Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 13, 2012

СаЛуСа, February 13, 2012

Натискът се увеличава върху тъмните сили, които през последните седмици изгубиха толкова много власт. Те виждат финансовите си тактики да пропадат, а обстоятелствата да се обръщат срещу тях. Заговорниците отдавна са били идентифицирани, а сега са известни с опитите си да поставят целия свят под едно правителство. Скоро ще ги видите извадени от играта и пазени под надзор, където повече не могат да се намесват или да попречат на промените, които са вече в ход. Има хиляди и хиляди хора, които работят за Светлината, а колективните им енергии са мощна сила за довеждане на истината и за проява на визията им за мир. Пробуждането продължава и повече души търсят отговорите отвъд ежедневните събития. Те започват да виждат как живота им е бил строго контролиран и търсят връщането на техните права и свобода от ограниченията, наложени върху тях.

Доволни сме, че вие като Човешка Раса поемате съдбата си и отказвате да сте водени надолу по пътя на пълното поробване. До известна степен това води до насилие, тъй като вие искате свободата си, тъй като тези, които държат властта не са склонни да отстъпят на вашите искания. Ние съжаляваме за всяка форма на насилие, но разберете, че гневът ви е мощна емоция. Тези ситуации трябва да се променят след като настъпят правителствените промени, тъй като новото ръководство ще изясни, че назначението им е такова, което ще работи за доброто на всички. Сега ние се надяваме да сме в състояние да участваме открито с тях, особено защото някои важни промени също ще имат нужда от нашата подкрепа. Нашето присъствие до голяма степен се свежда до това да бъдем поканени да се появим, а информацията, която получаваме предполага, че идването ни ще бъде приветствано.

Галактическата Федерация осъществи контакти по целия свят, а някои държави откликнаха с по-голяма готовност от други. Основното ни предизвикателство е в тези, които са доминирани от религиозни вярвания, особено Католическата вяра, която вярва, че ние сме в съюз с Дявола. Обаче това бе подпомогнато от обявяването от Ватикана, признаващо, че ние наистина съществуваме. Всъщност наш представител ги посети повече от един път, а нашата надежда беше, че това би подобрило разбирането им за нас, тъй като те бяха информирани за Издигането. Различните религии ще трябва да приведат вярванията си в съответствие с истината за вашия произход и за истинската цел на живота. Обаче те ще продължат да съществуват през цялото време, през което има нужда от тях чрез тези, които са неспособни да приемат промените.

Първият ви опит за различните отговори на истината често е, когато напуснете този свят и се намерите в Астралните Региони. Тъй като в тези нива вие можете да откриете всички онези неща, за които мечтаехте на Земята и можете да създавате чрез мисъл. Тези региони са много по-близо до реалността, която ще срещнете, когато се издигнете. Има постоянна светлина, а телата ви са по-ефирни и изискват малко твърда храна, и все пак душите се наслаждават на хранителните навици, с които са били свикнали на Земята. Има свежест и чистота където и да отидете и това, което често първоначално се забелязва е, че светлината е такава, че не хвърля сенки. Така че, Скъпи мои, бъдещето ви предлага много вълнуващи и интересни преживявания, толкова различни от това, с което сте свикнали сега.

Опитите ви на Земята могат да са толкова сурови, че да стигнат дори до цената да загубите живота си. И все пак Човек има импулс, който сякаш никога няма да бъде угасен и се стреми все повече и повече докато открие границите. Тази вградена страст и копнеж също може да бъде приложена към вашето духовно търсене. Вие знаете, че има нещо да се открие, което ще разшири разбирането ви, но въпреки това отнема доста време да се открие, че знанието се пази вътре. Всъщност на подсъзнателно ниво вие наистина имате цялото знание, а трудността е да се знае как да се включите в него. В това време, когато се стремите да повишите бързо нивата си, най-добрият подход е чрез медитация, тъй като онези тихи моменти позволяват да се осъществи контакт по-лесно.

Целият ви начин на живот ще се промени доста забележително и с времето много от вас ще бъдат като нас, като Галактически Пътешественици. Ето защо ние скоро трябва да се сближим повече и да споделим това, което имаме да предложим един на друг. Чрез нашето присъствие ние искаме да мислите по-експанзивно и да оставите настрани ограниченото си Земно съзнание. Някои хора дори сега отказват да приемат реалността за нашето съществуване и затвориха умовете си за доказателството, което съществува. За тях преживяването, което води до Издигането, ще е най-трудно, тъй като истината трябва да излезе и повече не може да бъде скривана от очите ви. И все пак ще бъде направен всеки опит да се отворят нечии очи, но както казвате „ няма по-слепи от тези, които не искат да виждат”. Не е наша работа и действително не е ваша да им налагате истината, всички ние трябва да уважаваме избора, който са направили хората.

Когато започнат големите промени и станат публично известни, това ще доведе много души да търсят какво трябва да се приеме. За някои е трудно да приемат, че съкровените им вярвания са непълни или всъщност фалшиви. И все пак, ако душите ще предприемат квантов скок напред, те ще имат нужда да са напълно честни със себе си чрез пускане на всичко, което няма място в Светлината. Няма позор или осъждане, където става въпрос за тези неща и вие ще сте аплодирани, ако намерите сили да продължите напред. Точно сега всеки има нужда от отворен ум, защото вие сте на път да започнете период на интензивна дейност. Изненадващи събития с неочаквани резултати скоро ще се появят по вашите новини и вие ще знаете със сигурност, че въпросите напредват.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че ние сме били наблюдатели от толкова дълго време, малко неща не знаем за вас и със сигурност ви виждаме приближаващи се до възможността, която ще промени живота ви. Дълбоко в себе си вие знаехте, че предприемате последния си живот в дуалността и колко важен ще е той за вашето бъдеще. Така както го виждаме ние пробуждането трябва да се ускори и много повече души да се присъединят към онези, които вече са доста напреднали в подготовките си да се издигнат. Имайте предвид, че на първо място стои намерението да се издигнете, то ви поставя на правилния път, а от там нататък вие ще привлечете вниманието на онези, които ще работят с вас по този конкретен път. Много ясно преди да изразите това намерение, вие ще сте научили много за процеса и какво означава да се издигнеш. Продължавайте да мислите за целта си и никога няма да вървите сами, тъй като ние и вашите Водачи сме с вас в Любов и Светлина.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси ;

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.