде тайно позволявана като извинение, за да се скрие истината. Степента, в която бяхте държани в мрак, е далеч отвъд това, което подозирате, и ще сте изненадани от това, което бе развито за вашите Космически програми. С помощта на Извънземните бяха направени удивителни подобрения в Космическото пътуване, както ще разберете. Сега доста кораби, които виждате в небесата ви, са ваши собствени, за които вие бяхте възпрепятствани да знаете.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам с нетърпение повода, когато можем да се срещнем с вас и да си разменим приятелски поздрави. Лесно ще свикнете с нас, защото ние сме вас от по-високо ниво на съзнание. Ние имаме толкова много неща да споделим с вас и ще е чудесно време. Нашата любов тече към вас свободно по всяко време.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!