Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 14, 2012

СаЛуСа, November 14, 2012

СаЛуСа – 14л11л2012г.

Любовта и мирът, установявани на Земята нарастват експоненциално и с всеки изминал ден сега това обхваща целия свят. В по-голяма или по-малка степен всяка душа е повлияна от това и за някои е по-лесно да приемат това в сравнение с други. Така че на всяка душа е давана еднаква възможност за растеж в Светлината и да вземе участие в Издигането. Въпреки това, не е необходимо познаване на процеса на Издигането, за да се уверите, че се издигате. Има много, много души, които са мили, любящи и състрадателни, които също са готови за такова извисяване. Всъщност те може да имат съвсем различен поглед към бъдещето, но това няма значение, защото те скоро ще се адаптират към настъпващите промени.

 

Както знаете, на Човечеството бе дадено всяко насърчаване от доста време насам, за да се обърнат към Светлината, защото ние искаме колкото може повече души да се издигнат. Някои души упорито отказват всеки подход да бъдат запознати с Издигането. В тези обстоятелства на тях им е осигурено всичко, за да могат да продължат по избрания си път, който ще им даде всички по-нататъшни възможности да се издигнат. Няма натиск върху такива души, тъй като животът е вечен и вие имате време колкото искате, за да еволюирате. Въпреки че наближаващото ви Издигане е висока точка във вашия растеж, вие ще продължите да следвате път на душевна еволюция, но той никога няма да е толкова труден или суров като периода, през който току-що преминахте.

 

Ако стоите добре по пътя на Светлината, вие ще сте определили какъв „багаж” носите, който е освобождаван по най-добрия начин, за да ви подготви напълно за Издигане. Често вие сте привързани към обичайни практики, които приписвате на нуждите на физическото ви тяло. Това може да са пристрастяващи вещества като никотин или като цяло наркотици. Бъдете сигурни, че след като решите да ги откажете, ще откриете, че е по-лесно, отколкото може да сте очаквали. Такива удоволствия за тялото нямат място в по-висшите измерения и колкото са по-високи собствените ви вибрации, толкова по-малко зависими ще сте от тях. Така че знайте, че отговорът е във ваши собствени ръце, въпреки че ще получите помощ от нашата страна на завесата. Вие никога не сте сами в усилията си да се извисите, така че призовавайте помощниците си да работят с вас.

 

С извисяването ви това, което откривате, е, че има явна разлика между физическата любов и любовта на душата. Едната е за задоволяване на физическите сетива, докато другата е Универсална Любов към всичко живо навсякъде. На Земята вие сте склонни да се ръководите от физическото привличане и често приемате партньорства без действително да познавате човека. В по-високите измерения вие виждате всяка душа, каквато всъщност е и няма скриване на истината. Като сте от по-висока вибрация вие можете да виждате цветовете на аурата един на друг и с разбиране на тяхното значение, ще познавате душевния им път и енергиите, които те използват. Пламъците Близнаци и Душите Близнаци ще се разпознаят и както е обичайно ще решат да се обединят, за да продължат еволюцията си. За вас има толкова много неща да научите относно бъдещите ви възможности, но ще имате много от нас на разположение, за да ви помогнем.

 

Известна част от вашето обучение ще се проведе на борда на нашите кораби, които ще са отворени за вас след Издигането. Вълнуващо е да мислим за вашата радост и изненада, когато можете да изпитате какво е да си на Кораб-Майка. Има много неща, за които вие все още не сте чули или ще сте в състояние да разберете. Въпреки това, ние искаме да се запознаете с нашите технологии, тъй като някои от вас са готови да ги използват сега. Както вероятно вече знаете, много от вас посетиха корабите ни в състоянието си на сън, но малко от вас запазват спомен за това. Това означава, че когато ни посетите отново, вие ще имате подсъзнателни спомени за такива посещения и ще осъзнаете, че това ви е познато. Ще откриете, че много различни Същества от други цивилизации работят рамо до рамо за Галактическата Федерация на Светлината. Ние се радваме на знанията и различията, които другите Извънземни носят със себе си, които всички можем да споделим. Споделяне е работната дума, която изразява всичко, което правим и това се прави за доброто на всички.

 

На Земята вие се научихте да се борите за вещите и да говорите за собственост по право. Това до голяма степен се е дължало на тъмните сили, които системно ви държаха в постоянна нужда, дори за основните неща, които са необходими за съществуването ви. В бъдещето вие ще изпитате изобилието и никога пак няма да ви липсва нещо. Бог осигури и именно Човекът е този, който раздели, така че имаше две класи хора, богатите и бедните. Така нареченият недостиг беше резултат от контрол и манипулация, за да ви поробят големите корпорации. Това също значеше, че ви бяха отказани предимствата, които биха могли да ви дадат незабавно по-добро качество на живот, като например безплатна енергия. Тя ще ви бъде дадена много скоро и с един замах ще промени качеството на живота ви.

 

Ние знаем колко търпеливи бяхте, тъй като сагата на побеждаването на тъмните сили се проточи. Ние сме доволни, че на тях им остана малко власт и сме в разгара на ограничаването и сега. Начело с Обама още веднъж въпросите могат да се ускорят и за кратко време той ще е много зает човек. Ние планирахме този момент с него и нищо или никой няма да е в състояние да спре напредъка. Това е, както може да кажете, написано на звездите и той получи нашата защита през цялото време. Действително всеки Служител на Светлината е защитен, въпреки че ние се подчиняваме на техния житейски план, ако възнамеряват да жертват живота си за най-доброто на всички. Във вашата история имате много велики Същества, които направиха точно това, а начинът, по който те си отидоха не е случаен, това е планирано. Вероятно най-обичаният ви Президент Джон Кенеди е типичен пример за това в по-ново време.

 

Аз съм СаЛуСа от Сириус и за мен е удоволствие да продължа с посланията си с цел да ви подготвят за Новата Епоха. Гледайки назад, е доста необичайно, че ние бяхме в контакт с вас от около 70 години, а погледнете къде сте днес. Вие свикнахте с присъствието ни и като цяло приемате, че ние сме вашето семейство. Ние чувстваме, че постигнахме толкова много за сравнително кратко време и ето ни толкова близо до това да сме в състояние да ви посетим открито. Очакваме с нетърпение тези времена, когато можем да споделим много неща с вас.


Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!